sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگر قرار بود با این خشونت و اعدام و قطع عضو مجرمین بترسن و دیگه خلاف نکنن الان کشورای اسلامی بهشت بودن ولی میبینی که جرم و جنایت هر روز داره بیشتر میشه...پس اینا راهش نیست... از کجا مطمئنی دلیل بهشت نشدن کشورای اسلامی فقط اعدام و قطع عضوه.بهشت نیست چون خیلی چیزای دیگه اتفاق میافته که نباید بیافته.اگه کشوری واقعا اسلامی باشه جرم و جنایتش بیشتر نمیشه.جرم و جنایت بیشتره چون زمینه جرم هست.زمینه جرمش هم نحوه محاکمه نیست! هیچ قاتلی قتل نمیکنه که اعدام بشه.هیچ مجرمی هم عضو اضافی نداره که بخواد از شرش راحت بشه. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من با اعدام به هرشکل ممکن مخالفماما مجازات چرا به شرطی که دستگاه دادگستری سالم و به دور از فسادی مجری و واضع این مجازات باشه حتی اگه یه لات بی سر و پا داداشتو بکشه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصراری ندارم....فکر میکنم فکر رخدادهای ناراحت کننده آدم رو ناراحت میکنه من باز فک میکنم باید تو زندگی یاد بگیریم از کسی انتظاری نداشته باشیم...در این صورت هیج رخدادی ناراحت کننده نیس! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من باز فک میکنم باید تو زندگی یاد بگیریم از کسی انتظاری نداشته باشیم...در این صورت هیج رخدادی ناراحت کننده نیس! افرین کاملا درست فک میکنی:w16: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه این قوانین بر داشته بشه مطمئن باشید آمار جنایت ها بیشتر میشهنمونش تو راهنمایی رانندگی می تونید ببینید مدتی که پلیس گیر داده بود به کمر بند ایمنی و جریمه شدید می کرد مردم همه رعایت می کردن اما همین که یکم بی خیال شدن دوباره برگشت به حالت اول بیشتر شدن جرم و جنایت هم دلایل زیادی داره که در یکی از پست هام گفتم من توصیه میکنم یه نگاهی به آمار جرم تو کشور هایی که مجازات اعدام ندارن بندازی....و با میزان جرم تو ایران مقایسه کنی.... 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیدونم انتقام در حد قتل و اینا یا همین طوری توی زندگی شخصی و فردی؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من توصیه میکنم یه نگاهی به آمار جرم تو کشور هایی که مجازات اعدام ندارن بندازی....و با میزان جرم تو ایران مقایسه کنی.... منم پیشنهاد می کنم یه نگاه به تاریخ اونا و ما بندازی به قوانین اونا و ما بندازی 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا مطمئنی دلیل بهشت نشدن کشورای اسلامی فقط اعدام و قطع عضوه.بهشت نیست چون خیلی چیزای دیگه اتفاق میافته که نباید بیافته.اگه کشوری واقعا اسلامی باشه جرم و جنایتش بیشتر نمیشه.جرم و جنایت بیشتره چون زمینه جرم هست.زمینه جرمش هم نحوه محاکمه نیست!هیچ قاتلی قتل نمیکنه که اعدام بشه.هیچ مجرمی هم عضو اضافی نداره که بخواد از شرش راحت بشه. الان مشکل شما اینه که من پای اسلامو کشیدم وسط؟؟؟ اسلام است که میکند بر مملکت حکومت..غیر از اینه؟؟؟ منم که میگم با این حکم و این اعداما میبینی که چیزی عوض نشده..روز به روزم بدتر میشه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان مشکل شما اینه که من پای اسلامو کشیدم وسط؟؟؟اسلام است که میکند بر مملکت حکومت..غیر از اینه؟؟؟ منم که میگم با این حکم و این اعداما میبینی که چیزی عوض نشده..روز به روزم بدتر میشه ولی من اصلا به اسلام کاری ندارم با این اعدام ها روز به روز بدتر میشه مطمئن باش اگه نباشه این بدتر شدن ها سرعت و مقدارش 3 برابر میشه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من کسی که بجای اعتراض به دید زدن همچین کار حیوانی میکنه سلامت روانی نداره... خوب چیکارش کنیم؟..................من اگه ریس مملکت بودم یه کارخونه تولید کنسرو غذای سگ میزدم.................اینایی که اینجورین رو خوراک اون کارخونه میکردم...............کنسروشم صادر میکردم دختر خانما یه لحظه توجه کنن................تا حالا تو یه کوچه خلوت کسی یه چاقو بیخ گلوتون گرفته ببینین چه حسی داره...................اینجا ایرانه................اگه یه سری قوانین سخت نباشه حکومت الوات بر شهرها شروع میشه.................من موافق کم شدن مجازاتها نیستم............بخصوص در مورد جرمهایی که توی جامعه تاثیرات منفی میذارن............مثل زورگیری و قتل ولی در کورد جرمهای شخصی ........