رفتن به مطلب

تبریک به هوتن و لیلیان عزیز

soheiiil

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 121
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با سلام

erqqm8xqys12tir05oa4.gif

از انجایی که این تخت ریاست به منم وفا نکرد :icon_pf (34): و از آنجایی که تو دنیا بهترین ها همیشه مال بهترین هاست:icon_gol::icon_gol:

لذا هوتن عزیز و لیلیان گلم تیم مدیریتی جدید برای این تالار انتخاب شدند تا این تالار رونق هرچه بیشتر و سازنده تری داشته باشه 738240xakrsp7q77.gif

امیدوارم این تالار به کوشش این عزیزان محملی برای اندیشه برای نواندیشی برای تعالی بشه

با آرزوی توفیق روز افرزون برای این دو عضو خانواده بزرگ نواندیشان:icon_gol:

gol.gif

روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........

gol.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........

gol.gif

خرابتم داداش:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

gol.gif

عسیسم چخده با بنفش خشنگ شدی:aghosh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

...........

از انجایی که این تخت ریاست به منم وفا نکرد :icon_pf (34):

.............

حرفات منو یاد بعضیا میندازه که وقت انتخابات ریاست جمهوری استعفا میدن و فرصت رو به افراد بهتر از خودشون میدن :ws3:

انگار روابط عمومی تالار مکانیک مزش بهتره :ws3:

بنده هم تبریک میگم :icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
onion028.gif

امین جان سلام..................داداش ممنون از همه زحمتات...................و صبوریی که داشتی.............ممنون از اون همه وقتی که گذاشتی...............این گلا تقدیم به شما

roz.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

سهیل عزیزم ممنونم....:icon_gol:

امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم.....:ws37:

بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد.....:ws44:

ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم....:icon_gol: :icon_gol:

به قول سجاد عزیز....موفق باشیم.....:icon_gol:

R11.jpg

• Like 10
لینک به دیدگاه
سهیل عزیزم ممنونم....:icon_gol:

امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم.....:ws37:

بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد.....:ws44:

ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم....:icon_gol: :icon_gol:

به قول سجاد عزیز....موفق باشیم.....:icon_gol:

R11.jpg

:ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...