Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه :viannen_38: حنانه خیلی گرمه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ جیگرتو سودی عاشقتم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جیگرتو سودی عاشقتم من بیشتــــــــــــــــــر 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین اینترنتی توضیحات رو دادم با رفرنس معتبر و ... بگذریم. چه خبرا؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه :viannen_38: چرا حالا این شکلی؟ سلاااااااااااااممممممممم به همهههههههههههههه سلامممممم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله هستیمسلام بر خود شما! حمید جون حرف حق بود باشه قبول ... پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه الهه من جای تو بودم ... حیف که احترام به استاد واجبه! (میدونی چی میخوام بگم دیگه!) 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین اینترنتی توضیحات رو دادم با رفرنس معتبرو ... بگذریم. چه خبرا؟ نمیگذریم هیچ خبر آخه فخر فروشی تا به کی خداااااااااا؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مدیر تالار کشاورزی کی شیرینی میدن؟؟ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه الهه من جای تو بودم ... حیف که احترام به استاد واجبه! (میدونی چی میخوام بگم دیگه!) اینجا چی میخوام بگم چی میخوای بگی نداریم:vahidrk: مجلس عمومیه چرا ذهن یک نی نی را درگیر میکنی که الان منظور تو چی بود:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به فرانه خانم سلام علیک 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه خانم.. خوبی؟؟ الهه خانم دیگه چیه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الهه.. مرسی عزیزم تو خوبی؟چخبر؟ آخه الهه من جای تو بودم ... حیف که احترام به استاد واجبه! (میدونی چی میخوام بگم دیگه!) آره...میگه نه اینکه این ترم فرجه ندارین...نمیخوام به درستون لطمه بخوره یکی نیس بهش بگه تو رو سنه نه....من قراره امتحان بدم یا تو 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید یعنی چی حنانه خیلی گرمه؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا چی میخوام بگم چی میخوای بگی نداریم:vahidrk:مجلس عمومیه چرا ذهن یک نی نی را درگیر میکنی که الان منظور تو چی بود:vahidrk: ذهن نی نی الان باید پیش قاقالی و علوسکاش باشه...:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به فرانه خانمسلام علیک سلاملیکم.. خوبین شما؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه خانم دیگه چیه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3الهه.. مرسی عزیزم تو خوبی؟چخبر؟ مرسی منم خوبم.. هیچیییییی.. پروژه و این چرت و پرتا.. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی منم خوبم.. هیچیییییی.. پروژه و این چرت و پرتا.. موفق باشی خانومی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیگذریمهیچ خبر آخه فخر فروشی تا به کی خداااااااااا؟؟؟؟؟؟ ببخشید دیگه تکرار نمیشه. مدیر تالار کشاورزی کی شیرینی میدن؟؟ امروز من 500هزار ریال شیرینی دادم! یک جوون تازه فارغ التحصیل که یکساله داره کار میکنه و هیچ درآمدی نداشته تابحال! همکلاسیام که پدرمو درآوردن ایشالله یه گونی لواشک میگیرم واسه نواندیشانی ها! اینجا چی میخوام بگم چی میخوای بگی نداریم:vahidrk:مجلس عمومیه چرا ذهن یک نی نی را درگیر میکنی که الان منظور تو چی بود:vahidrk: نه چیز خاصی نیست! ای بابا چرا امشب همه گیر دادید به من!؟ قرار بود الهه بیاد تهران! استادشون نزاشته! همین بوخودا! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده