Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسمش را می گذاریم دوست مجازی اما آنسو یک آدم حقیقی نشسته خصوصیاتش را که نمی تواند مخفی کند وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد وقت می گذارد برایم، وقت می گذارم برایش وقتی در صحبت هایم به عنوانِ دوست یاد می شود مطمئن می شوم که حقیقیست هرچند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم هرکجا که باشد... عالی بود! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقاااااا ققققاااااااااااسسسسسسسسسسسسسممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها ببینید کی اومده!! سحری :w66: (اون که جیگولک بازی در میاره منم!) 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها ببینید کی اومده!! سحری :w66: (اون که جیگولک بازی در میاره منم!) وای حمید چه نازی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها چقد ماشالا ماشالا بزنم به تخته شما پر انرژی هستین 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من میخوام برا این مسابقه عکس،عکس بفرستم چطوری باید بفرستمش؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بخند اگه ت و هم جا من بودی منم میخندیدم بخند گهی زین به پشت و گهی پشت به زین بچه ها چقد ماشالا ماشالا بزنم به تخته شما پر انرژی هستین من که خعلی انرژی دارم!!!! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من میخوام برا این مسابقه عکس،عکس بفرستمچطوری باید بفرستمش؟ اول اینجا اپلودش کن http://www.noandishaan.com/upload/ بعد لینکشو یا کپی عکس رو پیام خصوصی کن به استارتر 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من میخوام برا این مسابقه عکس،عکس بفرستمچطوری باید بفرستمش؟ جواب سوال منو ندادیا! پرسیده بودم چند سالته!!!؟ خب میتونی تو آپلودسنتر انجمن آپ کنی بعد توی پیام خصوصی کپی کنی و واسه طرف بفرستی! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که خعلی انرژی دارم!!!! خوبه! ولی همه یهو ساکت شدن! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحر کوجا رفت!؟؟ آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحر کوجا رفت!؟؟ آیا؟ پیشی بردتش 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه دستم به پیشی برسه! سیبیلاشو تار به تار میکنم!!!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید آقا حمید سوالتون رو ندیدم 21سالمه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهش میکنم! اوههههه همچین میگید آقا حمید انگار من 30 سالم! حمید خالی کافیه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه دستم به پیشی برسه! سیبیلاشو تار به تار میکنم!!!! اوخ دلت میاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سحرمونو ازش گرفتی ولش کن بره گوناه داره 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه نه راستش دلم نمیاد! شوخی کردم! من انقدر دلم واسه حیوونا میسوزه که اگر یه چیزی بگم باور نمیکنید! بگم؟ داستان موشیه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده