sushianess 714 ارسال شده در 30 آذر، 2010 :hi:سلام سلاممممم اجیییییییییییییی.:62izy85: قربونت برم:aghosh: اومدیییییییی.مرسی:rose: 2
نسیم خرداد 23 ارسال شده در 30 آذر، 2010 سلاممممم اجیییییییییییییی.:62izy85: قربونت برم:aghosh: اومدیییییییی.مرسی:rose: سلااااااااااااااااامممممممم اجییییییییییییییییییییییییییییییییییی -عزیز دلمممممممممممم :w73::hi::aghosh:اره اومدممممممممممممممممممممممممممممممم اجیییییییییییییی چرا اینجا اینقده خلوته و سوت و کوره؟ :icon_pf (34): 2
sushianess 714 ارسال شده در 30 آذر، 2010 آجی من و تو که دیگه باید به سوت و کوری انجمن عادت داشته باشیم .... فردا ظهر میرم خونمون تا یه هفته به نت دسترسی ندارم ... اجی جامو خالی کنی ها .... 2
نسیم خرداد 23 ارسال شده در 30 آذر، 2010 آجی من و تو که دیگه باید به سوت و کوری انجمن عادت داشته باشیم ....فردا ظهر میرم خونمون تا یه هفته به نت دسترسی ندارم ... اجی جامو خالی کنی ها .... به سلامتی خونه بهت خوش بگذره وقت کردم میام یه ریزه راهش میندازم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 1 دی، 2010 خوب پیشنهاد بدین به یه نتیجه برسیم ..... خب من پیشنهاد دادم دیگه! 2 تا تاپیک هم شروع کردم ... 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 2 دی، 2010 و علیکم سلام! به شما 1. حکمت خدا 2. خلق هدفمند 3. سوسک حمام یا سوسری اصل! 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 دی، 2010 سلام به همگی. من یه دو روزی نبودم. به دوستای جدید خوش آمد میگم. خب چه خبر از تالار؟ خب به نظر بخش گرایشای بخش گیاه پزشکی فعلاً بیشتره. شاید این بخش بتونه فعالتر از بقیه بخش ها بشه. :icon_pf (34): این گرایش های مهندسی کشاورزی انقدر متنوع هستش که فکر کنم باید بخش هاش یکی یکی فعال بشن. 4
soil eng 17164 ارسال شده در 4 دی، 2010 سلام به همگی. من یه دو روزی نبودم. به دوستای جدید خوش آمد میگم.خب چه خبر از تالار؟ خب به نظر بخش گرایشای بخش گیاه پزشکی فعلاً بیشتره. شاید این بخش بتونه فعالتر از بقیه بخش ها بشه. :icon_pf (34): این گرایش های مهندسی کشاورزی انقدر متنوع هستش که فکر کنم باید بخش هاش یکی یکی فعال بشن. :icon_pf (34): ایشالله که میشن.....:w16: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 دی، 2010 سلام به همگی. من یه دو روزی نبودم. به دوستای جدید خوش آمد میگم.خب چه خبر از تالار؟ خب به نظر بخش گرایشای بخش گیاه پزشکی فعلاً بیشتره. شاید این بخش بتونه فعالتر از بقیه بخش ها بشه. :icon_pf (34): این گرایش های مهندسی کشاورزی انقدر متنوع هستش که فکر کنم باید بخش هاش یکی یکی فعال بشن. سلامتی ... میبینی که سوت و کوره! گیاهپزشکی فعالتر هم میشه ... شما اجازه بده! انشالله... 1
sushianess 714 ارسال شده در 5 دی، 2010 خب پیشنهاد معمولا از طرف بقیه بررسی میشه بعد به مرحله اجرا گذاشته میشه ...اونم نه برای تک واحد ..من کل تالار منظورم بود ... اشکال نداره یه مسابقه عمومی خودم میزارم ..:flowerysmile: 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 دی، 2010 خب میتونیم یه مسابقه هم بزاریم تو بخش عمومی! اصطلاحا کشاورزی عمومی! و با سوالات عمومی! تا همه بتونن جواب بدن! والا این 2تا مسابقه تصویری و سوال واژه ای رو که من گذاشتم! خیلی سادست! کافیه همون رو تو گوگل سرچ کنه! اما کسی وقتشو برا این مسائل نمیزاره! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 دی، 2010 سلام به دوستان عزیز رشته کشاورزی امشب نوبت تالار شما ششد تا بیاییییم سلامی عرض کنیییم...............:icon_pf (44): 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 دی، 2010 خوش اومدی مهمون عزیز فدای همتون اون ور ها هم سر بزنیییید نترسید خوردنی بهتون برق و کابل و فاز متر نمی دییییییییم یه تلوزیون خرابه ای هست بزاریییم جلوتون... 2
phyto 1264 ارسال شده در 7 دی، 2010 سلام من اومدم ... باز کنید راه را، بین که رضااااااااااااا میرسد! 1
phyto 1264 ارسال شده در 7 دی، 2010 ببینم کی به کیه؟ بر و بچ آشنان! نسیم خرداد (سمیه؟) اون که اسمش سخته، چی بود؟ سوسیالیست؟ چی چی؟ (گلی خودمونه؟) حمید خوب گرد و خاک کردی اینجا! خراب نشه رو سرمون یهو!! 1
phyto 1264 ارسال شده در 7 دی، 2010 دو تا تاپیک مسابقه دیدم داره خاک میخوره! البته تازه خاک خورش شروع شده... مسابقه اول مسابقه دوم
sushianess 714 ارسال شده در 7 دی، 2010 سلام اقا رضا خوبی؟ اولا که سوسیالیست خودتی !من سوشیانسم! :w00:تازه خیلی بدتر نیاز بهم میگه سوشی! 1
phyto 1264 ارسال شده در 7 دی، 2010 سلام اقا رضا خوبی؟ اولا که سوسیالیست خودتی !من سوشیانسم! :w00:تازه خیلی بدتر نیاز بهم میگه سوشی! :icon_pf (34): علیک سلام، چطور مطوری؟ سوشی که خوبه! نمیدونم چرا یاد یه غذای ژاپنی افتادم! 1
ارسال های توصیه شده