دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من معمار چرا اومدم اینجا مثلا اینجا پاتوق بچه های کشاورزیه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا پاتوق کل انجمنه باید اسمشو عوض کنیم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضیا چرا نیستن ؟؟؟ با اینکه باهشون قهرم ولی دلم تنگشونه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زدین شیراز ترکوندینو اومدین عجب بابا زلزله که نیومد چی میگی دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضیا چرا نیستن ؟؟؟با اینکه باهشون قهرم ولی دلم تنگشونه حمید پاشو بیا قهر نکن حمید اینترنتش ذغالی شده 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب همه انگار یه جورایی دلشون گرفته 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم گرفته چی شده امیــر؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجببابا زلزله که نیومد چی میگی دیگه؟ خدا به خیر گذروند که زلزله نشد 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا به خیر گذروند که زلزله نشد یه چیز خنده داری که پیش اومد این بود که تو حافظیه من گفتم بچه ها بیایید پیش این حوضه عکس بگیریم همون که سکه میندازن توش بعد که عکس گرفتیم،هرکدوممون از حافظ شعر بلد بودیم،گفتیم دیدم کلی آدم دورمون جمع شده وفکر کردن مثلا ما یه گروه شاعر وچیزی هستیم به استاد گفتم استاد اینارو نگاه کنید یعنی همه غش کرده بودیم از خنده 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبی حنانه؟؟؟ ممنون عزیزم وا بیا پایین الان میوفتی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون عزیزموا بیا پایین الان میوفتی اومدم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اومدم خب ببین رفتی بالا هی تاب خوردی،الان سرت داره گیجی ویجی میره 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بخوان ما را بگردان قبله ات را سوی ما اینک وضویی کن خجالت می کشی از من؟ بگو، جز من کس دیگر نمی فهمد به نجوایی صدایم کن بدان آغوش من باز است برای درک آغوشم شروع کن یک قدم با تو تمام گام های مانده اش با من 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما پیغام دوست داشتنمان را با دود به هم میرسانیم نمیدانم آن سو برای تو تکه چوبی هست؟ من اینجا جنگلی را به آتش کشیدم...! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آنهایی که بلند می خندد ، بی صدا گریه می کنند ….! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب همه انگار یه جورایی دلشون گرفته اهوم دقیقا!!! چی شده امیــر؟؟؟ امیر نه! امید من معمار چرا اومدم اینجا مثلا اینجا پاتوق بچه های کشاورزیه معماری و کشاورزی نداره... مهم نزدیک بودن دلاس! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده