pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حمید ورحمته االه و برکاتو و و امشب کلاس داریم حاظر باش حتما 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چیه؟ ژاپنه! سلااااااام بر مهندســــــــــــن گرام:shad: علیک سلام مهندس ... یک مهمانی یا یک کباب غاز جهت ترفیع رتبه از شوما طلب داریما! سلام عزیزدلمبلاخره شغل و رشته ی منم جدا از این محفل نیست داداش حمیدم کوووووو؟؟؟؟:th_scratchhead: داداش حمیدت قربونت بره! :icon_pf (34):من اینجام! فقط جای من اینجا خالیه خیلی خوش اومدی جانم ... اینجا محفل همه شماست. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حمید ورحمته االه و برکاتو و و امشب کلاس داریم حاظر باش حتما اوکی استاد ... امشب (نیمه شب) در خدمتم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام عزیزدلمبلاخره شغل و رشته ی منم جدا از این محفل نیست داداش حمیدم کوووووو؟؟؟؟:th_scratchhead: ببخشید عزیز دلم ظهر باید میرفتم جایی...بی خدافظی رفتم:icon_pf (34): بله هستیــــن ولی افتخار نمیدینو نمیاین فقط جای من اینجا خالیه سلام... خیلی خوش امدی... بیشتر بیا حنانه جاااان:hapydancsmil: حمید ورحمته االه و برکاتو و و امشب کلاس داریم حاظر باش حتما آغا اجازه ی سوال؟؟ کلاستون مختلطه؟منم میتونم بیام؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوکی استاد ... امشب (نیمه شب) در خدمتم! یعنی آخر جویای علمی حمید 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من که فقط یک نفر رو میشناسم اونم آقا قاسمه 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب مام اول جز خودمون هیشکی رو نمیشناختیم! یعنی حتی پروف خودمونم تو نت نمیشناختیم به مرور میشناسی ایشالا... ی معرفی کوچولو میکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من دانشجوی ترم4جنگلداری یکی از دانشگاه های خوزستان چیزی که جا ننداختم؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه موفق باشی خانوم گل.. و اهل خوزستانی؟یا اونجا دانشجویی؟ ببخشید من یخورده فضول نه،کنجکاو تشریف دارم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ هردوانه هم خودم خوزستانیم هم دانشگاهم..... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دانشجویان محتمر و کار اموزان عزیز سوال های خودتون رو مطرح کنید شب میام به تک تک سوال ها ج میدم امشب شب جمعه اس و همه ارواح ازاد هستن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دانشجویان محتمر و کار اموزان عزیز سوال های خودتون رو مطرح کنید شب میام به تک تک سوال ها ج میدم امشب شب جمعه اس و همه ارواح ازاد هستن خب چه ربطی به ارواح داره؟ بعد چه سوالاتی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب چه ربطی به ارواح داره؟بعد چه سوالاتی؟ خب دیگه خیلی ربط داره هر سوالی دوست داری 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب راستش من سوال خاصی به ذهنم نمیرسه آها اگر خودتون رو معرفی کنید،خوشحال میشیم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب راستش من سوال خاصی به ذهنم نمیرسهآها اگر خودتون رو معرفی کنید،خوشحال میشیم خب چون شمایید الان میگم م اما بقیه سوال ها 12 شب به بعد امید روح انجمن هستم 2 لینک به دیدگاه
laaya joon 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام استاد پسر ایرانی.خوبین؟؟؟؟؟؟؟ چرا به شما میگن روح انجمن؟؟؟؟؟ وووووووووو راجب گیاه دارویی رازک چی میدونین؟؟؟؟؟؟ چقدر میشناسینش؟؟؟؟؟؟ دیدینش؟؟؟؟؟ راستی چرا اینجا کسی به من خوش آمد نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام استاد پسر ایرانی.خوبین؟؟؟؟؟؟؟ چرا به شما میگن روح انجمن؟؟؟؟؟ وووووووووو راجب گیاه دارویی رازک چی میدونین؟؟؟؟؟؟ چقدر میشناسینش؟؟؟؟؟؟ دیدینش؟؟؟؟؟ راستی چرا اینجا کسی به من خوش آمد نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام لعیا جان ببخشید ار بس که محفل ما گرمه حس نکردیم که شما تازه واردی واسه همین خوش آمدی گفته نشده ببخشیــــد... خوش اومدی به انجمن و بیشتر به تالار کشاورزی:hapydancsmil: با حضور شما و حنانه ایشالا تالار فعالی خواهیم داشت 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام استاد پسر ایرانی.خوبین؟؟؟؟؟؟؟ چرا به شما میگن روح انجمن؟؟؟؟؟ وووووووووو راجب گیاه دارویی رازک چی میدونین؟؟؟؟؟؟ چقدر میشناسینش؟؟؟؟؟؟ دیدینش؟؟؟؟؟ راستی چرا اینجا کسی به من خوش آمد نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام خوش اومدی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ و اما استاد گرامی هنو درس نداده میخوای ازت سوال و اشکال بپرسن؟؟ بازم صد رحمت به استادای قدیم:icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده