Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (1 عضو & 14 مهمان) 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ ........................همیشه حسرت این جا رو می خورم که چه شلوغه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ تو رو خدا خودتو نزن! سالی 12 ماه کسی اینوری نمیاد حالا من یه پست گذاشتم شما اومدی حسرت خوری؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ بیل کلنگ بیلچه گاو اهن میخریم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ ملت حتما باید گرسنگی بکشن تا به تالار کشاورزی سر بزنن! خلاصه از ما گفتن بود ... حسرت زیاد بخوری هم واسه خودت خوب نیست بخاطر سلامتیت میگم! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ از بیکاری زدی تو کار خرید و فروش نه ببخشید می خوای بری کشاورزی تاپیک افتاد دست ما دوتا حیف اخر شبه و کم کم وقت لالاست وگرنه اینجا رو یه ساعته از صفحه 273 به 573 میرسوندیدم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ بیل کلنگ بیلچه گاو اهن میخریم آخ یادم رفت بگم ملت برای خریداری ادوات هم سری به اینجا میزنن! آقا نداریم ... داد نزن ... همه رو دادیم سمسار اولی برد! خوش اومدی! حسرت زیاد خوبه واسه اینجا هرچی من حسرت بخورم این تاپیک بیشتر بالا می مووونه خب هر جور راحتی ولی الان با وجود روح انجمن این تاپیک کلا رو هوا میمونه! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ کور خوندی روح انجمن! 3 سوت موضوع رو میبندم! وایکینگ آواتارت خودتی یا روح انجمنه!؟ چهره خیلی شیطونی داره! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ کور خوندی روح انجمن!3 سوت موضوع رو میبندم! وایکینگ آواتارت خودتی یا روح انجمنه!؟ چهره خیلی شیطونی داره! این اواتار شیطون تر از اواتار تو نیست که خوب میایم پروفت اسپم اینجا رو ببندی 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ نه قربونت همینجا باشید بهتونم خوش بگذره من برم لالا ... صبح کلاس دارم. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ چه جای خوبی ماشالله تا دلت بخواد تو دنیا پر از گل و گیاهه در مورد هر کدم یه سوال هم بپرسیم فکر کنم تا اخر عمر انجمن هم نتوننند جواب بدن بسه دیگه برا امشب نیرو رو نگه دار فردا خراب میشیم سر اینجا :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ چون بدم این رو که میدونم تو بدی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ خودمم میدونم خیلیم بدم اره خیلی خیلی خیلی بدی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ آره حالا از کجا فهمیدی اون بالا انجمن نوشته مگه ندیدیش نوشته واکینگ بد است 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ نه اون بالا نوشته روح بد است به جان همین حمید خودمون به زبون روحی نوشته تو نمی تونی بخونی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ نخیرم به زبون وایکینگی نوشته تو نی تونی بخوونی من روحم ا ا ا ا زبون واکینگی هم بلد ام یادت رفته با اجدادت صحبت میکردم و ازشون برات پیام می اوردم از اون دنیا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ کاش یکی بود تو رو ادم می کرد بعد من میومدم باهات ازدواج می کردم چون تو فقط زبون وایکینگ ها رو بلدی :hapydancsmil: خوب ازدواج نمیخواد که من هر کدوم از واکینگ ها چیزی گفت میام بهت میگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده