Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 بچه ها من حوصلم سر رفتههه.... چرا حوصلت سررفته حمید دیگه خیلی سرعتش داغونه فکر کنم 3
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 خب مهدی حالا کپی میکردی جواب منو هم میدادی دیگهانشاالله کارت درست میشه نگران نباش توکل بر خدا ببخشید خو قلعه زیاد دارهفقط میبد و نارین قلعه اومدی؟ دیگه کجاها اومدی جا که زیاد اومدم بگو کجاشی بگم که اومدم یا نه......اگرم نیومده بودم مزاحمت میشیم دیگه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 چرا حوصلت سررفته حمید دیگه خیلی سرعتش داغونه فکر کنم میدونستم خودم رفعش میکردم دیگه هی میخوام برم...بعد پشیمون میشم ک اگه برم حوصلم باز بیشتر سر میره:icon_pf (34): آره انگار... 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 جا که زیاد اومدم بگو کجاشی بگم که اومدم یا نه......اگرم نیومده بودم مزاحمت میشیم دیگه خود یزد ،مهریز اومدی 3
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 خود یزد ،مهریز اومدی جدی مهریزی؟؟؟ تا حالا نیومدم ولی یکی از رفیقام مهریزیه..... حمید مهریزی رو میشناسی؟؟؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 اسم - فامیل خوبــه؟ به شرطی ک استپ نداشته باشه:icon_razz: دوستای گلم من با اجازه تون میرم ... شب خوبی داشته باشین. 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 الهیییییییییی الهه کاش اینجا بودی با هم بازی میکردیم میگم مهدی وقاسم مگه اینجا جای آدرس دادنه؟ این یکی میگه اون دوتا من والهه بیکار موندیم همین جا 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 جدی مهریزی؟؟؟ تا حالا نیومدم ولی یکی از رفیقام مهریزیه..... حمید مهریزی رو میشناسی؟؟؟ آره! اینجا نصف مهریز زارع هستن یا مهریزی ته فامیلشونه بیا اصل جاهای خوب یزد اینجاست خودت مهدی راستی کجایی هستی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 الهییییییییییالهه کاش اینجا بودی با هم بازی میکردیم میگم مهدی وقاسم مگه اینجا جای آدرس دادنه؟ این یکی میگه اون دوتا من والهه بیکار موندیم همین جا قربون ادم چیز فهم:icon_pf (17): از خوندن پست ها خسته شدم برم دیگه بابای 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 قربون ادم چیز فهم:icon_pf (17):از خوندن پست ها خسته شدم برم دیگه بابای شما دخترا یه 20 صفحه باهم حرف میزنید هیچی نیست حالا ما و مهدی یه 2کلام اومدیم بحرفیم چقدر گیر دادن 3
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 به شرطی ک استپ نداشته باشه:icon_razz: دوستای گلم من با اجازه تون میرم ... شب خوبی داشته باشین. شبت خوش بانو الهییییییییییالهه کاش اینجا بودی با هم بازی میکردیم میگم مهدی وقاسم مگه اینجا جای آدرس دادنه؟ این یکی میگه اون دوتا من والهه بیکار موندیم همین جا خوزستانم یه بار اومدم ولی دوران طفولیت بر همین خیلی یادم نیست چه جاهایی داره 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 اگر یه کلمه دیگه مهدی وقاسم ادامه بدید،.... بابا حوصلم سر رفت دیگه 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 خوزستانم یه بار اومدم ولی دوران طفولیت بر همین خیلی یادم نیست چه جاهایی داره همون طرفای حنانه پس هستیایشالا بیآی این طرفا در خدمتیم 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 آره! اینجا نصف مهریز زارع هستن یا مهریزی ته فامیلشونهبیا اصل جاهای خوب یزد اینجاست خودت مهدی راستی کجایی هستی همون طرفای حنانه پس هستیایشالا بیآی این طرفا در خدمتیم آره زارع هم دارن توشون.... یزد زیاد میام.....این سری حتما میام پیشت من خودم اصالتا ابهریم.....اسم دهاتمونم چرگر.....ولی ساکن قلعه حسن خان...ما بین کرج و تهران 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 مهدی اهل کجایی؟ اصالتا ابهریم.....اسم دهاتمونم چرگر.....ولی ساکن قلعه حسن خان...ما بین کرج و تهران 2
ارسالهای توصیه شده