soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ باشه اومدم درو باز کنی من رسیدم بابا با این دغدغه و مشکلات مگه مغز خر خوردم زن بگیرم اوووووووووف بالاخره یکی به راه راست هدایت شد 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ماشالا چقدم با تجربه ای!!!! بچه محصل تو برو لالا اینجا +18 شد :| حمید تو هم برو شام درس کن..همینی که قاسم گفت...:th_running1: تاثیر منفی میزاره روتون من اینجا منتظر میمونم حرفی پنداموز رو گلچین میکنم واستون میفرستم:icon_pf (34): به مهندس مملکت میگن بچه محصل آخه چی بگم؟!:vahidrk: باشه گلچین کن بفرس 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به مهندس مملکت میگن بچه محصل آخه چی بگم؟!:vahidrk:باشه گلچین کن بفرس به من چه اول حمید گفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 افلین..بچه خوب به تو میگن..حرف گوش کن حرف گوش کن(ببخشین مهندس خووووب) 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چرا منفی بابا یه چهار تا چمن اون زیر بود دیگه حداقل به ابروی اونا صفر بهمون میدادی خبر دارم الان زن بصرفه تره ح الا اگه ص ی غ ه باشه ه که مفته برا دائم هم باشه یه 20 میلون خرج عروسی از دوشت کم میشه یه شام خانواده درجه یک میدی و تموم تازه اگه خانوم بچه دارهم باشه که ه بهتر دیگه خرج ج ج ویار خانوم و دکتر قبل زایمان خرج زایمان و پوشاک و شیشه خشک هم کم میشه قشنگیش به 10 امتیاز منفیش بود! چونه نزن! خیلی اینکاره ایا! بچه رو خوب اومدی! اما من دوست دارم بچم از خون خودم باشه! اگه بشه کمی خونمو بهش تزریق کنم حله! آها..جواب خوبی بود...کشف کردم:hapydancsmil: واسه اینکه سن ازدواج پسرا بالا نره بهترین کار بیکار کردنتونه تو چکار به سن ازدواج ما داری؟ فکر سن ازدواج خانوما باش! باشه اومدم درو باز کنی من رسیدم عزیزم در اونوره! این که داری میای تو ازش پنجره است! حمید تو هم برو شام درس کن..همینی که قاسم گفت...:th_running1: نمیرم! میخوام از تجارب روح انجمن بهره کافی ببرم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ قشنگیش به 10 امتیاز منفیش بود! چونه نزن!خیلی اینکاره ایا! بچه رو خوب اومدی! اما من دوست دارم بچم از خون خودم باشه! اگه بشه کمی خونمو بهش تزریق کنم حله! تو چکار به سن ازدواج ما داری؟ فکر سن ازدواج خانوما باش! عزیزم در اونوره! این که داری میای تو ازش پنجره است! نمیرم! میخوام از تجارب روح انجمن بهره کافی ببرم! خب سن ازدواج پسرا نره بالا..واسه دخترام نمیره دیگه... عزیزم من به فکر خانومام..وگرنه دلم واسه اقایون نسوخته که باشه نرووو..فقط با روح انجمن هماهنگ کنین ی ساعت خاصی واستون تعیین کنه برا کلاس خصوصی! حداقل محفلتون مردونه باشه فیض کافی ببرین 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ باز هم رفرش! گرسنگی از یادمون رفت! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب سن ازدواج پسرا نره بالا..واسه دخترام نمیره دیگه...عزیزم من به فکر خانومام..وگرنه دلم واسه اقایون نسوخته که باشه نرووو..فقط با روح انجمن هماهنگ کنین ی ساعت خاصی واستون تعیین کنه برا کلاس خصوصی! حداقل محفلتون مردونه باشه فیض کافی ببرین همون تو از همون اول به فکر داداشت نبودی! فقط فکر دخترایی! چندان بد هم نمیگیا! روح کجایی؟! یه وقت خصوصی به ما میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
laaya joon 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ شماها چندسالتونه که همتون زن می خواین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برین از جونیتون لذت ببرین .مگه خونه باباتون سخت میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 28سالمه تا 30سال دیگه هم نمیخوام مزدوج شم. کی میدونه پرسودترین گیاه دارویی چه گیاهیه؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ باز هم رفرش!گرسنگی از یادمون رفت! آخی.. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ شماها چندسالتونه که همتون زن می خواین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برین از جونیتون لذت ببرین .مگه خونه باباتون سخت میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 28سالمه تا 30سال دیگه هم نمیخوام مزدوج شم. کی میدونه پرسودترین گیاه دارویی چه گیاهیه؟ سلام. باباهه زور کرده میگه میخوای دختر فلانی رو برو بگیر! (نمیگه بگیرم برات!) ما که تقصیر نداریم! شما بودید چند صفحه قبل یه پست گذاشته بودید؟ ... من متوجه منظورتون نشده بودم! خواستم پیگیری کنم که نشد در حال حاضر آلوئه ورا فکر میکنم مناسب تر باشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همون تو از همون اول به فکر داداشت نبودی! فقط فکر دخترایی! چندان بد هم نمیگیا! روح کجایی؟! یه وقت خصوصی به ما میدی؟ مگه تو فکر دخترا هستی؟ روح بخشنده س..مف باهات حساب میکنه...با این اوصاف فک کنم همین روزا زنت هم بده داداشم از دست رفت:icon_pf (34): شماها چندسالتونه که همتون زن می خواین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برین از جونیتون لذت ببرین .مگه خونه باباتون سخت میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 28سالمه تا 30سال دیگه هم نمیخوام مزدوج شم. کی میدونه پرسودترین گیاه دارویی چه گیاهیه؟ لعیا جون همچین پرجدبه اومدی تو ی لحظه فک کردم پسری واسه ما دخترا سخت نمیگذزه...ولی واسه اقایون انگار میگذره همش شوخیه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ آخی.. گفتی آخی گرسنگی یادم اومد! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حتما بیخبر رفتن لالا! این قاسم ک میگفت تا 2 بیداره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مگه تو فکر دخترا هستی؟روح بخشنده س..مف باهات حساب میکنه...با این اوصاف فک کنم همین روزا زنت هم بده داداشم از دست رفت:icon_pf (34): واسه ما دخترا سخت نمیگذزه...ولی واسه اقایون انگار میگذره بله! تو فکرشونم شدید! من درسته عمل نمیکنم اما فکر که میکنم! بله واسه ما سخت میگذرههههههههههههههه! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ گفتی آخی گرسنگی یادم اومد! مارو گرفتی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ قاسمممممممممممممم! فکر کنم رفتن لالا ... راست میگی! منو باش بخاطر اینا هنو نرفتم شام! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مارو گرفتی؟؟ وا! من کی شما رو گرفتم؟! نه بابا ... لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ برم شاممممممممممممممممم! ؟ :w140: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده