VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 بعدی نه بزن دلش برات تنگ شده نمیخواد شاید دیرتر مسج دادم بریم::::: سردی این نگاهو بشکن فاطله سزای ما نیست تو بمون واسه همیشه این جدایی حق ما نیست بودن تو ارزومه حتی واسه یه لحظه میمیرممممم بی تو خوندن من یه بهونست یه سرود عاشقانست من برات ترانه میگم تا بدونی که باهاتم تو خودت دلیل بودنم بی تو شب سحر نمیشه میمیرم بی تووو 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 جانم :jawdrop: شبکه جدیده دیگه همون که وابسته به فارسی 1:banel_smiley_4: 1
soil eng 17164 ارسال شده در 13 مهر، 2011 دبیرستان بودم شعر میگفتم یه دوستم داشتم شاعر بود هر وقت میخواستیم جو کلاسو بهم بریزیم میگفتیم من یه شعری تدارک دیدم بخونم یبارم دفتر شعرمو دادم به دبیر عربیم همشو خونده بود اما بزرگتر که شدم نه تنها شعر نگفتم نوشتنم یادم رفت حالا خوبه واسه تو دفتر شعرتو دبيرتون خونده.. سال اول دبيرستان زنگ تفريح داشتيم دفتر عقايد مينوشتيم...دبير ک اوم سر کلاس رو ميزش جا موند...باز کردو دونه دونه اسمامونو خوند....:icon_pf (34): شعر گفتن دوس ندارم ولی خوندنو شنيدن چرا 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 حالا خوبه واسه تو دفتر شعرتو دبيرتون خونده..سال اول دبيرستان زنگ تفريح داشتيم دفتر عقايد مينوشتيم...دبير ک اوم سر کلاس رو ميزش جا موند...باز کردو دونه دونه اسمامونو خوند....:icon_pf (34): شعر گفتن دوس ندارم ولی خوندنو شنيدن چرا عقایدراهنمایی بودم واسه یکی از دوستام پر کردم میخوام مهندس شمچند وقت دوستم میگفت ببین نوشتی شد اما خودم نداشتم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مهر، 2011 شبکه جدیده دیگههمون که وابسته به فارسی 1:banel_smiley_4: مگه راه اندازی شده :icon_pf (34): فرکانسش چنده 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 مگه راه اندازی شده :icon_pf (34): فرکانسش چنده اره فیلماش خیلی باحالهمخصوصا تاوان و این کولیا چه میدونم سرج کن زمزمه میده دیگهنداد بگو رفتم خونه فرکانشو بدم بهت 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مهر، 2011 اره فیلماش خیلی باحالهمخصوصا تاوان و این کولیا چه میدونم سرج کن زمزمه میده دیگهنداد بگو رفتم خونه فرکانشو بدم بهت فیلم هاش چطور اند مثل فارسی وانه :icon_pf (34): یا نه خانوادگیه :icon_pf (34): 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 فیلم هاش چطور اند مثل فارسی وانه :icon_pf (34): یا نه خانوادگیه :icon_pf (34): اخه من نمیدونم شما چجوری هستید کهالانم قسمتای اوله خوبهاغلب تو سبک قدیمیه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مهر، 2011 اخه من نمیدونم شما چجوری هستید کهالانم قسمتای اوله خوبهاغلب تو سبک قدیمیه ما خوبیم اخه فارسی وان مصیبت شده بود برامون یا این PMC فیلم هاش یه مقدار صحنه داره :icon_pf (34): نمیشه خانوادگی نشست پاش همین طورش تلوزیون از جنگال من در اومده اگه اون دو تا شبکه هم فیلم هاش مثل PMC باشه سرچ نکنمش راحت تر ام الان با این وزضع روزی یه ساعت تلوزیون در اختیار منه اونم برا دیدن کشتی کج می ترسم اون شبکه رو بیارم اون یه ساعت هم از دست بدم :icon_pf (34): حالا فیلم هاش در چه حده میشه خانوادگی دید یا ................................. 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 ما خوبیم اخه فارسی وان مصیبت شده بود برامون یا این PMC فیلم هاش یه مقدار صحنه داره :icon_pf (34): نمیشه خانوادگی نشست پاش همین طورش تلوزیون از جنگال من در اومده اگه اون دو تا شبکه هم فیلم هاش مثل PMC باشه سرچ نکنمش راحت تر ام الان با این وزضع روزی یه ساعت تلوزیون در اختیار منه اونم برا دیدن کشتی کج می ترسم اون شبکه رو بیارم اون یه ساعت هم از دست بدم :icon_pf (34): حالا فیلم هاش در چه حده میشه خانوادگی دید یا ................................. pmc که صخنه زیاد داره اره خوبه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مهر، 2011 pmc که صخنه زیاد داره اره خوبه من میارمش اگه همین یه ساعت تلوزیون هم از دست دادم من می دونم و تو من کشتی کج موخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1
The Idealist 1526 ارسال شده در 13 مهر، 2011 بگو ما هم یادمون بیوفته سلام به به ، سهلام امید ؛ می بینم اینجا رو با حضور خودت نورانی کردی 1
The Idealist 1526 ارسال شده در 13 مهر، 2011 من میارمش اگه همین یه ساعت تلوزیون هم از دست دادم من می دونم و تو من کشتی کج موخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام امید گول این حرفا رو نخور ؛ کشتی کج رو با هیچ چی عوض نکن 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 مهر، 2011 از دوستان مهندسی برق! مهندسی پلیمر! مهندسی صنایع! مهندسی معدن! و سایر مهندسی های موجود در انجمن دعوت به گفتگو مینماییم! بفرمایید پاتوق پاتوق خودتونه! 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 از دوستان مهندسی برق! مهندسی پلیمر! مهندسی صنایع! مهندسی معدن! و سایر مهندسی های موجود در انجمن دعوت به گفتگو مینماییم! بفرمایید پاتوق پاتوق خودتونه! صنایع رو بزار اول 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مهر، 2011 از دوستان مهندسی برق! مهندسی پلیمر! مهندسی صنایع! مهندسی معدن! و سایر مهندسی های موجود در انجمن دعوت به گفتگو مینماییم! بفرمایید پاتوق پاتوق خودتونه! ایضا شوما هم همین طور برو باباااااااااااااااااااااااااا 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مهر، 2011 من برم بخوام خواب بودم این مینا پست داد بیدارم کرد سر صدا نکنید بزارید بخوابم 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 برو بابا حال نداریم ایضا شوما هم همین طور برو باباااااااااااااااااااااااااا من برم بخوام خواب بودم این مینا پست داد بیدارم کرد سر صدا نکنید بزارید بخوابم پیشته 1
ارسال های توصیه شده