soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تو که اسپمر حرفه ای نبودی!!نو پا بودی که سجاد دمتو قیچی کرد!!! :167: :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید دارم اسپم میکنم: تبریک میگم به هردوتون 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ما بیدی نیسیم با این بادا بلرزیم!!!سلام ای عشق!!:persiana__hahaha: نظر من به نظر این بزرگوار نزدیکه.. سلام ای عشق 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: چرا دیشب پستای نازنینمونو پاک کردی! :w00::w00::w00::w00: 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دیشب پستای نازنینمونو پاک کردی! :w00::w00::w00::w00: من؟ نه مدرکی دارین؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دیشب پستای نازنینمونو پاک کردی! :w00::w00::w00::w00: من میدونستم پاکشون میکنن برای همین گفتم از هم تشکر کینم زحماتمون هدر نره 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام از انجایی که این تخت ریاست به منم وفا نکرد :icon_pf (34): و از آنجایی که تو دنیا بهترین ها همیشه مال بهترین هاست:icon_gol: لذا هوتن عزیز و لیلیان گلم تیم مدیریتی جدید برای این تالار انتخاب شدند تا این تالار رونق هرچه بیشتر و سازنده تری داشته باشه امیدوارم این تالار به کوشش این عزیزان محملی برای اندیشه برای نواندیشی برای تعالی بشه با آرزوی توفیق روز افرزون برای این دو عضو خانواده بزرگ نواندیشان روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........ 7 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی!مبارک باشه!! به به شما هم که بنفش شده بیدی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........ خرابتم داداش 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید دارم اسپم میکنم: تبریک میگم به هردوتون خواهش میکنم ...تکرار نشه چرا دیشب پستای نازنینمونو پاک کردی! :w00::w00::w00::w00: حقت پایمال کردن 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........ عسیسم چخده با بنفش خشنگ شدی:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ........... از انجایی که این تخت ریاست به منم وفا نکرد :icon_pf (34): ............. حرفات منو یاد بعضیا میندازه که وقت انتخابات ریاست جمهوری استعفا میدن و فرصت رو به افراد بهتر از خودشون میدن انگار روابط عمومی تالار مکانیک مزش بهتره بنده هم تبریک میگم :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان سلام..................داداش ممنون از همه زحمتات...................و صبوریی که داشتی.............ممنون از اون همه وقتی که گذاشتی...............این گلا تقدیم به شما 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل عزیزم ممنونم.... امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم..... بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد..... ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم.... :icon_gol: به قول سجاد عزیز....موفق باشیم..... 10 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل عزیزم ممنونم....امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم..... بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد..... ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم.... :icon_gol: به قول سجاد عزیز....موفق باشیم..... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ وای لیلی چه خشنگ مینویسی.... 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان ما باید خجالت بکشیم اینجا اسپم نکنیم!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده