VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بعدی نه بزن دلش برات تنگ شده نمیخواد شاید دیرتر مسج دادم بریم::::: سردی این نگاهو بشکن فاطله سزای ما نیست تو بمون واسه همیشه این جدایی حق ما نیست بودن تو ارزومه حتی واسه یه لحظه میمیرممممم بی تو خوندن من یه بهونست یه سرود عاشقانست من برات ترانه میگم تا بدونی که باهاتم تو خودت دلیل بودنم بی تو شب سحر نمیشه میمیرم بی تووو 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ جانم :jawdrop: شبکه جدیده دیگه همون که وابسته به فارسی 1:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دبیرستان بودم شعر میگفتم یه دوستم داشتم شاعر بود هر وقت میخواستیم جو کلاسو بهم بریزیم میگفتیم من یه شعری تدارک دیدم بخونم یبارم دفتر شعرمو دادم به دبیر عربیم همشو خونده بود اما بزرگتر که شدم نه تنها شعر نگفتم نوشتنم یادم رفت حالا خوبه واسه تو دفتر شعرتو دبيرتون خونده.. سال اول دبيرستان زنگ تفريح داشتيم دفتر عقايد مينوشتيم...دبير ک اوم سر کلاس رو ميزش جا موند...باز کردو دونه دونه اسمامونو خوند....:icon_pf (34): شعر گفتن دوس ندارم ولی خوندنو شنيدن چرا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ حالا خوبه واسه تو دفتر شعرتو دبيرتون خونده..سال اول دبيرستان زنگ تفريح داشتيم دفتر عقايد مينوشتيم...دبير ک اوم سر کلاس رو ميزش جا موند...باز کردو دونه دونه اسمامونو خوند....:icon_pf (34): شعر گفتن دوس ندارم ولی خوندنو شنيدن چرا عقایدراهنمایی بودم واسه یکی از دوستام پر کردم میخوام مهندس شمچند وقت دوستم میگفت ببین نوشتی شد اما خودم نداشتم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شبکه جدیده دیگههمون که وابسته به فارسی 1:banel_smiley_4: مگه راه اندازی شده :icon_pf (34): فرکانسش چنده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ مگه راه اندازی شده :icon_pf (34): فرکانسش چنده اره فیلماش خیلی باحالهمخصوصا تاوان و این کولیا چه میدونم سرج کن زمزمه میده دیگهنداد بگو رفتم خونه فرکانشو بدم بهت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اره فیلماش خیلی باحالهمخصوصا تاوان و این کولیا چه میدونم سرج کن زمزمه میده دیگهنداد بگو رفتم خونه فرکانشو بدم بهت فیلم هاش چطور اند مثل فارسی وانه :icon_pf (34): یا نه خانوادگیه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ فیلم هاش چطور اند مثل فارسی وانه :icon_pf (34): یا نه خانوادگیه :icon_pf (34): اخه من نمیدونم شما چجوری هستید کهالانم قسمتای اوله خوبهاغلب تو سبک قدیمیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اخه من نمیدونم شما چجوری هستید کهالانم قسمتای اوله خوبهاغلب تو سبک قدیمیه ما خوبیم اخه فارسی وان مصیبت شده بود برامون یا این PMC فیلم هاش یه مقدار صحنه داره :icon_pf (34): نمیشه خانوادگی نشست پاش همین طورش تلوزیون از جنگال من در اومده اگه اون دو تا شبکه هم فیلم هاش مثل PMC باشه سرچ نکنمش راحت تر ام الان با این وزضع روزی یه ساعت تلوزیون در اختیار منه اونم برا دیدن کشتی کج می ترسم اون شبکه رو بیارم اون یه ساعت هم از دست بدم :icon_pf (34): حالا فیلم هاش در چه حده میشه خانوادگی دید یا ................................. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ما خوبیم اخه فارسی وان مصیبت شده بود برامون یا این PMC فیلم هاش یه مقدار صحنه داره :icon_pf (34): نمیشه خانوادگی نشست پاش همین طورش تلوزیون از جنگال من در اومده اگه اون دو تا شبکه هم فیلم هاش مثل PMC باشه سرچ نکنمش راحت تر ام الان با این وزضع روزی یه ساعت تلوزیون در اختیار منه اونم برا دیدن کشتی کج می ترسم اون شبکه رو بیارم اون یه ساعت هم از دست بدم :icon_pf (34): حالا فیلم هاش در چه حده میشه خانوادگی دید یا ................................. pmc که صخنه زیاد داره اره خوبه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ pmc که صخنه زیاد داره اره خوبه من میارمش اگه همین یه ساعت تلوزیون هم از دست دادم من می دونم و تو من کشتی کج موخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بگو ما هم یادمون بیوفته سلام به به ، سهلام امید ؛ می بینم اینجا رو با حضور خودت نورانی کردی 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من میارمش اگه همین یه ساعت تلوزیون هم از دست دادم من می دونم و تو من کشتی کج موخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام امید گول این حرفا رو نخور ؛ کشتی کج رو با هیچ چی عوض نکن 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از دوستان مهندسی برق! مهندسی پلیمر! مهندسی صنایع! مهندسی معدن! و سایر مهندسی های موجود در انجمن دعوت به گفتگو مینماییم! بفرمایید پاتوق پاتوق خودتونه! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از دوستان مهندسی برق! مهندسی پلیمر! مهندسی صنایع! مهندسی معدن! و سایر مهندسی های موجود در انجمن دعوت به گفتگو مینماییم! بفرمایید پاتوق پاتوق خودتونه! صنایع رو بزار اول 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ صنایع رو بزار اول برو بابا حال نداریم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از دوستان مهندسی برق! مهندسی پلیمر! مهندسی صنایع! مهندسی معدن! و سایر مهندسی های موجود در انجمن دعوت به گفتگو مینماییم! بفرمایید پاتوق پاتوق خودتونه! ایضا شوما هم همین طور برو باباااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من برم بخوام خواب بودم این مینا پست داد بیدارم کرد سر صدا نکنید بزارید بخوابم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ برو بابا حال نداریم ایضا شوما هم همین طور برو باباااااااااااااااااااااااااا من برم بخوام خواب بودم این مینا پست داد بیدارم کرد سر صدا نکنید بزارید بخوابم پیشته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده