am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یه نصفه روز عکسمو گذاشتما...!!!! :icon_pf (34):بسه دیگـه! :banel_smiley_52: بحث رو عوض نکنید! اسپم نکنید! :w00: . . . . . . . . . هیچی! من یکم دست به اسپمم زیادی خوفه!!!!!!1:hanghead: تیچرار نبشه!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من یکم دست به اسپمم زیادی خوفه!!!!!!1:hanghead: تیچرار نبشه!!!!!! آفــرین کـار خوفی می کنی! خانمت باید بهت افتخـار کنــه! گفتم اسپم نکنید! خواستم بحث عوض بشه! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آفــرین کـار خوفی می کنی! خانمت باید بهت افتخـار کنــه! گفتم اسپم نکنید! خواستم بحث عوض بشه! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ میزنم چشتو در میارما.....ول کن این تاپیکو دیگه...بیا تاپیک روزه خواران!:w00: لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ میزنم چشتو در میارما.....ول کن این تاپیکو دیگه...بیا تاپیک روزه خواران!:w00: نیام چی میشه؟؟؟؟؟ یه تاپیک خوف زدما!!!! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نیام چی میشه؟؟؟؟؟یه تاپیک خوف زدما!!!! 99درصد پستای این تاپیک اسپمه....مدرکم دارم.... لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ 99درصد پستای این تاپیک اسپمه....مدرکم دارم.... حتما تو وزارت کشوره؟؟؟؟ :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ حتما تو وزارت کشوره؟؟؟؟ نخیرم....دست محموته....بگم،جیک ثانیه همه ی مشخصات نومزدتو میریزه رو میز! لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نخیرم....دست محموته....بگم،جیک ثانیه همه ی مشخصات نومزدتو میریزه رو میز! :banel_smiley_52: نه ایندفه رو رحم کن!!!!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خوب قضیه دقیقا همینهاگر کسی سهوا خطایی کرد.................میشه بخشیدش اما اگه خطا کردن شغلشه.............باید به شدیدترین وجه باهاش برخورد شه همین مثلا این بیچاره هایی که برای مهریه تو زندانن .................اینا رو باید کمک کرد............... من دارم میگم خودم ادمی رو که دادگاه محکوم کرده بود بخشیدم.................چون ذاتا ادم بدی نبود................و اتفاقی بود و پشیمون شده بود................اما یکی دیگه رو تو دادگاه محکوم کردم...................و تا اخر محکومیت هم نبخشیدمش چون حقش این بود.............حتی تو زندان آشنا پیدا کردم دادم کتکش بزنن........... اتفاقا اون هایی که برای مهریه تو زندونن حقشونه طرف زنشو به مرز جنون رسونده زندگی یه آدم از بین برده حتما نباید این ضرر رسوندن جسمی باشه تا اسم انتقام بیاد روش روحیش 100 برابر از جسمی بدتر تازه خیلی ها از نظر جسمی هم به زنشون تعرض می کنن مثل کتک و ..... پس حقشونه که به خاطر مهریه برن زندان کسایی که شخصیو اذیت می کنن و باعث بیماری های روحی در شخصی میشن مجازاتشون خیلی باید سنگین تر از کسایی باشه که ضرر جانی می رسونن 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی سختــه عزیــزت رو از دست بدی...خیلی... انتقـام آرومت نمی کنــه...عزیــزت رو برنمی گردونــه...فقط یه خانواده دیگـه میشن مثل خودت... چرا تو زجر بکشی اما باعث بانی این مشکلت خودش و خونوادش خوش باشن پس وقتی کسی عزیز تور میگیره توام عزیزشو بگیر تا بفهمن دردش یعنی چی لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من که اصلا جالب و انسان دوستانه نیست....ببخشید که رک گفتم اما عقاید اون بزرگ قابل تامله......!!!!! بزرگ اسم کسیه که بخشنده باشه و بزرگی کنه...... بله اون بزرگ عقایدش قابل تامله یعنی نمیشه وقتی می شنویش در موردش قضاوت کنی بیشتر فکر می خواد ! اما فکر نکنم بزرگ فقط یه بخشنده باشه . ( من الان خودم کلی آدم بزرگی هستم ( نه جسمی ها ) ولی چیزی برای بخشش ندارم !!! ) من نگفتم که موافقم کهگفتم جالبه انسان بخشیدن دیگران رو برا خودش ضعف بدونه نشأت گرفته از یه ذهن مریضه!!!!! رفتار آدما رو باورشون تعیین می کنه . باورشون رو شرایطشون . ما که نمی تونیم در مورد باور آدما قضاوت کنیم ! می تونیم ؟ منظورم اون بزرگ بود نه تو امینبه هر حال من فک میکنم بد و نباید با بدتر جواب نداد.... همیشه یه راه بهتر هست.... این نظره منه.... موافقم همیشه می تونه یه راه بهتر هم باشه ! لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا اون هایی که برای مهریه تو زندونن حقشونهطرف زنشو به مرز جنون رسونده زندگی یه آدم از بین برده حتما نباید این ضرر رسوندن جسمی باشه تا اسم انتقام بیاد روش روحیش 100 برابر از جسمی بدتر تازه خیلی ها از نظر جسمی هم به زنشون تعرض می کنن مثل کتک و ..... پس حقشونه که به خاطر مهریه برن زندان کسایی که شخصیو اذیت می کنن و باعث بیماری های روحی در شخصی میشن مجازاتشون خیلی باید سنگین تر از کسایی باشه که ضرر جانی می رسونن حرفت کاملا صحیحه منم قبول دارم منظورم این افرادی که شما گفتی نبود منظورم پسرهای بد شانسی بود که تو دام دخترهای دو رو میفتن .............یه دوست خوبی دارم به محض اینکه ازدواج کرد فرداش زنش مهریه شو گذاشت اجرا...............و الان نصف حقوقش کم میشه و برای این زن ریخته میشه.................و اون زن هم ترکش کرده........این موارد منظورم بود وگرنه مهریه حق زنه ...........چه مرد کتک بزنه و مرد بدی باشه یا مرد خوبی باشه در هر دو حالت باید مهریه زن رو بده بنده خودم متاهل هستم و الان توان دادن مهریه همسرمو ندارم..............اما با اینکه اون اصلا از من مهریه شو نخواسته بود بردم مهریه شو بیمه کردم اگر زنده باشم با پولی که به بیمه میدم در انتهای مدت بیمه اون مبلغ رو به همسرم میدن................و اگه بیمیرم هم این مبلغ سریعا به همسرم پرداخت میشه جدا از اینکه مذهبی هستیم یا نیستیم..............باید به قراردادی که با هم میبندیم احترام بگذاریم.......... لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منم میگم انتقاممممممممممممممممممممممممممممممممم:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده