Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خبر از قم سلامتی رهبر! زنبور چرا الان تو جیبمه! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ راستی دکتر ارده رو میشناسی؟ فکر کنم دانشگاه شما بود! نه خوردیمش تموم شد! مگه ارده فامیلیه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ به من چه؟ مگه من اسمشو گذاشتم؟ هوس ارده شیره کردم! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ دلت بسوزه ما داریم! تازشم الان تو یخچال خونمونه!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام کسی نیس!!؟؟ حوصلم سر رفته یکی بیاد دیگه؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ محفل شبانه مهندسان کشاورزی بخیر :icon_pf (44): بفرما چایی :mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ محفل شبانه مهندسان کشاورزی بخیر :icon_pf (44): بفرما چایی :mornincoffee: شب شمام بخیر...ولی تو این محفل فعلا غیر من کسی نیس.. میسی بابت چایی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ پس ساکت باشیم. بچه ها مثل اینکه خوابن :6404: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ اهوم....سیس سوس سسسسس...همه خوابن ... منم برم بخوابم تا بخاطر شلوغی ننداختنم بیرون:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ بفرما چایی :mornincoffee: مطمئنی این چاییه؟! یه بوی دیگه میده ها!! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ سلام نه! خودت در چه حالی؟ این روزا نیستاااااااااا!! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ یه کوه کار سرم ریخته ...امروز هم اصلا نتونستم به هیچ کدومشون برسم ...یعنی واقعا حسم رو از دست دادم دیگه...:4chsmu1: الان دارم میترجمم! از فردا هم یه سری تایپ در حد المپیک دارم که باید تا 3 شنبه تموم شه !:putertired: تو چطوری؟چکارا میکنی؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ وضع منم چندان تعریف نداره...این روزا همه کارام برنامه هام ریخته بهم خودمم موندم چیکار کنم...الانم از سردرد دارم میمیرم.... عزیز من برم کمی استراحت کنم شاید بهتر شم.... فعلا... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ مطمئنی این چاییه؟! یه بوی دیگه میده ها!! تو از کجا فهمیدی؟ مگه بوش تا اونجا هم میاد؟ یه کوه کار سرم ریخته ...امروز هم اصلا نتونستم به هیچ کدومشون برسم ...یعنی واقعا حسم رو از دست دادم دیگه...:4chsmu1:الان دارم میترجمم! از فردا هم یه سری تایپ در حد المپیک دارم که باید تا 3 شنبه تموم شه !:putertired: تو چطوری؟چکارا میکنی؟ وضع منم چندان تعریف نداره...این روزا همه کارام برنامه هام ریخته بهمخودمم موندم چیکار کنم...الانم از سردرد دارم میمیرم.... عزیز من برم کمی استراحت کنم شاید بهتر شم.... فعلا... شما دوتا چرا انقدر خسته این؟ بابا پاشین بیاین اینو بخورین ببینین چه شفایی داره :mornincoffee: ببینین من چقدر شرحال شدم الان :smiley (18): :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ تو از کجا فهمیدی؟ مگه بوش تا اونجا هم میاد؟ شما دوتا چرا انقدر خسته این؟ بابا پاشین بیاین اینو بخورین ببینین چه شفایی داره :mornincoffee: ببینین من چقدر شرحال شدم الان :smiley (18): :imoksmiley: چیه گل گاوزبونه؟ یا ماری جوانا که بعد از خوردنش داری سیگار میکشی!راستی گیاه ماری جوانا رو دیدی چقدر خوشگله؟ سوشی! جونم جغله چی میگی؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ تو از کجا فهمیدی؟ مگه بوش تا اونجا هم میاد؟ شما دوتا چرا انقدر خسته این؟ بابا پاشین بیاین اینو بخورین ببینین چه شفایی داره :mornincoffee: ببینین من چقدر شرحال شدم الان :smiley (18): :imoksmiley: با این لطفا ما شرمنده میشیما! ما که فعلا تو ترکیم ...:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ هیچی میخواستم بگم جغله خودتیسوشی موشی بد چرا بد خانوم بزرگ؟:4chsmu1::flowerysmile: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستان حداقل بیاید تاپیک گفتگو رو گرم کنید تا برسیم با جاهای دیگه! هوا سرده گرم کردن میچسبه هاااا! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده