Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا؟ نمیدونم...چرا؟ چون نمایشگاه کتاب شروع شده! خیلی دوست دارم برم کتاب میخرم! دارم لحظه شماری میکنم تا روز جمعه که برم خرید کتاب! و باز هم خوشحالم این دفعه اگه گفتی چرا جایزه داری! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی خواستی بری تخم مرغ درست کنی و بخوری برو..ولی نخواب..برگرد اینجا دیگه هم 3 کلمه اخرو تکرار نکن باشه نمیخوابم! برمیگردم! الان سرعت نت خوبه! خدا کنه همینطوری بمونه! سرمم داد نزن! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون نمایشگاه کتاب شروع شده!خیلی دوست دارم برم کتاب میخرم! دارم لحظه شماری میکنم تا روز جمعه که برم خرید کتاب! و باز هم خوشحالم این دفعه اگه گفتی چرا جایزه داری! جایزه:w42: خب چون ی ابجی گل خوب مهربون خانوم همه چیز تموم مث من داری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا؟اینم بگو من بیشتر خوشحال شمممم مامان داره صدام میزنه هر لحظه ممکن برممم.. رفتی شب بیایااا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه نمیخوابم!برمیگردم! الان سرعت نت خوبه! خدا کنه همینطوری بمونه! سرمم داد نزن! تو حرفای بد نزن... منم دیگه داد نمیزنم گرنه میزنمممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جایزه:w42:خب چون ی ابجی گل خوب مهربون خانوم همه چیز تموم مث من داری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا؟اینم بگو من بیشتر خوشحال شمممم مامان داره صدام میزنه هر لحظه ممکن برممم.. رفتی شب بیایااا آبجی مثل تو که نعمته خداییش باشه پس فعلا برو ... آخر شب که اومدم میگم چرا! تو حرفای بد نزن...منم دیگه داد نمیزنم گرنه میزنمممممممممممم چشم. دیگه تکرار نمیشه! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگی ما اومدیم ممنون آقا حمید بابت تبریکتون 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه جان من برمیگردم! بساط تخمه و آجیل رو ردیف کن! چایی رو هم دم بنداز برمیگردممممممممم! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه جان من برمیگردم!بساط تخمه و آجیل رو ردیف کن! چایی رو هم دم بنداز برمیگردممممممممم! چای آماده ست اما تخمه نداریم ولی خب چای و خرما داریم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلا برو بچ [FLASH=width=450 height=325] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آبجی مثل تو که نعمته خداییش باشه پس فعلا برو ... آخر شب که اومدم میگم چرا! چشم. دیگه تکرار نمیشه! حالا نمیشه مثلا آخر شب نباشه؟ ی ساعت زودتر بیای زود بیا بگووو میمیرم از فضولییییییییییییییییییی اخ ببخشید کنجکاوی سلام بر همگیما اومدیم ممنون آقا حمید بابت تبریکتون سلام خانوم گـــــــــــــل خوبی؟ خوش اومدی.. چ عجب واسه ی بارم ک شده حمید کارای سخت سخت رو به من نگفت:hapydancsmil: من شام نخوردماا...تخمه میخوام:icon_razz: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلا برو بچ [FLASH=width=450 height=325] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام حالتون خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلا برو بچ [FLASH=width=450 height=325] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام امید خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامحالتون خوبه؟ خوبی اهنگ میخونه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبی اهنگ میخونه واسه من کلا پخش نمیشه.. نرم افزارام قاطی شده... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام امیدخوبی؟ سلام نع یکی دعوام کرده ه شدید لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبی اهنگ میخونه متوجه نمیشم یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام نع یکی دعوام کرده ه شدید کار بدی کردی حتما! آره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون شرمنده امکانات خوابگاه کمه به همین چای وخرما راضی شو دیگه آبجی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کار بدی کردی حتما! آره؟؟ نع من خیلی پسر خوبی ام امروز یه ه. ا.ن یه نفر قاطی کرد پرید جون ادم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده