vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 اوهوم وقتی نیستش یعنی یه طوریش شده دیگهدر حال حاظر مُردن بی دردسرتره کیو میگی؟ چه عجب اینور پیدات کردیم!!ببینا از کی اینجا عضویده رو نکرده!! یعنی باید داد میزدم میگفتم که اینجا عضو شدم؟
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 میخوای بریزیم سرش حالشو بگیریم اینم فکر خوبیه!! ولی نه تازه اینور پیداش کردم بزار یه چند روزی بگذره بعدا تلافی میکنیم:gnugghender:
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 کیو میگی؟ یعنی باید داد میزدم میگفتم که اینجا عضو شدم؟ نههههههه ولی خب اینجا غریب تنها ......بودیم تا بیایم با بچه ها اخت شیم خو طول میکشید...!
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 نههههههه ولی خب اینجا غریب تنها ......بودیم تا بیایم با بچه ها اخت شیم خو طول میکشید...! منم نمیدونستم اینجا عضوی! ... وحید شب شما هم بخیر عزیزم خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر/ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 ایول عجب نشقه خبیثانه ایی:gnugghender: سوشی موشی من نیست شد الهه من میرم کاری باری؟ شبت بخیر عزیزم:icon_gol: ... وحید شب شما هم بخیر عزیزم:icon_gol: نترس الان پیداش میشه! حتما رفت یه جای خلوت داره دردودل میکنه:دی شبت بخیر بابای
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 منم نمیدونستم اینجا عضوی! خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر/ نیازم که رفت... حداقل تو بگو چیکار کنم که حوصلم سر نره؟
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 نیازم که رفت...حداقل تو بگو چیکار کنم که حوصلم سر نره؟ اوندفعه هم اینو پرسیدی گفتم با عروسکات بازی کن!
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 اوندفعه هم اینو پرسیدیگفتم با عروسکات بازی کن! من پرسیدم!!؟؟ شاید... ولی دفعه اول که اینو میگی... نه یه فکر دیگه از عروسک بازی خوشم نمیاد! میخوای شما با ماشینات بازی کن من بشینم تماشا!!!!
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 من پرسیدم!!؟؟شاید... ولی دفعه اول که اینو میگی... نه یه فکر دیگه از عروسک بازی خوشم نمیاد! میخوای شما با ماشینات بازی کن من بشینم تماشا!!!! اوهوم پرسیدی یادت نیس! نمیدونم چکار کنی چون تا حالا حوصلم سر نرفته! وحیییییییید رفتی؟باشه... شبت قشنگ. نه نرفتم!
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 اوهوم پرسیدییادت نیس! نمیدونم چکار کنی چون تا حالا حوصلم سر نرفته! نه نرفتم! نه والا ! خوش بحالت... هروقت تنها شمو بیکار حوصلم سر میره!
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 نه والا !خوش بحالت... هروقت تنها شمو بیکار حوصلم سر میره! اوهوم من که نیستم تو هم تنهایی! 1
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 واقعا یعنی میخوای بری؟ نه! منظورم چیز دیگه بود به هر حال مهم نیس
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 نه!منظورم چیز دیگه بود به هر حال مهم نیس آره افتاد چی گفتی فقط .... الان چی بگیم:دی
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 آره افتاد چی گفتی فقط ....الان چی بگیم:دی نمیدونم شاید بهتره منتظر باشی یکی بیاد چون من کلا هم صحبت خوبی نیستم حوصلت سر میره! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 11 دی، 2010 نمیدونمشاید بهتره منتظر باشی یکی بیاد چون من کلا هم صحبت خوبی نیستم حوصلت سر میره! این وقت شب آخه دیگه کی پیداش میشه!؟ هم صحبت خوبی که هستی فقط یه کوچولو کم حرفی!!!!!!!!!!!! که اونم من بهش عادت دارم! من دیگه برم کاری نداری؟ شب خوش 1
vergil 11695 ارسال شده در 11 دی، 2010 این وقت شب آخه دیگه کی پیداش میشه!؟هم صحبت خوبی که هستی فقط یه کوچولو کم حرفی!!!!!!!!!!!! که اونم من بهش عادت دارم! من دیگه برم کاری نداری؟ شب خوش نمیدونم گفتم شاید یکی بیاد! خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر/ 2
sushianess 714 ارسال شده در 11 دی، 2010 بچه ها شرمنده . یهو رفتم ...نشد در کنارتون درد و دل کنم ...از عصر همینجور با بچه ها دور هم داریم درد و دل میکنیم اما بیشتر دپرس میشیم چون دردامون خیلی مشترکه.... 2
phyto 1264 ارسال شده در 12 دی، 2010 به به داش وحیدم که اینجاس! داش وحید اینجا، داش وحید اونجا، داش وحید همه جا ... 2
ارسال های توصیه شده