Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشهی بامی که پریدیم ، پریدیم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشهی بامی که پریدیم ، پریدیم سلام آقا حمید این شعر جالبیه شاعرش فکر کنم وحشی بافقی هستش ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست،نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم رم دادن این صید از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم،رمیدیم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستی ها کمرنگ... بی کسی ها پیدا... راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست ... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی چلچله ها برایت آواز می خوانند فرصتی به کلاغ نده تا برایت قار قار کند 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آقا حمیداین شعر جالبیه شاعرش فکر کنم وحشی بافقی هستش ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست،نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم رم دادن این صید از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم،رمیدیم سلام. بله درسته ... خیلی قشنگ گفته! واقعا دمش گرم ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه شب همگی خوش حال همگی خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ممنون خودت خوبی؟ چه عجب یکی حرف زد! قاسم تو دیگه جرا ساکتی!! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میرم بچه ها. شب خوش... 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه عجب حمید! اینترنتت درست شد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هوا چقدر خوب و دو نفره ست ... من هستم و خدا ... و در جاده ی زندگی ، صورتم مهمان نسیمی که معطر شده از امید ... به خودم میگم : هیچ چیز ارزش این رو نداره که دستم رو از دستان مهربون خدا بکشم بیرون و بگذارم تو دست غیر خدا ... راستی اونکه دستان مهربان خدا رو به غیر او فروخت غیر از افسوس چه چیزی رو بدست آورد ؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میرم بچه ها.شب خوش... چه وقت رفتنه!! شبت ناز 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه وقت رفتنه!! شبت ناز شاید دیگه هیچ وقت نیام اینجا. پروفت سر میزنم عشقم. یه عالمه ماااااااااااااچ.... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه من هستم اینجا ولی کمبود بحث الان پیش اومده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید دیگه هیچ وقت نیام اینجا.پروفت سر میزنم عشقم. یه عالمه ماااااااااااااچ.... یادت باشه ج پیام خصوصیمو نداده رفتیااا لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه من هستم اینجا ولی کمبود بحث الان پیش اومده آره انگار... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید دیگه هیچ وقت نیام اینجا.پروفت سر میزنم عشقم. یه عالمه ماااااااااااااچ.... سر نزنی دلمون برات تنگ میشه! قاسم جان بهتره! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده