soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من اوووووووووووومدم کی هست کی نیس؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلام الهه جون خوبی؟ ممنون عزیز خودت در چه حالی؟ سلام، من نیستم! :jawdrop: نکنه اینم روحته؟آره؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نمیدانم این روح سرگردان به کدامین محمل آرام میگیرد... بدرود 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوبم شکر...حس و حال ندارم فقط...:putertired: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نمیدانم این روح سرگردان به کدامین محمل آرام میگیرد...بدرود خدا به همرات.... منم دیگه برم سوشیانس جان خداحافظ یه چند ساعت دیگه شاید باز اومدم:دی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوبم شکر...حس و حال ندارم فقط...:putertired: منم دقیقا همین حسو دارم واسه همین میخوام برم شمام برو یه کوچولو استراحت کن ایشاالله که بهتر میشی.... 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ بدجور پایان نامم گره خورده ...از یه طرف هم سمینارهای کلاسی...هیچ مقاله به درد بخوری براشون پیدا نمیکنم ....اعصاب واسم نموند به خدا ... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ بدجور پایان نامم گره خورده ...از یه طرف هم سمینارهای کلاسی...هیچ مقاله به درد بخوری براشون پیدا نمیکنم ....اعصاب واسم نموند به خدا ... موضوش چیه؟ زیاد غصه نخور ایشا.. که جور میشه 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ کشت بافت زنبق یه مقاله یا پاور یا متن یا ...راجع به اصلاح یا برنامه های اصلاحی یک گل یا درخت زینتی تو دشت و بالت نیست بهم برسونی؟:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ کشت بافت زنبق یه مقاله یا پاور یا متن یا ...راجع به اصلاح یا برنامه های اصلاحی یک گل یا درخت زینتی تو دشت و بالت نیست بهم برسونی؟:girlhi: الان که نه نیست ولی شاید بتونم واست گیر بیارم ....:ws2: راستش این ترم با یکی از استادا زیادی گرم گرفتم اگه بتونم حتما واست میفرستم... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ یادم رفت بگم:شایدم بشناسیش دکتر امیرنیا رو میگم... چه باحالههههههههه 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نه نمیشناسم . از گروه خاکشناسی فقط استاد الیاس اذر اسمش یادم مونده . یه استاد کرمانشاهی هم بود فامیلیش یادم نیست . ولی خیلی استاد خوبی بود ... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نه نمیشناسم . از گروه خاکشناسی فقط استاد الیاس اذر اسمش یادم مونده . یه استاد کرمانشاهی هم بود فامیلیش یادم نیست . ولی خیلی استاد خوبی بود ... از استادای خاکشناسی نیس کههههههه واسه زراعت ولی ما م یه 3 واحد زراعت داریم که با اونهههههههه!! الیاس آذر؟تا حالا اسمشو تو گروه نشنیدم!!:ws2: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ حتما تا حالا بازنشسته شده . کتاب تالیف کرده . فکر کنم کتابش هم 2 جلدی باشه . 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ چرا موهات پریشونه؟ دندوناتم که مسواک نزدی! یه کم به خودت برس مهندس 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ چرا موهات پریشونه؟ دندوناتم که مسواک نزدی! یه کم به خودت برس مهندس دیگ به دیگ میگه تهت تدیگ!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده