soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوابم میاد پیشنهاد یه زیر بخش به اسم خوابگاه رو میدیم... سـنــــامی به خوشمزگیِ شکــــــلات سلام سحر جونممم...میسی خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب چندشب پیش بود که من اتفاقی وارد تاپیک ننه بلقیس شدم! قراری گذاشته بودن روز جمعه هفته گذشته که منم نمایشگاه بودم اما به جمعشون اضافه نشده بودم! بعد قول دادم این پنجشنبه برم! امروز کار داشتم اما چون حرف زده بودم گفتم برم و بدقول نباشم. کله صبح رفته بودم بازدید ... ساعت 10 پیچیدم به بازی و رفتم سمت نمایشگاه! به خیالم ساعت قرار 10 صبحه! با همون سر و وضع خاکی رفتم دیگه ساعت 11.30 رسیدم! توی مسیرم با حمید سی اف دی هماهنگیدم! رسیدم اونجا دیدم هیچ خبری نیست! ساعت 1 تازه یواش یواش بچه ها اومدن! ... بعد دیدم هی دارن میان هی میان! خلاصه رفتیم نشستیم تو چمنا! بنده خدا محمد هم مونده بود چه جوری این جمعیت رو رهبری کنه!!!! خلاصه ما نشستیم توی چمنا ، یکی لواشک داد یکی جیغ میزد یکی آب داد یکی نان داد! نشسته بودیم هی دیدیم بچه ها اضافه میشن! بابا چه خبره یک میلیون کاربر ... از کاربرای قدیمی تا جدید! من ادمین ، محمد ، پیا نیست ، دلنواز ، اس ی ، مهندس خ وش فکر ، o -n ، انوشه ، آتروس رو قبلا میشناختم! امروز با 40 نفر دیگه آشنا شدم! الان شاروک و کلاه قرمزی و جوجو و پولاریس و جاوید و ابراهیم حیدری و حمید سی اف دی و ابوذر و پری دریایی و جوزف و دکتر حیدری و یوسفی رو تو ذهنم ثبت کردم! بقیه رو هنگیدم الان! بعد عزیزان بلند شدن پانتومیم بازی کردن! عجب پانتومیمیا! اصولی و هنری! من داشتم کف میکردم! یه بستنی هم خوردیم و من کمی زودتر جمع رو ترک کردم و برگشتم خونه! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیییییییی نفسسسسسس کششششششش حنانه هم نیست من تک تنها به دوتا:icon_pf (34): خوابم میاد پسر تو امروز کجا بودی؟ یکی از انگیزه های امروزم دیدن روح انجمن بود! سـنــــامی به خوشمزگیِ شکــــــلات سنام سحری خسته نباشی نوش جونت 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 22 نفر رو ثبت کردی..پس ببین چخده بودین .. خوبه ..ایول هماهنگی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوابم میاد بخواب روح عزیز 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سحر جونممم...میسی خوبی؟ خوبم آجی دوسیا زود تند سریع بـگــــن چــه خـــفـــــر؟؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم:فک کنم امید همینجا خوابش برد سحر:خبرا پیش توئه که کم پیدا شدی... بوگو چخبرا؟ 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه تو نبودی میگفتی قرار نمایشگاه هفته پیشه:vahidrk: دیدی این هفته و امروز بود 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم:فک کنم امید همینجا خوابش برد سحر:خبرا پیش توئه که کم پیدا شدی... بوگو چخبرا؟ بدبختی بیچارگی فردام باید برم شهرداری جمعه ام وقتِ استراحت نداریـــــــــــــم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه تو نبودی میگفتی قرار نمایشگاه هفته پیشه:vahidrk: دیدی این هفته و امروز بود باز منو زدی؟؟ اینبار میگم حمید با تراکتور اسفالتت کنه ها خو پست حمید رو با دقت بخون!هفته پیش بود ولی باز ی قرار ملافات دیگه گذاشتن به من چ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدبختی بیچارگیفردام باید برم شهرداری جمعه ام وقتِ استراحت نداریـــــــــــــم رئیس اداره تون بمیره ک سحریمو اذیت میکنه ولی خوبههه انگار میخوای تا 1 ظهر بخوابی دیگه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحربانو سلام سنـــــــــــام ، قاسم خـــان خوبی پســــــــــــــرک؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره! تازه از همشون امضا گرفتم! همشون بیچاره میشن چند روز دیگه! سحری خبر که من همه رو تو یه پست نوشتم دیگه! 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری خبر که من همه رو تو یه پست نوشتم دیگه! باز با مــن لَــــــج شـــــد 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رئیس اداره تون بمیره ک سحریمو اذیت میکنهولی خوبههه انگار میخوای تا 1 ظهر بخوابی دیگه آمیـــــــــــــــــن ساختمون جدیدِ شهرداری آماده شده فردا میریم واســــه مــهــاجــــرت 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز منو زدی؟؟اینبار میگم حمید با تراکتور اسفالتت کنه ها خو پست حمید رو با دقت بخون!هفته پیش بود ولی باز ی قرار ملافات دیگه گذاشتن به من چ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من از ممد ادمینم پرسیدم قبلادیروز قرار اصلی بوده! اون هفته پیش همینجوری هر کی هماهنگ کرده رفته حمیدو تیربارونش کردم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری سر کار میری؟ بلی قاسمی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده