phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ میگم چه خبر از بر و بچ اونور؟ اگه تعطیل شده بکشونشون اینجا اقلا دوزار کاسب شیم! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آقا من تازه رفتم سلمونی! این شکلکه چرا این ریختیه؟ 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سوشی ماهی نپخته است! سوشیانس اخرین موعود زردشت!(یه کسی مثل امام زمان ما برای زرتشتیا) 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آهان... گفتم چقدر آشناس! اتفاقا تازه یه مطلب در موردش خونده بودم. حالا چرا اسم موعود زرتشتیا رو انتخاب کردی؟! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ بچه های اونور که قبل از من اینجا عضو بودن ...واسه همین کم پیدا بودن اونجا....من بعد تعطیلی اومدم عضو شدم ... دلم واسه بچه ها تنگ شده بود 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آهان... گفتم چقدر آشناس! اتفاقا تازه یه مطلب در موردش خونده بودم. حالا چرا اسم موعود زرتشتیا رو انتخاب کردی؟! نمیدونم...اسم وب لاگمه ...:hanghead:4 سال پیش انتخاب شد ..دیگه تو ذهنم بود واسه اسم کاربری اینجا هم همونو انتخاب کردم... 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ بچه های اونور که قبل از من اینجا عضو بودن ...واسه همین کم پیدا بودن اونجا....من بعد تعطیلی اومدم عضو شدم ... دلم واسه بچه ها تنگ شده بود واقعا؟ پس کوه خضری کجاس؟ علیخان کوش؟ مجیدو نمیبینم! اون عاشق باغبانی که فعلا مهندسان میپلکه! پژمانم که کلا کم پیداس ... 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ خضری که نیومده ...مجید هم ...من به خضری ادرس دادم اگه دوست داره بیاد ،اما...حتی p30worldکه قبلنا میومد هم نمیاد .شاید کارش خیلی درگیرش کرده ... زهرا فرشید رو میگی؟فکر کنم فقط واسه مهندسان فعالیت میکنه . اینجاها رو فقط عضو میشه . 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ نه بابا هارتی لاورو میگم. دیدم اسم و رسم بعضی بچه های مهندسانو اینجا. 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ از هارتی خبر ندارم . الان واسه علی خان و مروارید هم دعوت نامه فرستادم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ sushianess كاربر ويژه تالار کشاورزی تاریخ عضویت: 20-09-2010 نوشته ها: 117 مهندسی کشاورزی گیاهان زینتی :w14::w70::w71: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ نه بابا..اینجا چه زود عنوان میدن :4chsmu1::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام کسی نیس؟ بابا شماها چقد نامردین تا من میام همگی میرین باشه منم میرررررررررررررررم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ سلام :wubpink: خوبی؟ چه خبرا؟ سلام بامنی؟؟ خبر خاصی نیست جز دوری از دوستان 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ بازم سلام . اسمت رو نمیدونم خوبی؟ خاکشناسی ارومیه میخونی؟ 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان علیک سلام از طرف همه دوستان 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ بازم سلام . اسمت رو نمیدونم خوبی؟ خاکشناسی ارومیه میخونی؟ دوباره سلام! اسمم الهه هست. آره چطور مگه؟؟؟ سلام به همه دوستان سلام علیک سلام از طرف همه دوستان شمام سلام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده