soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام از انجایی که این تخت ریاست به منم وفا نکرد :icon_pf (34): و از آنجایی که تو دنیا بهترین ها همیشه مال بهترین هاست:icon_gol: لذا هوتن عزیز و لیلیان گلم تیم مدیریتی جدید برای این تالار انتخاب شدند تا این تالار رونق هرچه بیشتر و سازنده تری داشته باشه امیدوارم این تالار به کوشش این عزیزان محملی برای اندیشه برای نواندیشی برای تعالی بشه با آرزوی توفیق روز افرزون برای این دو عضو خانواده بزرگ نواندیشان 32 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تبرک میگم...امیدوارم موفق باشین :icon_gol: [FLASH=width=1 height=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم منم! تبریک میگم! دوم شدم! 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم منم!تبریک میگم! دوم شدم! منم ایضا... مبارکه. 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دنیا وفا نداره ولی لی لی جونم مبارکه آقا هوتن مبارکه حالا همه با هم : سلام ای عشق عشق عشق 5 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اه....ملت سر در گم کردین....حالا ما باید کجا اسپم کنیم!!!!:w00: 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اه....ملت سر در گم کردین....حالا ما باید کجا اسپم کنیم!!!!:w00: اینا سیاست کثیفی پیش گرفتن!!! :w00: یکی از جنس خودمونو مدیرمون کردن که در معذوریت اخلاقی قرارمون بدن!!! :w00::w00: 9 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم :4uboxsmiley::shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بالاخره جام زهر به شما 2تا رسید.... لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینا سیاست کثیفی پیش گرفتن!!! :w00:یکی از جنس خودمونو مدیرمون کردن که در معذوریت اخلاقی قرارمون بدن!!! :w00::w00: معذوریتشو فهمیدم ...اون یکی دیگه چی!!! 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینا سیاست کثیفی پیش گرفتن!!! :w00:یکی از جنس خودمونو مدیرمون کردن که در معذوریت اخلاقی قرارمون بدن!!! :w00::w00: تأیید میشه!!:w00: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوا تاپیک منو مهم میکردی اون قشنگ تر بود. من اعتصاب میکنم:ws25: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ معذوریتشو فهمیدم ...اون یکی دیگه چی!!! معذوریت اخلاقی دیگه!! نشنیدی!!!؟ ینی به لحاظ اخلاقی از یه کاری خودمونو منع کنیم!!! 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ما بیدی نیسیم با این بادا بلرزیم!!! سلام ای عشق!!:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینا سیاست کثیفی پیش گرفتن!!! :w00:یکی از جنس خودمونو مدیرمون کردن که در معذوریت اخلاقی قرارمون بدن!!! :w00::w00: بنده شلغم تشریف داشتم آیا؟:icon_pf (34)::167: 5 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوا تاپیک منو مهم میکردی اون قشنگ تر بود.من اعتصاب میکنم:ws25: دختر تو چقده خود خواهیییییییییییی:w00: خو اینجام یکم اسپم کن 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بنده شلغم تشریف داشتم آیا؟:icon_pf (34)::167: تو که اسپمر حرفه ای نبودی!! نو پا بودی که سجاد دمتو قیچی کرد!!! :167: 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بنده شلغم تشریف داشتم آیا؟:icon_pf (34)::167: به برگ چغندر بسنده میکنیم.....(سوووووووووت!) لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ معذوریت اخلاقی دیگه!! نشنیدی!!!؟ ینی به لحاظ اخلاقی از یه کاری خودمونو منع کنیم!!! ولی ما که کار اخلاقی میکنیم.....میخوایم تاپیکا بالا بمون!!! بنده شلغم تشریف داشتم آیا؟:icon_pf (34)::167: :icon_redface: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده