Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ :w821: من بدم چرا خدا شفاتون بده! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ خدا شفاتون بده! انشالللللللله :sigh::sigh::sigh: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ پستای علمی رو دستمون باد کرده کمتر اسپم کنید ... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ پستای علمی رو دستمون باد کرده کمتر اسپم کنید ... به به از این را ماهرخ خانوم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ کاشکی نواندیشان واسه یک شب، واسه یک شب مال من بود کاش اسپم به هر کی جز من واسه یک شب غدقن بود :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ به به از این را ماهرخ خانوم میام از این ورا گذری ... دل و هر جا می خوام می برم کاشکی نواندیشان واسه یک شب، واسه یک شب مال من بود کاش اسپم به هر کی جز من واسه یک شب غدقن بود :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: .... خوبه یه پا خلافمیریم ... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من کشاورزی علو دام می خونم سلام میشه یه کم راجع به رشتتت توضیح بدی 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ خواب و زندگی نعطیله!؟ حمید تکرو تعطیله ... 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ دوستان امروز برای استخدام شهرداریها آخرین مهلت ثبت نامه اگه تمدید نشه .... اگه شرایطش بهتون میخوره دوست داشتینم از دست ندینش توضیحات بیشترو اینجاست ولینکه ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66061&page=2&p=781808 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ در راه خدا یکی بیاد دو کلمه بحرفیم... از بس حرف نزدم حرفیدن یادم رفته 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ در راه خدا یکی بیاد دو کلمه بحرفیم...از بس حرف نزدم حرفیدن یادم رفته بله من هستم بیا بحرفیم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بله من هستم بیا بحرفیم از چی بحرفیم!؟ علیک سلام بالاخره ی بنی بشری پیداش شد! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از چی بحرفیم!؟ علیک سلام بالاخره ی بنی بشری پیداش شد! بنی بشر نه روح روح جز بنی بشر نیست از هر چی دوست داری بگو :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بنی بشر نه روح روح جز بنی بشر نیست از هر چی دوست داری بگو :hapydancsmil: چه روح بی تربیتی :vahidrk: نمیدونم خوو. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ راستی میدونی این ادا و اطفارا چیه؟؟ چرا وقتی یکی نقل قول میکنه ازم زودی اون بالا تو پیاما نشون میده!؟ اه اه فقط مونده وقتی اب میخورمم جای پیام نشون بده :icon_razz: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ چه روح بی تربیتی :vahidrk: نمیدونم خوو. خوب تو کشاورزی خوندی یه سوال یه باخچه داریم مدت زیادی اب و صابون توی این باخچه میرفت الان وضعیت این خاک چطوره شندیم خوبه اب و صابون برا خاک 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ رفتم جلسه ثبت نام 1ساعت وایسادم.یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پـَـــ نَ پـَـــ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم.. %%%%%%%%%%%%%% مامانم سفره پهن کرده بود ,بهش گفتم میخوای شام بیاری؟ گفت: پـَــــــــ نَ پَـــــــــ میخوام گلای سفره رو اب بدم %%%%%%%%%%%%%% پدربزرگم فوت کرده تو قبرستونیم دوستم زنگ زده میگه کجایی؟ میگم بهشت زهرا ! میگه واسه چی ؟ میگم واسه پدر بزرگم. میگه اِ ؟ فوت کرده ؟ میگم پـَـــ نَ پـَـــــ تمرینی اومدیم مانور بدیم اگه یوخت اتفاقی افتاد هول نشیم... %%%%%%%%%%%%%% دوازده شب رسیدم دم خونه کلید نداشتم به داداشم زنگ زدم میگم یواش درو باز کن بقیه بیدار نشن .میگه در خونه رو؟ پَـــ نَ پَـــ در یخچالو!!! سر شب گرمم بود رفتم پشت تخم مرغها خوابیدم.!!! %%%%%%%%%%%%%% شیشه رفته تو دستم , دارم از درد جیغ و داد می کنم, به رفیقم میگم در بیار, میگه شیشه رو؟ میگم پَــــ نَ پَــــ , ادای من و در بیار شاد شیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده