.Yaprak 15749 ارسال شده در 30 تیر، 2013 به به سلام فامیلای الهه جون اومدن سلام سلام از دو طرف فامیلم من ااااا 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 تیر، 2013 بله بله مبارکا باشه میگم چرا نمیاین تو محفل؟ حضورتان پر رنگ نیست 1
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 30 تیر، 2013 باز دوباره می نویسم از شب و تو و خیابون از یه فکر مبهم و خیس که پره از یاد بارون.... 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 سلااااااااااااااااااااااااااااااااام یکی جواب سلام بده من ضایع نشم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 بچه ها بیاد فردا عیدهههههههههههههههههه روز مادر و زن رو به همه مادران و زنان دیروز، امروز و فردا (خصوصا فردائی ها) تبریک میگگگگگگگگگگگگگممممممم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 30 تیر، 2013 سلااااااااااااااااااااااااااااااااام یکی جواب سلام بده من ضایع نشم سلاااااااااااااااام:hapydancsmil: اینم از جوااااب سلاام بچه ها بیاد فردا عیدهههههههههههههههههه روز مادر و زن رو به همه مادران و زنان دیروز، امروز و فردا (خصوصا فردائی ها) تبریک میگگگگگگگگگگگگگممممممم بازم ممنووون.:girl_blush2: :hapydancsmil: من خیلی خوشحالم! دلیـــل؟ روز مادر؟ 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 حالا که تحویلم نمیگیرین من برم تخم مرغ درست کنم شام بخورم و بخوابم و دیگه بلند نشم! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 30 تیر، 2013 حالا که تحویلم نمیگیرین من برم تخم مرغ درست کنم شام بخورم و بخوابم و دیگه بلند نشم! ما تحویل نمیگیریم یا تو؟؟ شونصد ساعت پیام دادم ج ندادی.. اینجا پست دادم انگار نه انگار 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 سلاااااااااااااااام:hapydancsmil:اینم از جوااااب سلاام بازم ممنووون.:girl_blush2: دلیـــل؟ روز مادر؟ مرسی که تحویلم گرفتی و متحولم کردی! بخاطر اینکه مجردم و زن ندارم! و مجبور نیستم شونصد هزار تومن پیاده شم! بنده خدا مادرا با یه 2 متر پارچه یا یه روسری کلی ذوق میکنن! این زنه که کمتر از دسبند طلا نمیپسنده! 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 ما تحویل نمیگیریم یا تو؟؟شونصد ساعت پیام دادم ج ندادی.. اینجا پست دادم انگار نه انگار آخ ببشقید ... رفته بودم اونور! در ضمن گفته باشم واژه *شونصد* تیکه کلام منه! از تیکه کلام من بهره مبر! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 30 تیر، 2013 مرسی که تحویلم گرفتی و متحولم کردی! بخاطر اینکه مجردم و زن ندارم! و مجبور نیستم شونصد هزار تومن پیاده شم! بنده خدا مادرا با یه 2 متر پارچه یا یه روسری کلی ذوق میکنن! این زنه که کمتر از دسبند طلا نمیپسنده! امیدوارم روزی خودت این حرفتو رد کنی... اونم با تجربه ای که تو زندگی مشترکت بدست میاری... زنا ی چیز تو زندگیشون میخوان که اگه اون باشه خیلی راحت از مادیات میگذرن! البته انتخاب درستم هست.عکس این قضیه هم صادقه! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 30 تیر، 2013 آخ ببشقید ... رفته بودم اونور! در ضمن گفته باشم واژه *شونصد* تیکه کلام منه! از تیکه کلام من بهره مبر! خب منم این کلمه رو زیاد به کار میبرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شونصد-جیگر-مرض-اهوم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
soil eng 17164 ارسال شده در 30 تیر، 2013 بازم خیلی خوشحالم! الهه اگه گفتی چرا !؟ واقعا؟ نمیدونم...چرا؟ 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 امیدوارم روزی خودت این حرفتو رد کنی...اونم با تجربه ای که تو زندگی مشترکت بدست میاری... زنا ی چیز تو زندگیشون میخوان که اگه اون باشه خیلی راحت از مادیات میگذرن! البته انتخاب درستم هست.عکس این قضیه هم صادقه! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 30 تیر، 2013 حالا که تحویلم نمیگیرین من برم تخم مرغ درست کنم شام بخورم و بخوابم و دیگه بلند نشم! راستی خواستی بری تخم مرغ درست کنی و بخوری برو.. ولی نخواب..برگرد اینجا دیگه هم 3 کلمه اخرو تکرار نکن 1
ارسالهای توصیه شده