مثل زنا و شراب و اینجور چیزا اگه زوری نباشه باید تخفیف داد.......چیز خودشونه خواستن اینجوری باهاش حال کنن اما در مورد یه ادم شرور چاقو کش هیچ رحمی نیست .............البته اعدام خوب نیست...........من باشم کل تجهیزات input و outputشو میگیرم.............اعمم از گوش زبان چشم ...دست و پا ..................و ازاد میزارمش بهش بخندیم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من اصلا به اسلام کاری ندارمبا این اعدام ها روز به روز بدتر میشه مطمئن باش اگه نباشه این بدتر شدن ها سرعت و مقدارش 3 برابر میشه اگر قانون درست باشه تو مملکت هیچ احتیاجی به این کارا نیست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگر قانون درست باشه تو مملکت هیچ احتیاجی به این کارا نیست خوب قانون درست چیه مجرم ببخشن بره پی کارش؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب قانون درست چیه مجرم ببخشن بره پی کارش؟ قانون درست اونیه که باعث میشه جلوی جرم گرفته بشه... قانونی که الان تو ایران هست جلوی جرم رو میگیره؟؟؟ فکر نمیکنم.من چیز دیگه ای دارم میبینم....ایران رتبه دوم اعدام تو دنیارو داره..بعد از چین با یک و نیم میلیارد نفر جمعیت... باز جنایت تو کشور بیداد میکنه..اینا راهش نیست.. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تحت هیچ شرایطی بدی های آدما رو فراموش نمیکنم..بتونم سعی میکنم همشون و بنویسم!!!همیشه هم تا الان برگ برنده دستم بوده!!!! من به این نتیجه رسیدم هرچی به یه نفر فرصت بدی بدتر میشه....هیچ چیز هم قابل جبران نیس!! وقتی یه میخ کوبیدی تو دیوار تا ابد جاش میمونه!!!! خب به نظرم تو دراز مدت رو شخصیتت اثرات نا مطلوبی بزاره اون دیواره یه جسم بی جانه قابل ترمیم نیست اما انساز یه موجود زندست و میتونه خودش رو ترمیم کنه!!!!!! وقتی میخ آهنی بر سر سنگ نمی رود باید چی کرد ؟اونی که مجرم بذارن واسه خودش از زندگیش لذا ببره بگن باید فرهنگ درست بشه اونایی که گفتی بله دچار بیماری هستن به قول خودت سادیسمی هستن!! همون سنگ هم یه مقدار حرارت ببینه نرم میشه!!!!! بستگی داره چخد حرارت بدیم!!!! در مورد قتل تصميم گرفتن وابسته به شرايطه ولي وقتي انتقام يكم از سنگيني غم ادم كم ميكنه چرا كه نه!!! کسی نگفت همیشه اعدام باشه یا همیشه بخشش به نظرم جاسوسها رو باید اعدام کرد چون به هموطنای خودشون یا هموطن هم نباشن به یه ملت دارن خیانت میکنن اونم نافرم!!!!!!! هیچ آدمی بد و جنایتکار به دنیا نمیاد.....اعدام و قطع عضو و قصاص نفرت انگیزه... مجازاتهای دیگه ای هم هست... ولی اول باید فرهنگ ور درست کرد :rose: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه هیچ کسی خودشو جای اون قربانی ها و داغ دیده ها نمی ذارهاگه خودتون تو اینجور شرایط ها قرار بگیرید اونموقع نظرات جالب میشه ما هممون هم ظالم بودیم هم مظلوم کسی نمیتونه ادعا کنه هیچوخت هیچ کار آنرمالی انجام نداده!!!!!!! پزشک قانونی بودم...................یه مادرو دیدم که ضجه میزد...............پسر 7 سالش با پای خونی تو بغلش بود...................کارگر ساختمانی که در همسایگی اونها بوده پسر بچه رو برده بود و با سنگ فرز انگشتای پای بچه رو قطع کرده بود................چون روز قبل که اون کارگر داشته خونه اینها رو دید میزده بابای بچه اومده بوده بیرون و اعتراض کرده بوده...................و اون کارگر هم داد میزنه کاری میکنم که پشیمون بشی................ مادر بچه ضجه میزد ............میگفت ای خدا پاشو یکاری میکنم..............زبون بچه م بند اومده...............بچه از حالت ترس بیرون نمیومد........و نمیتونست حرف بزنه........دهنشو باز میکرد ولی صدایی بیرون نمیومد..................حالابریم به این کراکی جایزه بدیم...... بعد اون قضیه اینکه طرف کارو بدتر میکنه رو من حل میکنم براتون....................به نظر من ما نباید مجرم هارو مجازات کنیم...................بلکه باید الت جرم رو از اونها بگیریم....................طرف کلاه برداره ...............با چی کلاه برداری میکنه؟؟...............با مغزش اینجا الت جرم مغزه.................با دارو مغزشو ازکار میندازیم...............و میزاریم به زندگی نباتیش ادامه بده...................طرف قاتله ............با دست قتل کرده با چشمش دیده و با پاهاش رفته ................همه این الات جرم رو ازش میگیریم................و با یه لبخند بهش میگیم خوشگل من حالا برو جرم کن................ طرف دنبال نوامیس مردمه.....................خوب التشو از بیخ میبریم..............چون الت جرم نباید دستش باشه البته هرچیزی تا ازش استفاده برای جرم نشده الت جرم نیست...................من اصلا اعتقاد به زندان ندارم..................اعتقاد دارم به گرفتن الت جرم از مجرم............ اون شخص مریض بوده باید تحت درمان قرار بگیره بعدشم زندان این کارها رو توجه کردی حیوانات انجام میدن و حیوانات دیگه سعی در تلافی کردنش دارن؟؟؟؟ به نظر من کسی که بجای اعتراض به دید زدن همچین کار حیوانی میکنه سلامت روانی نداره... موافقم!!!! اگه این قوانین بر داشته بشه مطمئن باشید آمار جنایت ها بیشتر میشهنمونش تو راهنمایی رانندگی می تونید ببینید مدتی که پلیس گیر داده بود به کمر بند ایمنی و جریمه شدید می کرد مردم همه رعایت می کردن اما همین که یکم بی خیال شدن دوباره برگشت به حالت اول بیشتر شدن جرم و جنایت هم دلایل زیادی داره که در یکی از پست هام گفتم همین مشکل همینجاست اگه فرهنگ درست بشه هیچوخت با نبود قانون جرم انجام نمیشه اما بعد اینکه زور از بین رفت اوضاع بدتر از قبل میشه!!!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ قانون درست اونیه که باعث میشه جلوی جرم گرفته بشه...قانونی که الان تو ایران هست جلوی جرم رو میگیره؟؟؟ فکر نمیکنم.من چیز دیگه ای دارم میبینم....ایران رتبه دوم اعدام تو دنیارو داره..بعد از چین با یک و نیم میلیارد نفر جمعیت... باز جنایت تو کشور بیداد میکنه..اینا راهش نیست.. خوب شما یه قانون ارائه بدید بخشش جلوی جرم نمی گیره و شما می گید مجازات هم نمی گیره پس چه کاری باید انجام داد؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من باز فک میکنم باید تو زندگی یاد بگیریم از کسی انتظاری نداشته باشیم...در این صورت هیج رخدادی ناراحت کننده نیس! درسته!!! اما داشتن کینه درست نیست!!! من نمیدونم انتقام در حد قتل و اینا یا همین طوری توی زندگی شخصی و فردی؟!؟! من کلی گفتم ولی دوستان چرخوندنش به سمت قتل و اعدام!!! منم پیشنهاد می کنم یه نگاه به تاریخ اونا و ما بندازی به قوانین اونا و ما بندازی قوانین اونا میگه قتل حبس بالای بیست سال اگه تعداد زیاد باشه اعدام (چوبه دار هم ندارن با سم یا شوک الکتریکی یا تزریق هوا میکشن) ولی من اصلا به اسلام کاری ندارمبا این اعدام ها روز به روز بدتر میشه مطمئن باش اگه نباشه این بدتر شدن ها سرعت و مقدارش 3 برابر میشه اعدام؟؟؟؟؟ اعدام یه دختر 15 ساله؟؟؟؟؟؟ ما تعبیر درستی از اعدام و قصاص نداریم!!!! خوب چیکارش کنیم؟..................من اگه ریس مملکت بودم یه کارخونه تولید کنسرو غذای سگ میزدم.................اینایی که اینجورین رو خوراک اون کارخونه میکردم...............کنسروشم صادر میکردم دختر خانما یه لحظه توجه کنن................تا حالا تو یه کوچه خلوت کسی یه چاقو بیخ گلوتون گرفته ببینین چه حسی داره...................اینجا ایرانه................اگه یه سری قوانین سخت نباشه حکومت الوات بر شهرها شروع میشه.................من موافق کم شدن مجازاتها نیستم............بخصوص در مورد جرمهایی که توی جامعه تاثیرات منفی میذارن............مثل زورگیری و قتل ولی در کورد جرمهای شخصی ........مثل زنا و شراب و اینجور چیزا اگه زوری نباشه باید تخفیف داد.......چیز خودشونه خواستن اینجوری باهاش حال کنن اما در مورد یه ادم شرور چاقو کش هیچ رحمی نیست .............البته اعدام خوب نیست...........من باشم کل تجهیزات input و outputشو میگیرم.............اعمم از گوش زبان چشم ...دست و پا ..................و ازاد میزارمش بهش بخندیم هوتن جان بدت نیادا اما به نظرم خودت رو به یه روانپزشک نشون بده آخه مرد حسابی کدوم حیوون با یه حیوون دیگه اینکارو میکنه که من و تو انسان اینکارو با اون حیوون انجام بدیم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره چه خطایی باشه!!!! هر خطایی شما اهل بخشش هستین یا انتقام دلیلتون چیه؟؟؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شما یه قانون ارائه بدید بخشش جلوی جرم نمی گیره و شما می گید مجازات هم نمی گیره پس چه کاری باید انجام داد؟ من در این زمینه مطالعه ندارم..نمیتونم نظر بدم.. ولی میگم شواهد نشون میده این قوانین کارساز نیست.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده