pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من کم دیدمش تو مهندسان اما یادم مونده بودماشالا حافظهیه دوستم داره اسمش امیره؟ اون یکی دوستاش چی دوست تای خوب خوباش چيو بگم؟؟ عليک سلام...چ پسر خوبی...آفرين هميشه تا رسيدی سلام کن..:4chsmu1: کیه که قدر بدونه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اره دیگهتازشم یا موهای خودش بلده یا دوستش اونورم مینا جوجوام ایشون کلا جوجه اند اونم از نوع یه روزه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اون یکی دوستاش چی دوست تای خوب خوباش کیه که قدر بدونه اون دیگه بمنو تو ربط نداره ایشون کلا جوجه اند اونم از نوع یه روزه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اره دیگهتازشم یا موهای خودش بلده یا دوستش اونورم مینا جوجوام کیه که قدر بدونه چه ميشه کرد روزگار ديگه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررر شم هم شدید ممد ادمین همش این شکلک رو میزارید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ... چیهخوب خودش تو یه پستش گفته بود یه سال قبل 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ درن درن درن ادم اگه دلش واسه یکی تنگ شده باشه چی کنه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اگر مانده بودی تو را تا به عرش خدا میرساندم اگر مانده بودی تو را تا به دل قصه ها میکشاندم اگر با تو بودم به شبهای غربت که تنها نبودم اگر مانده بودی ز تو مینوشتم تو را می سرودم امید اینو بخون لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررر شم هم شدید ممد ادمین همش این شکلک رو میزارید خو خيلي باحاله چیهخوب خودش تو یه پستش گفته بود یه سال قبل حتما گفته اونجوری ديگه!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اس بده یا زنگ بزن اگه دختر باشه که میگه ولش کن پسر باشه جواب میده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اگر مانده بودی تو را تا به عرش خدا میرساندم اگر مانده بودی تو را تا به دل قصه ها میکشاندم اگر با تو بودم به شبهای غربت که تنها نبودم اگر مانده بودی ز تو مینوشتم تو را می سرودم امید اینو بخون مانده بودی اگر نازنینم زندگی عطر و بوی دگر داشت این شب سر و تاریک ظلمت با تو رنگ و بوی دگر داشت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اس بده یا زنگ بزن اگه دختر باشه که میگه ولش کن پسر باشه جواب میده بی خیال نمیزنگم پس مانده بودی اگر نازنینم زندگی عطر و بوی دگر داشت این شب سر و تاریک ظلمت با تو رنگ و بوی دگر داشت خوشم میاد همیشه پایه ای با تو این مرغک پر شکسته مانده بودی اگر بال و پر داشت با تو بیمی نبودش ز طوفان مانده بودی اگر همسفر داشت هستی ام را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ به به چ شب شعری... دبیرستان بودم شعر میگفتم یه دوستم داشتم شاعر بود هر وقت میخواستیم جو کلاسو بهم بریزیم میگفتیم من یه شعری تدارک دیدم بخونم یبارم دفتر شعرمو دادم به دبیر عربیم همشو خونده بود اما بزرگتر که شدم نه تنها شعر نگفتم نوشتنم یادم رفت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خوشم میاد همیشه پایه ای با تو این مرغک پر شکسته مانده بودی اگر بال و پر داشت با تو بیمی نبودش ز طوفان مانده بودی اگر همسفر داشت هستی ام را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی بعدی بی خیال نمیزنگم پس نه بزن دلش برات تنگ شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده