Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ علیک سلام مهندس ... یک مهمانی یا یک کباب غاز جهت ترفیع رتبه از شوما طلب داریما! داداش حمیدت قربونت بره! :icon_pf (34):من اینجام! ها؟؟ شیب؟؟ بام؟؟ جنگل؟؟؟ کباب غاز؟؟ بازم که نیستی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ الهه جان من قبلا هم به آقا قاسم گفتم که من خیلی فعال نیستم 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ببخشید عزیز دلم ظهر باید میرفتم جایی...بی خدافظی رفتم:icon_pf (34):بله هستیــــن ولی افتخار نمیدینو نمیاین اچکالی نداره گلم ای باباااااا شکسته بندی میفرمایید خانوم تازه محفلو پیدا کردم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ الهه جان من قبلا هم به آقا قاسم گفتم که من خیلی فعال نیستم اونم به مرور درست میشه.. ما که همیشه تو محفل نیستیم...در کنارش باید فعالیت کنیم و جایزه حق استفاده از محفل رو داریم اچکالی نداره گلم ای باباااااا شکسته بندی میفرمایید خانوم تازه محفلو پیدا کردم خوبهههه... پس از این به بعد شاهد حضورت تو تالار هستیم خانوم گل.:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ میدونم اما راستش فعلا نمیتونم انشاالله بعدا 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه! روح انجمن آیا ارواح نیز با هم ازدواج میکنن؟!! اگر بله که به چه صورت؟ الهه چرا به دوستای تازمون خوش آمد نگفتیییییییییییی!؟ ها! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بینم مشکل ما ادما حل و تموم شد حالا گیر دادی به روح؟؟ خو حواسم نبود بوخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خودت چرا نگفتی؟هاااا؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بینم مشکل ما ادما حل و تموم شد حالا گیر دادی به روح؟؟خو حواسم نبود بوخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خودت چرا نگفتی؟هاااا؟ خب منم حواسم نیود ... خب سرم شلوغ بود و هست! ... الانم سرعتم انقد اومده پایین که دارم دق میکنم! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه! روح انجمن آیا ارواح نیز با هم ازدواج میکنن؟!! اگر بله که به چه صورت؟ الهه چرا به دوستای تازمون خوش آمد نگفتیییییییییییی!؟ ها! سلام سلام به من خوش آمد گفته نشد سحرنازبانو هستم کاربر تازه وارد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خب منم حواسم نیود ... خب سرم شلوغ بود و هست! ... الانم سرعتم انقد اومده پایین که دارم دق میکنم! موهاتو از ته بزن...سرت خلوت شه تازشم میشی حمید تکروئه کچل سلام سلام به من خوش آمد گفته نشد سحرنازبانو هستم کاربر تازه وارد د بیا! الان تو رو با این تازه وارد بودنت کوجای دلمون بزاریم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سحرناز بانو شما مدتهاست که رو سر ما جا داری ... شکسته بندی نفرمایید خواهشا. اما جا داره ورودتون رو به محفل بهاری خودتون خوش آمد بگم! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به به حمید خان خب بله روح ها هم ازدواج میکنن مگه روح ها دل ندارند تازه کجاشو دیدی روح ها تو یه نگاه هم عاشق میشن ن ن ازدواجشون هم مثل ما ایرانی هاست ت پدرو مادرشون میره خونه روح خانوم روح خانوم براشون چاییی میاره بعد میشیننن دعوا سر مهریه هه عروس میگه الاو بلا مهریه سکه اونم به تعداد سن های من یه چی در حد 56489898989789789789789797887 تا سکه ه تازه اش هم صیغه هم موجوده 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ د بیا! الان تو رو با این تازه وارد بودنت کوجای دلمون بزاریم؟ سحرناز بانو شما مدتهاست که رو سر ما جا داری ... شکسته بندی نفرمایید خواهشا. اما جا داره ورودتون رو به محفل بهاری خودتون خوش آمد بگم! میسی داداشم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به به حمید خان خب بله روح ها هم ازدواج میکنن مگه روح ها دل ندارند تازه کجاشو دیدی روح ها تو یه نگاه هم عاشق میشن ن ن ازدواجشون هم مثل ما ایرانی هاست ت پدرو مادرشون میره خونه روح خانوم روح خانوم براشون چاییی میاره بعد میشیننن دعوا سر مهریه هه عروس میگه الاو بلا مهریه سکه اونم به تعداد سن های من یه چی در حد 56489898989789789789789797887 تا سکه ه تازه اش هم صیغه هم موجوده من تا الان تصمیمی در مورد مهریه م نگرفته بودم ولی به احترام این ارواح بزرگوار تصمیم گرفتم هر چی اینا تعیین میکنن منم تعیین کنم!! فقط بی زحمت یکی این عددی رو که روح انجمن نوشته واسم انالیز کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ میسی داداشم وای سحر ترکیدم الان من باز دچار دوگانگی شدم! این شکلکی که گذاشتی کدومش تویی کدومش حمیدد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من تا الان تصمیمی در مورد مهریه م نگرفته بودمولی به احترام این ارواح بزرگوار تصمیم گرفتم هر چی اینا تعیین میکنن منم تعیین کنم!! فقط بی زحمت یکی این عددی رو که روح انجمن نوشته واسم انالیز کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا تو و چرا خودتو انداختی وسطططط این عدد رو فقط یه نفر تو کل دنیا میتونه ترجمه کنه و بخونه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حالا تو و چرا خودتو انداختی وسطططط این عدد رو فقط یه نفر تو کل دنیا میتونه ترجمه کنه و بخونه اولا من خودمو جایی ننداختم و الان دقیقا کنار دیوارم..وسط مسطم نیستم کییی؟؟بگو بخونه خوووب لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دقیقا الان بحث چیه؟ آشنای ما که نیومد پس ما بریم دیگههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اولا من خودمو جایی ننداختمو الان دقیقا کنار دیوارم..وسط مسطم نیستم کییی؟؟بگو بخونه خوووب من قرار شد بام سوال ج بدم نه تحلیل کنم دیگه میزان درک از ج ها به iq کاربر ها بستگی داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده