pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ رو به این مینا کمک کن تو درد بیل و کلنگ دلم می سوزه براش 2 ساعته داره سعی می کنه بیل رو درد کنه نتونسته :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ رو به این مینا کمک کن تو درد بیل و کلنگ دلم می سوزه براش 2 ساعته داره سعی می کنه بیل رو درد کنه نتونسته :icon_pf (34): ما کلا تو کمک کردن مشکلی نداريم! و همچنين اگه کسی بخواد با کشاورزی شوخی کنه بيل و کلنگش ميکينم!:167: حواست باشه!!!! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خوب پس اول برو کمکش کن بعد بیا سر موضوع های دیگه من برم کلاس ساعت 9 میام 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من اومدم سیلام برو بچچچچچچچچچچچچ 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ پس بی زحمت به من بیچاره هم کمک کنید منم امروز انقدر تیشه زدم تا دستم تاول زد دلم براتون تنگیده چرا وقتی میام کسی نیس؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خوب عزیزم من هستم مدیریت جدید بفرما 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سهیلا برای اینکه خبر نمیدی! بی خبر میای بی خبر میری! الانه که سر و کله این پسر ایرونی پیدا شه! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خوب الان که دیدی گوسفند رو بیار بکش 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ نخیرم:w00:بیل ندارم بیلچه ددارم:w00:بعدش تو مردی باید بیای بیل بزنی چه معنی داره مردباشه زن بیل بزنهجنس لطیف اینجاهاست معنی پیدا میکنه 3 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااام 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااام سلام خوبی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ پس بی زحمت به من بیچاره هم کمک کنید منم امروز انقدر تیشه زدم تا دستم تاول زد دلم براتون تنگیده چرا وقتی میام کسی نیس؟ خو عزيز من اگه بدونم حتما ميای قبل اومدن خبرت ميکنم....مث الان ک اس زدم! خوب عزیزم من هستم مدیریت جدید بفرما تبريک ميگم سهیلا برای اینکه خبر نمیدی! بی خبر میای بی خبر میری!الانه که سر و کله این پسر ایرونی پیدا شه! نخیرم:w00:بیل ندارم بیلچه ددارم:w00:بعدش تو مردی باید بیای بیل بزنی چه معنی داره مردباشه زن بیل بزنهجنس لطیف اینجاهاست معنی پیدا میکنه سلااااااااااااااااااااااااااام سلامممم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ حمید تو مهندسانم بودی اواتاروت ببر بود؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا ایشون با حشره حال می کنن سنگین حال نمی کنن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هه! الان تی وی يه تبليغ دستگاه ورزشی ميده... هر وقت اون ببرو ميبينم ياد آواتار قبلی حميد ميوفتم! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بگو ما هم یادمون بیوفته سلام 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بگو ما هم یادمون بیوفته سلام چيو بگم؟؟ عليک سلام...چ پسر خوبی...آفرين هميشه تا رسيدی سلام کن..:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هه! الان تی وی يه تبليغ دستگاه ورزشی ميده...هر وقت اون ببرو ميبينم ياد آواتار قبلی حميد ميوفتم! من کم دیدمش تو مهندسان اما یادم مونده بودماشالا حافظهیه دوستم داره اسمش امیره؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من کم دیدمش تو مهندسان اما یادم مونده بودماشالا حافظهیه دوستم داره اسمش امیره؟ بينم تو اسمت اونور چيه؟؟ آره! فقط موند اسم مامانو باباشم بگی ک ديگه کادر تکميل شه! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بينم تو اسمت اونور چيه؟؟ آره! فقط موند اسم مامانو باباشم بگی ک ديگه کادر تکميل شه! اره دیگهتازشم یا موهای خودش بلده یا دوستش اونورم مینا جوجوام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده