shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ واسه مدتی دارم میرم...نت نمیام! تو در چه حالی؟؟ چرا عزیزم چیزی شده؟:JC_thinking: خوبم گلم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ چیزی نشده...همینجوری شیرین راستی سیم کارتت دست خودته؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ چیزی نشده...همینجوری شیرین راستی سیم کارتت دست خودته؟؟:JC_thinking: متوجه ام عزیزم منم زیاد حس اومدن به نت رو ندارم درکت می کنم :yes: آره عزیزم ، اون روزم بابت اس ام اس و تماستم ممنون گلم ببخشید نتونستم جواب بدم شارژم تموم شده بود شرمنده بعدشم درگیر کاری شدم فراموش کردم بهت بزنگم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ شدم متوجه ام عزیزم منم زیاد حس اومدن به نت رو ندارم درکت می کنم :yes: آره عزیزم ، اون روزم بابت اس ام اس و تماستم ممنون گلم ببخشید نتونستم جواب بدم شارژم تموم شده بود شرمنده بعدشم درگیر کاری شدم فراموش کردم بهت بزنگم:icon_pf (34): اوف خداروشکر... فک کردم بخشیدی به این و اون منم ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر چته؟؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر راست می گه الهه جوونم :JC_thinking:چته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها شب همگیتون بخیر خواباتون طلایی:biggrin: :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگار ر وح انجمن افسرده شده و کسی یه فکرش نیست افسردگی بی پولی گرفته ارشد ازاد در اومده ترمی حدود 1 میلیون 800 هزار ترم اول به خاطر بی پولی و بیکاری مرخصی گرفتم الان بری پروفم امار مدت بیکاریم هم نوشته شده اون مدته که دنبال کار ام 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ برو شیرینم شبت بخیر....:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگارر وح انجمن افسرده شده و کسی یه فکرش نیست افسردگی بی پولی گرفته ارشد ازاد در اومده ترمی حدود 1 میلیون 800 هزار ترم اول به خاطر بی پولی و بیکاری مرخصی گرفتم الان بری پروفم امار مدت بیکاریم هم نوشته شده اون مدته که دنبال کار ام انشالا درست می شه غصه نخور :yes: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ برو شیرینم شبت بخیر....:icon_pf (44): بوس بوس:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ انشالا درست می شه غصه نخور :yes: ایشالللله 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ ایشالللله من مطمئنم عزیز دلم، خدا بزرگه:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها منم دارم میرم... شبتون بخیر بدرود :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگارر وح انجمن افسرده شده و کسی یه فکرش نیست افسردگی بی پولی گرفته ارشد ازاد در اومده ترمی حدود 1 میلیون 800 هزار ترم اول به خاطر بی پولی و بیکاری مرخصی گرفتم الان بری پروفم امار مدت بیکاریم هم نوشته شده اون مدته که دنبال کار ام کار زیاده داداش! کننده هاش کم اند! چه رشته ای؟ الزامی هست که ارشد بخونی!؟ خیلی از ارشد ها هستن که سواد کارشناسی ها رو ندارن! و خیلی از کارشناسی ها هستن که سواد دیپلمه هم ندارن! به مدرک نیست که! اکثر دانشجوهای اسمی ما دنبال مدرک اند! همین! تو برا چی میخوای بری ارشد!؟ 4 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کسی از الهه خبر نداره؟ در اتاقشم قفل کرده رفته! 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کسی از الهه خبر نداره؟ در اتاقشم قفل کرده رفته! من یه خبرایی دارم. مشغوله فعلنی 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کسی از الهه خبر نداره؟ در اتاقشم قفل کرده رفته! :mrsbeasley: :evilsmile: من یه خبرایی ازش دارم!:hrqr6zeqheyjho1f9mx من یه خبرایی دارم. مشغوله فعلنی :w127: 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ کسی از الهه خبر نداره؟ در اتاقشم قفل کرده رفته! رضا جان بهتر بود میپرسیدی کسی هس که از الهه بی خبر باشه؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 من یه خبرایی دارم. مشغوله فعلنی قوفون تو دختر :qfu28wh4kkweeki7jfi:aghosh: :mrsbeasley: :evilsmile: من یه خبرایی ازش دارم!:hrqr6zeqheyjho1f9mx حمییییییییییییییید :ha5t4lmd53df3cpu2lq:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده