soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ همه رفتن!؟ دارن ميرن! منم ميخوام جموجور کنمو برم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ آبجی بشین کار خوبیه! فقط سرکه هم بخر! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تو نروووووووووووووو آبجی تو بمون ظرفا رو بشور! بری من تنها باید بشورم! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من اومدم چه خبررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ آبجی بشین کار خوبیه! فقط سرکه هم بخر! نه اونقدام طول نميکشه! گاهی قاچاقی يکی استاندارد ميشه تو نروووووووووووووو آبجی تو بمون ظرفا رو بشور! بری من تنها باید بشورم! من بمونم ظرفارو بشورممممممم؟؟؟ روتوبرممممممم! منو باش گفتم دلت میتنگه! من اومدم چه خبررررررررررررر صب بخير! کجا رفتی اين ۱۰ مينو؟؟ها؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تو نروووووووووووووو آبجی تو بمون ظرفا رو بشور! بری من تنها باید بشورم! خوب شوما قابلیت یه ماشین طرف شویی رو داری برا خودت ماشالله 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ صب بخير! کجا رفتی اين ۱۰ مينو؟؟ها؟؟ دو بار سیستمم رو ری استار کردم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خوب شوما قابلیت یه ماشین طرف شویی رو داری برا خودت ماشالله :ws28: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دو بار سیستمم رو ری استار کردم ahaaa:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بله adsl مخابراته دیگه حميد ب من ميگه نرو خودش غيب ميشه! دوستان گل گلاب امری فرمايشی نيس ما بريم ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من دارم سفرنامم رو میزارم! نرفتم! گفتم نرو نه اینکه ظرفا رو بشوری! دلم میتنگه! پسر ایرونی ... خودتی! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من دارم سفرنامم رو میزارم! نرفتم! گفتم نرو نه اینکه ظرفا رو بشوری! دلم میتنگه! پسر ایرونی ... خودتی! جانم کاری داری با من 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نه دیگه تو هم برو بخواب! من تا صبح بیدارم 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ هی فلانی میدانی؟میگویند رسم زندگی چنین است... می آیند...می مانند...عادت می دهند...ومی روند. وتو در خود می مانی و تو تنها می مانی راستی نگفتی رسم تو نیز چنین است؟...مثل فلانی ها...؟ سرقت از امضاي مينا 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من اینجا چیکار می کنم؟:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تقديم به بچه هاي گل كشاورزي مخصوصا حميد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده