am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان من با انتقام صرف موافق نیستم ولی درکل با گذشت هم موافق نیستمخدا از همه دور کنه ولی باید تو شرایطش قرار بگیری اون موقع هست که میتونی قضاوت کنی برای یک جان میشه گذشت کرد یا نه؟ اونی که میتونه جان یکی رو به عمد بگیره همون بهتره که دیگه وجود نداشته باشه جیگر ببین همین چنوخت پیش پسر همسایمون تصادف کرد و مرد یعنی داشت از خیابون رد میشد که یه ماشین بهش زد راننده 100% مقصر سه تا دختر داشت راننده به نظرت اگه اعدامش کنن سر دختراش چی میاد؟؟؟؟ یه لحظه به همین فکر کن کسی که به خاطر پول آدم میکشه کسی که به خاطر هوس آدم میکشه رو باید مجازات کرد باید اعدام بشن اما نه این قانون که داریم چشم در برابر چشم یعنی کسی بزنه یه عضو تورو ناقص کنه تو هم این حق رو داری که قصاص کنی و همون عضو رو برا اون شخص ناقص کنی میتونی دیه رو بگیری میتونی بفرستیش زندان اما قصاص به نظر من کار درستی نیست!!!!! 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ جیگر ببینهمین چنوخت پیش پسر همسایمون تصادف کرد و مرد یعنی داشت از خیابون رد میشد که یه ماشین بهش زد راننده 100% مقصر سه تا دختر داشت راننده به نظرت اگه اعدامش کنن سر دختراش چی میاد؟؟؟؟ یه لحظه به همین فکر کن کسی که به خاطر پول آدم میکشه کسی که به خاطر هوس آدم میکشه رو باید مجازات کرد باید اعدام بشن اما نه این قانون که داریم چشم در برابر چشم یعنی کسی بزنه یه عضو تورو ناقص کنه تو هم این حق رو داری که قصاص کنی و همون عضو رو برا اون شخص ناقص کنی میتونی دیه رو بگیری میتونی بفرستیش زندان اما قصاص به نظر من کار درستی نیست!!!!! خوب راننده قتل عمد نکرده...........و اعدام نمیشه طبق قانون.............و فقط باید دیه بده که اونم بیمه میده...............یه مقداری هم باید گرفتاری بکشه دفعه دیگه حواسشو جمع کنه.............اینکه حل شدس.......... اما راجع به اون قرمزه طرف 200 میلیارد سرمایه شه....................40 میلیون براش پول خورده................چه امنیتی داریم در برابر همچین ادمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه جریانی هم من بگم...............یه بابایی زده بود تو گوش یه نفر...........حدود دهه 70 این اتفاق افتاده بود..............شکایت کرد...........قاضی تو دادگاه 60 هزار تومن براش دیه برید ..............یارو پاشد تو دادگاه گفت اقا بکنش 120 هزار تومن و یکی دیگه هم همونجا زد تو گوش طرف..........اینو چی میگی؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ جیگر ببینهمین چنوخت پیش پسر همسایمون تصادف کرد و مرد یعنی داشت از خیابون رد میشد که یه ماشین بهش زد راننده 100% مقصر سه تا دختر داشت راننده به نظرت اگه اعدامش کنن سر دختراش چی میاد؟؟؟؟ یه لحظه به همین فکر کن کسی که به خاطر پول آدم میکشه کسی که به خاطر هوس آدم میکشه رو باید مجازات کرد باید اعدام بشن اما نه این قانون که داریم چشم در برابر چشم یعنی کسی بزنه یه عضو تورو ناقص کنه تو هم این حق رو داری که قصاص کنی و همون عضو رو برا اون شخص ناقص کنی میتونی دیه رو بگیری میتونی بفرستیش زندان اما قصاص به نظر من کار درستی نیست!!!!! همه اینا که گفتی یه طرف ......... اون جیگر ت یه طرف.... 1 جیگر گفتیو چه کردی با دلم.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خوب راننده قتل عمد نکرده...........و اعدام نمیشه طبق قانون.............و فقط باید دیه بده که اونم بیمه میده...............یه مقداری هم باید گرفتاری بکشه دفعه دیگه حواسشو جمع کنه.............اینکه حل شدس.......... چرا حکمش قصاصه بیمه هم نداشت!!! سر عابرم زده!!!!! میگم صد در صد یعنی خیلی نافرمه!!!!!!! همه اینا که گفتی یه طرف .........اون جیگر ت یه طرف.... 1 جیگر گفتیو چه کردی با دلم.....:icon_pf (34): سجاد جیگر خودمه به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خوب راننده قتل عمد نکرده...........و اعدام نمیشه طبق قانون.............و فقط باید دیه بده که اونم بیمه میده...............یه مقداری هم باید گرفتاری بکشه دفعه دیگه حواسشو جمع کنه.............اینکه حل شدس.......... اما راجع به اون قرمزه طرف 200 میلیارد سرمایه شه....................40 میلیون براش پول خورده................چه امنیتی داریم در برابر همچین ادمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه جریانی هم من بگم...............یه بابایی زده بود تو گوش یه نفر...........حدود دهه 70 این اتفاق افتاده بود..............شکایت کرد...........قاضی تو دادگاه 60 هزار تومن براش دیه برید ..............یارو پاشد تو دادگاه گفت اقا بکنش 120 هزار تومن و یکی دیگه هم همونجا زد تو گوش طرف..........اینو چی میگی؟ خب این طرف مریضه تو داری قضایا رو باهم قاطی میکنی من باشم همونجا پا میشم میزنم تو گوش طرف!!!!! کسی که ارزش انسان بودن رو نداره چرا باهاش مثه انسان رفتار کنیم؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چرا حکمش قصاصهبیمه هم نداشت!!! سر عابرم زده!!!!! میگم صد در صد یعنی خیلی نافرمه!!!!!!! سجاد جیگر خودمه به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم!!!!!!! نمیدونم.................هرجور میدونید ولی اگه عزیزان کشته بشن شرمنده ام شخصا قاتلو قصاصش میکنم.................بعدا اونا رضایت بدن و دیه بگیرن...............چه فرقی میکنه.اگه دیه خوبه ما میدیم................... 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خب این طرف مریضهتو داری قضایا رو باهم قاطی میکنی من باشم همونجا پا میشم میزنم تو گوش طرف!!!!! کسی که ارزش انسان بودن رو نداره چرا باهاش مثه انسان رفتار کنیم؟؟؟؟؟؟ خوب قضیه دقیقا همینه اگر کسی سهوا خطایی کرد.................میشه بخشیدش اما اگه خطا کردن شغلشه.............باید به شدیدترین وجه باهاش برخورد شه همین مثلا این بیچاره هایی که برای مهریه تو زندانن .................اینا رو باید کمک کرد............... من دارم میگم خودم ادمی رو که دادگاه محکوم کرده بود بخشیدم.................چون ذاتا ادم بدی نبود................و اتفاقی بود و پشیمون شده بود................اما یکی دیگه رو تو دادگاه محکوم کردم...................و تا اخر محکومیت هم نبخشیدمش چون حقش این بود.............حتی تو زندان آشنا پیدا کردم دادم کتکش بزنن........... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم.................هرجور میدونیدولی اگه عزیزان کشته بشن شرمنده ام شخصا قاتلو قصاصش میکنم.................بعدا اونا رضایت بدن و دیه بگیرن...............چه فرقی میکنه.اگه دیه خوبه ما میدیم................... خب تو حقته میتونی قصاص کنی کسی هم جلوتو نگرفته چون حقته و جرمی مرتکب نشدی اونا نمیتونن دیه بگیرن!!!! خوب قضیه دقیقا همینهاگر کسی سهوا خطایی کرد.................میشه بخشیدش اما اگه خطا کردن شغلشه.............باید به شدیدترین وجه باهاش برخورد شه همین مثلا این بیچاره هایی که برای مهریه تو زندانن .................اینا رو باید کمک کرد............... من دارم میگم خودم ادمی رو که دادگاه محکوم کرده بود بخشیدم.................چون ذاتا ادم بدی نبود................و اتفاقی بود و پشیمون شده بود................اما یکی دیگه رو تو دادگاه محکوم کردم...................و تا اخر محکومیت هم نبخشیدمش چون حقش این بود.............حتی تو زندان آشنا پیدا کردم دادم کتکش بزنن........... هر جور راحتی :rose: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ انتقام!!! چخد تو وجودتون جا داره؟؟؟؟؟ چخد دلتون میخواد انتقام بدیهایی که بهتون شده رو بگیرید؟؟؟؟ قانون اسلامی میگه قصاص چشم در برابر چشم ولی قانون انسانی چی میگه؟؟؟؟؟ گذشت تا حالا به این واژه چخد فک کردیم؟؟؟ یه مثل هست که میگه لذت گذشت تو انتقام نیست انسانی فکر کنید قانون جنگل برای انسانها نیست!!!:imoksmiley: من خودم با هر نوع اعدامی مخالفم !!! اما بحث سر اعدام و اینا نیست . کلی تر هستش گذشت و انتقام و اینا به قول یه بزرگی وقتی نمی تونی ( تواناییشو نداری ) که انتقام بگیری جمله مسخره گذشت رو میزاری روش !!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم با هر نوع اعدامی مخالفم !!! اما بحث سر اعدام و اینا نیست . کلی تر هستش گذشت و انتقام و اینا به قول یه بزرگی وقتی نمی تونی ( تواناییشو نداری ) که انتقام بگیری جمله مسخره گذشت رو میزاری روش !!! طرز فکر جالبی داری!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ طرز فکر جالبی داری!!!!!!! به نظر من که اصلا جالب و انسان دوستانه نیست.... ببخشید که رک گفتم اما عقاید اون بزرگ قابل تامله......!!!!! بزرگ اسم کسیه که بخشنده باشه و بزرگی کنه...... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من که اصلا جالب و انسان دوستانه نیست....ببخشید که رک گفتم اما عقاید اون بزرگ قابل تامله......!!!!! بزرگ اسم کسیه که بخشنده باشه و بزرگی کنه...... من نگفتم که موافقم که گفتم جالبه انسان بخشیدن دیگران رو برا خودش ضعف بدونه نشأت گرفته از یه ذهن مریضه!!!!! 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من نگفتم که موافقم کهگفتم جالبه انسان بخشیدن دیگران رو برا خودش ضعف بدونه نشأت گرفته از یه ذهن مریضه!!!!! منظورم اون بزرگ بود نه تو امین به هر حال من فک میکنم بد و نباید با بدتر جواب نداد.... همیشه یه راه بهتر هست.... این نظره منه.... 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی سختــه عزیــزت رو از دست بدی...خیلی... انتقـام آرومت نمی کنــه...عزیــزت رو برنمی گردونــه...فقط یه خانواده دیگـه میشن مثل خودت... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ منظورم اون بزرگ بود نه تو امینبه هر حال من فک میکنم بد و نباید با بدتر جواب نداد.... همیشه یه راه بهتر هست.... این نظره منه.... موافقم!!!!:rose: خیلی سختــه عزیــزت رو از دست بدی...خیلی... انتقـام آرومت نمی کنــه...عزیــزت رو برنمی گردونــه...فقط یه خانواده دیگـه میشن مثل خودت... موافقم!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ موافقم!!!!:rose: موافقم!!!! چــرا شکلک من این قدر زشته! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چــرا شکلک من این قدر زشته! واس خاطر اینکه خودت خوشگلی!!!!!1 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ واس خاطر اینکه خودت خوشگلی!!!!!1 واخعــا؟! مگـه عکس آواتارم رو قبلا دیدی؟ :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ واخعــا؟! مگـه عکس آواتارم رو قبلا دیدی؟ :banel_smiley_52: اوهوم!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم!!! یه نصفه روز عکسمو گذاشتما...!!!! :icon_pf (34): بسه دیگـه! :banel_smiley_52: بحث رو عوض نکنید! اسپم نکنید! :w00: . . . . . . . . . هیچی! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده