M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پسر ایرونی چون چ چسبیده به را! متخصص سیالات (که اسم شریفتون رو نمیدونم) عرض کردم کیلوییش رو تموم کردیم فقط بسته بندی هاش مونده! تاریخ انقضا هم داره! فلوید هستم(مریم) میدونستم که همشون تاریخ انقضا دارن....نخواستیم... این متخصص سیالات کو؟ازش سوال داشتم!؟!!! سلام.بفرمایید.در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سمانه هستم دكتراي روانشناسي دارم از دانشگاه هاردوارد ...... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سمانه هستم دكتراي روانشناسي دارم از دانشگاه هاردوارد ...... خوشبختم منم دکتر مهندس پروفسور هادی هستم فوق تخصص همه چی دارم از همه دانشگاه ها 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خوشبختم منم دکتر مهندس پروفسور هادی هستم فوق تخصص همه چی دارم از همه دانشگاه ها واي چه شباهتي ...... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تقديم به بچه هاي گل كشاورزي مخصوصا حميد من اینجا چیکار می کنم؟:imoksmiley: اصولا این فضولا هستن که خودشونو به کوچه علی چپ میزنن! اومدی فضولی! فلوید هستم(مریم) میدونستم که همشون تاریخ انقضا دارن....نخواستیم... خوشبختم. میخواستیدم بهتون نمیدادم! 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اصولا این فضولا هستن که خودشونو به کوچه علی چپ میزنن! اومدی فضولی! من گاهی اصولو زیر پا میزارم:ws2: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ منم امید هستم فوق تخصص در اسپم از دانشگاه کنار خونه بابام 1 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام تارا ... چطوری خوبی؟ سلام حميد آقا و دوستان گل ممنونم.شماها خوبين؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ برو بچ کشاورزی کجان :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ به به تارا خانوم شوا چطوریید ما خوبیم اگه گرما بزاره :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ گرما خصوصيت تابستونه ديگه بايد باهاش ساخت منم خوبم و با گرما ميسازم ;)) 2 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بچه هاي كشاورزي كجا رفتن كه تنهاتون گذاشتن؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نمی دونم والا کجا رفتن حوصله مون سر رفته 2 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ گرماشون كرده حتما رفتن بستني قيفي بگيرن بخورن.حتما برا شما هم ميارن البته آقا هادي خان ناصح تشريف دارند ديگه حوصله سر نميره 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ گرماشون كرده حتمارفتن بستني قيفي بگيرن بخورن.حتما برا شما هم ميارن البته آقا هادي خان ناصح تشريف دارند ديگه حوصله سر نميره :w00: وقتی رفتم قدر منو میدونین.... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ کو ایشون فقط روحشون هست خودش نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده