Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به تفاهم نرسیدن کدوم صفه رو بخونن..یکی قهر کرد رفت! احساستون تو حلقم تو یه اس شونصد فحش نثار هم میکنن بعد میگن احساس داریم اون ی جای خوب اسم ندارههه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینا همش شایعه است که پسرا توی اس هاشون فحش میدن و از هم تعریف میکنن:vahidrk:من تکذیب میکنم امشب باید هرجوری شده اسم اون جای خوبو از زیر زبون سحر بکشیم بیرون غیر کشاورزی ها که قدمشون همیشه رو تخم چشام!بر و بچه های کشاورزی رو دیگه یواش یواش سوق بدیم سمت کارهای کمی علمی! مرسیییییییی اومدم بغلت!!! اما صبر کن مینم! قاسم دیگه از منو تو گذشته بغل مغل واسه دختراست! زشته جلو بچه ها! از سیبیلمون خجالت بکشیم! این سوسول بازیا چیه! کار علمی که تعطیله اینجاها منم دیگه بعد مدالم اسپمر شدم:icon_pf (34): راست میگی این بغل مغل اینا کار دخترونست و بی کلاسه 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خصوصی بازی چیه حمید؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الهه من جیغ جیغو متولد شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من بعد از امتحان ها هم امتحان دارمیه دوره کامل:bigbed: به به چه کیفی میده خب 2 روزم میزاریم واسه لالای شما! بعدش تالار و بخش های تخصصی و محفل رو اباد میکنیم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینا همش شایعه است که پسرا توی اس هاشون فحش میدن و از هم تعریف میکنن:vahidrk:من تکذیب میکنمامشب باید هرجوری شده اسم اون جای خوبو از زیر زبون سحر بکشیم بیرون کار علمی که تعطیله اینجاها منم دیگه بعد مدالم اسپمر شدم:icon_pf (34): راست میگی این بغل مغل اینا کار دخترونست و بی کلاسه فقط جهت اطلاع شوما عرض مینمویم:این مدال بعد فک کنم یک ماه از این گوشه برداشته میشه و فقط تو مشخصاتت تعداد مدال ها میمونه ی مدت تفریح واسه همه نیاز بود..دچار افسرگی شده بودیم حالا کار با کلاسه شما چیه؟ رو سرو کول هم پریدن؟؟ خصوصی بازی چیه حمید؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الهه من جیغ جیغو متولد شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واخعا؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون خونه که برم،به نت دسترسی ندارم واسه همین کلا همه چیز تعطیل میشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره قاسم جون این جیگولک بازیا به ما نیومده! ما فقط باید اینجا سییلامونو تاب بدیم! اما ایرادی نداره که اسپمر شدی! پسفردا که در این تاپیک رو پلمپ کردم از این حالت در میای! سحر جان خصوصی بازی یعنی رد و بدل پیام های خصوصی! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم؟؟؟ عمرنات پتاسیم ،کلسیم ،روی ،آهن 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا کار با کلاسه شما چیه؟ رو سرو کول هم پریدن؟؟ نه همون بغل کردنه! اما گاها بغل کردنا به فن کمر تبدیل میشه! گاها هم گردن تاب میخوره! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون خونه که برم،به نت دسترسی ندارمواسه همین کلا همه چیز تعطیل میشه نرو خونتون..بیا خونه ما آره قاسم جون این جیگولک بازیا به ما نیومده! ما فقط باید اینجا سییلامونو تاب بدیم! میشه جفتتون ی عکس از سیبیلاتون بزارین اینجا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه همون بغل کردنه! اما گاها بغل کردنا به فن کمر تبدیل میشه! گاها هم گردن تاب میخوره! همین دیگه میگم کلا احساس محساس پیاده این...نگین نه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نرو خونتون..بیا خونه ما میشه جفتتون ی عکس از سیبیلاتون بزارین اینجا؟؟ خب نمیشه خونه شما دوره دیگه تا سه ماه من نیستم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب نمیشه خونه شما دورهدیگه تا سه ماه من نیستم ای بابا...بمون یونی همش امتحان بده سحر؟؟قاسم؟؟بدری؟؟ کوشین 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اگر همین چند تا رو هم بدم،شاهکاره ققققققققاااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسسسسممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی نداره.. کافی ن رو ک ازت نگرفتن..گهگاهی بهمون سر میزنیی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میشه جفتتون ی عکس از سیبیلاتون بزارین اینجا؟؟ من سیبیلامو زدم! موقتا ندارم بیا بکن! عیبی نداره..کافی ن رو ک ازت نگرفتن..گهگاهی بهمون سر میزنیی آره حنانه جان حتما باید سر بزنی! نزنی مامور میفرستم دم خونتون! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی نداره..کافی ن رو ک ازت نگرفتن..گهگاهی بهمون سر میزنیی اونم شاید آخه یه مصیبتیه کافی نت های ما همیشه سیستم ها خرابن 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط جهت اطلاع شوما عرض مینمویم:این مدال بعد فک کنم یک ماه از این گوشه برداشته میشه و فقط تو مشخصاتت تعداد مدال ها میمونهی مدت تفریح واسه همه نیاز بود..دچار افسرگی شده بودیم حالا کار با کلاسه شما چیه؟ رو سرو کول هم پریدن؟؟ میدونم یه ماهست ولی تمدیدش میکنم نه همون بغل کردنه! اما گاها بغل کردنا به فن کمر تبدیل میشه! گاها هم گردن تاب میخوره! دقیقا همینه ما تمام وجود و عمق احساس فن کمر میزنیم شاید بارنداز و فیتیله پیچو اینا هم بزنیمفن های کشتی همگی اجرا میشن من اگر همین چند تا رو هم بدم،شاهکارهققققققققاااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسسسسممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هستم البته تا ساعت 1 بعدش کرکره میکشم پایین اینترنت مخابرات رفتی خونه بگیر حالشو ببر! پولشم میآد روی قبض تلفن خونه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من سیبیلامو زدم! موقتا ندارم بیا بکن! آره حنانه جان حتما باید سر بزنی! نزنی مامور میفرستم دم خونتون! فعلا که من دارم میام در خونتون چهارشنبه میام نمایشگاه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سححححححححححححححححححححححر کوجاست 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری فرار کرد منبع شکلکارو لو نده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده