solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ :84::84: :84: :84: :84: چت شد یهویی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ دچار برق گرفتگی شده سهیلا جان هر کس میاد تو این تاپیک یه چیزیش میشه! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ سلام...میبینم که امشب همه کاربرای کشاورزی ان شدن خبریه؟؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ سلام...میبینم که امشب همه کاربرای کشاورزی ان شدن خبریه؟؟:girl_in_dreams: منظورت من و اقای مدیریم؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ منظورت من و اقای مدیریم؟ نه پس ! خاله و عمه مم میگم!! اینجا که جز 4 نفر دیگه کاربر نداره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ واسه اینکه همگی آن نباشیم من برم ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اخرین خبر 500 مگ تا الان مازاد مصرف داشتم که قراره مخابرات سر برج چوب تو استینم کنه برا این 500 مگ :w821: پس مجبورم رژیم بگیرم تا این ماه هم تموم بشه فقط اومدم بگم خیلی دوستون دارم:(87): we love you pmc:w58: 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ جدی جدی خداحافظ بابای شب بخیر خوابای خوش ببینید من میرم بخوابم دیگه انقد به حمید گیر دادم خودم هپروتی شدم :imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ جدی جدی خداحافظ بابای شب بخیر خوابای خوش ببینید من میرم بخوابم دیگه انقد به حمید گیر دادم خودم هپروتی شدم :imoksmiley: :biggrin::icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کجاش ریخته بهم؟؟ من اولش خورد توذوقم...ولی الان خوبه! :lol: صفه اول اون کادر اضافی که واسه فعالیت گروها باز میشه رو ببیندید اینجوری بهتر میشه :yes: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ من با این ورژن سرعتم خیلی بهتر شده! :th_running1: :Laie_28: امیدوارم همینجوری بمونه 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ امروز خوب شده، ولی تا دیروز پریروز همه چی قاطی پاتی بود!! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ امروز خوب شده، ولی تا دیروز پریروز همه چی قاطی پاتی بود!! برای من هنوز همه چی قاطی پاتیه! سرعتمم خوب نیست! 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ برای من هنوز همه چی قاطی پاتیه!سرعتمم خوب نیست! :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده