soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آمیـــــــــــــــــنساختمون جدیدِ شهرداری آماده شده فردا میریم واســــه مــهــاجــــرت بسلامتی دیگه چخبرا؟ خوش میگدرههههه؟ من از ممد ادمینم پرسیدم قبلادیروز قرار اصلی بوده! اون هفته پیش همینجوری هر کی هماهنگ کرده رفته حمیدو تیربارونش کردم نیدونم پس نخیرممممممممممممممممممم:vahidrk: من برممم شام بر میگردم...فهلنی دوسیا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ده سالگی pmc مبارک i love you pmc 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلی قاسمی مگه میرزا قاسمی ام من کارشناس فضای سبزی؟ از رشته ما هم شنیدم شهرداری کارشناس فضای سبز میگیره 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلـــــم میــخواد دانشـــجــــو باشم نـــه کارمــنـــــــد بچه ها قدرِ این دوران رو بدونیــــــــد 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ده سالگی pmc مبارک i love you pmc معلومه پی ام سی بازیا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ معلومه پی ام سی بازیا اون فل فل برام بفرست 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه میرزا قاسمی ام منکارشناس فضای سبزی؟ از رشته ما هم شنیدم شهرداری کارشناس فضای سبز میگیره اتفاقا عاشقِ میرزا قاسمی ام مــــــن بلی خیلی بـــــــــــــوق کردن، مگه شما طراحی بلدین؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون فل فل برام بفرست دیگه خیلی مخفف گفتیایمیلتو پیام کن بفرستم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا عاشقِ میرزا قاسمی ام مــــــنبلی خیلی بـــــــــــــوق کردن، مگه شما طراحی بلدین؟؟؟ میگیرن دیگه احتمالا در بخش انتخاب گونه ها برای درختکاری های محیطی و شهری کار میکننالبته بچه های منابع کلا GIS بلدن ولی اتوکد بین درسامون نیست ولی من میخوام یاد بگیرمراه حل زود تند سریعشو بگو ببینم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز منو زدی؟؟اینبار میگم حمید با تراکتور اسفالتت کنه ها خو پست حمید رو با دقت بخون!هفته پیش بود ولی باز ی قرار ملافات دیگه گذاشتن به من چ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آسفالت نمیکنم با کمباین و خرمن کوب به جونش میوفتم! باز با مــن لَــــــج شـــــد من لج نکردم که! جعل امضا میکنی؟ بله! همه بچه های امروز بعد از انتخابات گیر میوفتن! حمیدو تیربارونش کردم زرشک! 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید هنوز سالمیمن 4 ، 5سال کرج بودم این انجمنو کشف نکردم:icon_pf (34): هرسالم نمایشگاه کتاب و مطبوعات میرفتم من نمایشگاه مطبوعاتو بیشتر دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگیرن دیگهاحتمالا در بخش انتخاب گونه ها برای درختکاری های محیطی و شهری کار میکننالبته بچه های منابع کلا GIS بلدن ولی اتوکد بین درسامون نیست ولی من میخوام یاد بگیرمراه حل زود تند سریعشو بگو ببینم گیـــــــس به دردِ این رشته نوموخوره شوما سعی کن 3dsmax یاد بگیری 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم دیگه امسال نیومدی بامبول در نیار! آره سالمم! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گیـــــــس به دردِ این رشته نوموخوره شوما سعی کن 3dsmax یاد بگیری گیس 3dmax واسه انیمیشن سازی مگه نیست 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم دیگه امسال نیومدی بامبول در نیار!آره سالمم! خداییش خیلی میخواستم بیآم ایشالا سال بعد حتما میآم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری! در مورد جیس! بگم که در حوزه شهری خیلی کاربرد داره اصلا جی آی اس شهری یه حوزه کاری از مباحث جی آی اسه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جواب سوال دیشب منو اگه پیدا کردی بوگو! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جواب سوال دیشب منو اگه پیدا کردی بوگو! چرا روزا یادم نمیندازیحالا یه بار دیگه واسم پیام خصوصی کن بیشتر یادم میمونه دنبالش باشم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آسفالت نمیکنم با کمباین و خرمن کوب به جونش میوفتم! بله! همه بچه های امروز بعد از انتخابات گیر میوفتن! زرشک! دستت مرسی خوبه پس من نیومدممم:icon_pf (34): زرشک رو باحال گفتی...ایول سحری! در مورد جیس! بگم که در حوزه شهری خیلی کاربرد داره اصلا جی آی اس شهری یه حوزه کاری از مباحث جی آی اسه من عاشقه گیس هستم...اصلا ی سرگرمی خوب شده برام.. دوسش میدارم:hapydancsmil: کسی هس یا همگی رفتین؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده