soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ســــلام به همـه سلام پلاریس جان خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الــــــــــــــــــهه دهم تیر می آیی تهلان؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام پلاریس جانخوبی؟ سـلام الهه جان ممنون،شما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جناب مدیر آیا یک گونی لواشک درست است آیا؟؟ ----------------------------------- سلااام پلاریس چطوری؟؟ -------------------------------- حال نداشتم نقل قول بگیرم.. 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااام پلاریس چطوری؟؟ -------------------------------- حال نداشتم نقل قول بگیرم.. قربونت جیگری...خودت چطوری؟ یعنی من شیفـته ی این حس هاتـم... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الــــــــــــــــــهه دهم تیر می آیی تهلان؟؟؟؟ نه عزیزم! ده تیر مگه چخبره اونجا؟؟ قرار بود اخر این ماه بیام..حتی امروز بخاطرش رفتم با استاد تربیت بدنی صحبت کردم و امتحان پایان ترممو ک آخر اردیبهشت بود.امروز ازم گرفت.. کلی فک زدم ک پدرت خوب مادرت خوب، دروغ ک نمیگم...واست نامه میارمو...بالاخره امتحانو گرفت عصر استادم گفت رفتنتونو کنسل کردم ک خوب واسه امتحان درس بخونین 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سـلام الهه جان ممنون،شما خوبی؟ فدات... شوما چخبر؟ سحر؟حنانه؟بدری؟قاسم ؟کجایین؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونت جیگری...خودت چطوری؟ یعنی من شیفـته ی این حس هاتـم... تقصیر محمده.. سایتش کنده.. 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پ کی میای تهران پیشم؟ من دلم تولو میخااااااااااااااااااااااااااااااااااد 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پ کی میای تهران پیشم؟من دلم تولو میخااااااااااااااااااااااااااااااااااد :sigh:me too تو بیااااا وختی میری همدان سلام به همگی بچه ها احوال شوماااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شرمنده دوستان من کار داشتم خب سلام بر همگی بخصوص جدیدالورودا 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه میگم این حمید و حنانه نیستن 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجــا الان یه جیغ بنفش میخواد...! :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شرمنده دوستان من کار داشتمخب سلام بر همگی بخصوص جدیدالورودا خسته کار نباشی الهه میگم این حمید و حنانه نیستن نمیدونم! خسته شدم از بس دست اینو گوش اونو گرفتمو اوردم این تو ا اینجــا الان یه جیغ بنفش میخواد...! :hapydancsmil: بفرما..راحت باش 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم یعنی انقدر مارو ریز میبینی بابا مدیییییییر 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجــا الان یه جیغ بنفش میخواد...! :hapydancsmil: فور وات؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان سرعت من خیلی پایینه یه نفل قول گرفتم واسه هفت پشتم کافیه! دیگه نمیگیرم! حنانه سوال کردم که بدونم منظورت چیه؟ خوبه دیگه اینجا هم هواش گرمه هم جوش! فرانه جان احوال پرسیده بودین انگار (سوت زنان) ... ممنون منم خوبم! پولاریس جان دل سلام. خوش اومدیدوستان سرعت من خیلی پایینه قاسم سلام ! فرانه خیر کار درستی نیست. بسته ای میگیرم! 2 صفحه رو یه جا جوابیدم! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بفرما..راحت باش ممنون... فور وات؟؟ فور انرژی! بابا مثلاً دارم کار روانشناسی انجام میدم،موج انرژی می فرستـم...! 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم یعنی انقدر مارو ریز میبینیبابا مدیییییییر من ریز ندیدمت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده