soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ساعت 24:00 میباشد! یعنی وقته لالاس؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیگه وقت وقت لالاس! بریم؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ قاسمم که نیومد... باوشههه برییمممم شبت بخیر بابای 1 لینک به دیدگاه
laaya joon 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ :ws38:چه طوری آبیاریشون میدی ؟ اب دریا شوره و گیاهان دریایی نیاز به اب شیرین دارن (معلومه کارت خیلی ردیفه) .بعد هم اینکه یه مقاله خفن دارم در مورد خواص دارویی گیاهان کجا قرارش بدم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ میگم این قاسم دیر به دیر میاد!!! غیبتش زیاد شده!باید یه اخطار بهش بدیم! من که پیش بینی کرده بودم..نکرده بودم؟ اینطوری اخطار بدیم: :ubhuekdv133q83a7yy7 ؟؟ از این اخطارا بدیم :icon_pf (10): ؟؟ یا از این اخطارا! :97::banel_smiley_90: ؟؟ حمید و الهه اینقدر پشت سرمن غیبت نکنیدراضی نیستم:hapydancsmil: بابا من با این سرم فوق العاده شلوغ بود ولی بودم تو این چند روز و مطالبمو گذاشتم یه نیگاه به بخش منابع بندازفعال ترین بخش تالار کشاورزیه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چه بچه های مثبتی شما دوتا شدین ساعت 12 میرین لالا بابا 12 هنوز سرشبهمن با اینکه 8صبح کلاس دارم همیشه تا 1و 2 هستم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ حمید و الهه اینقدر پشت سرمن غیبت نکنیدراضی نیستم:hapydancsmil:بابا من با این سرم فوق العاده شلوغ بود ولی بودم تو این چند روز و مطالبمو گذاشتم یه نیگاه به بخش منابع بندازفعال ترین بخش تالار کشاورزیه آفرین آفرین ... بابا فعال! همین کارا رو میکنی که آخر ترم هی میری اتاق استاد دیگه! چه بچه های مثبتی شما دوتا شدین ساعت 12 میرین لالا بابا 12 هنوز سرشبهمن با اینکه 8صبح کلاس دارم همیشه تا 1و 2 هستم از قدیم گفتم خواب شب به از خواب ظهر! خب من که کلاس نمیرم... میرم سر کار! 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین آفرین ... بابا فعال! همین کارا رو میکنی که آخر ترم هی میری اتاق استاد دیگه! نه جانم من دوره لیسانس اتاق استاد برو بودم ولی دیگه الان این کارو بوسیدم گذاشتم کنار از قدیم گفتم خواب شب به از خواب ظهر! خب من که کلاس نمیرم... میرم سر کار! خوبه حمید البته تا الان هیچ موقع نپرسیدم کجا درس خوندی؟ارشد نرفتی؟ سرکار کجا میری؟چیکارا میکنی؟زود تند سریع جواب بده ببینم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلااام... خب و اما ج قاسم بدون نقل قول: بلههه بخش منابع فعاله،دستتم مرسییی..کسیم خلاف این رو نگفت ولی آهسته و پیوسته آپ کردن بخش مهمتره. هفته ای 2 بار آپ کردن تاپیک (حتی شده یکی) کفایت میکنه...مهم به روز بودن بخش و اما ی نصیحت خواهرانه که نگه دار به بچه هات بگو ک از سن خودت گذشته دیگه صفر بدون منت بهتر از 20 با منت(نرفتن به دست بوسی اساتید کاردانی،کارشناسی،ارشد،هم نداریم) و اینکه ما کلا خونمون پادگان و 12 شب خاموشیه ...من و حمید هم مجبوریم ک بخوابیم خواستم سوالی که از حمیدم پرسیدی رو هم ج بدم که دیدم از بس حرف زدم خسته شدم:smiley-gen165: فعلا سکوووت 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ما که دو روز یکبار داریم آپدیت میکنیم... من مگفتم که دست بوسی استادارو بوسیدم گذاشتم کنار دیگه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ باشه خب! به اعصابت مصلت باش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چه خبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چه خبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر سلامتی! خوبی تو؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلامتی!خوبی تو؟ نع بابا ادم مجرد مگه خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نه جانم من دوره لیسانس اتاق استاد برو بودم ولی دیگه الان این کارو بوسیدم گذاشتم کنار خوبه حمید البته تا الان هیچ موقع نپرسیدم کجا درس خوندی؟ارشد نرفتی؟ سرکار کجا میری؟چیکارا میکنی؟زود تند سریع جواب بده ببینم آفرین! من دوره لیسانس دانشگاه کالیفرنیا بودم (دانشگاه تهران - ابوریحان) گفتم امسال ایران بمونم و کار کنم و پول دار بشم خبرم! دوباره سال دیگه (یعنی چند ماه دیگه) برم برای مقطع ارشد ... هر کاری که توش پول باشه ... اما تا بحال هر کاری کردیم توش پول نبود! کلینیک گیاهپزشکی هم گاها میرم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نع بابا ادم مجرد مگه خوب میشه آره چرا نشه! مجرد بودن=پادشاه بودن والا!! سلام حمید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده