رفتن به مطلب

چشم در برابر چشم!!!

am in

ارسال های توصیه شده

من با اعدام به هرشکل ممکن مخالفم

اما مجازات چرا

به شرطی که دستگاه دادگستری سالم و به دور از فسادی مجری و واضع این مجازات باشه

درسته موافقم

مجازات باید باشه

اما نه به این شکل!!!!!!

بحث کینه نیست

بحث عبرت گرفتن بقیه است

اگه یکی عمدا تورو فلج کنه یا کور کنه یا کر کنه یا عزیزتو بکشه و زندگیت تباه بشه و سزاوار کینه نباشی و ببخشیش یکی دیگه اینو بشنوه و این بلاهارو سر یکی دیگه بیاره درسته؟

یا یجور دیگه بگم یکی عمدا تمام اون کارای بالارو انجام بده و بخشیده بشه و یکی دیگه بفهمه و اون بلاهارو سرت بیاره چه حسی داره؟

اگه با بدی ها مبارزه نشه تبدیل به عادت میشه

اولا میتونه مجازات بشه

که میتونه زندان باشه

اما کسی که لذت میبره از آزار دیگران مریضه و باید درمان بشه نه مجازات!!!!!!

من اصلا اهل انتقام نیستم

:w02:

من صحبتم کلی بود....در مورد آسیب عمدی رسوندن به دیگران من مخالف مجازات نیستم...با اعدام یا قصاص مخالفم....

بعد عزیز من اگه این همه اعدام باعث عبرت بود که ما تو این کشور دیگه نباید جرمی که منجرب به اعدام میشه میداشتیم که....

:rose:

فشار های عصبی پول حرام و .... خیلی در جرم و جنایت اثر داره اما اگه همین اعدام نبود آمار جرم ها خیلی بیشتر از اینی بود که الان هست

خب به جای اعدام میتونستن فرهنگ رو بهبود ببخشن!!!!:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 120
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تحت هیچ شرایطی بدی های آدما رو فراموش نمیکنم..بتونم سعی میکنم همشون و بنویسم!!!

همیشه هم تا الان برگ برنده دستم بوده!!!!

من به این نتیجه رسیدم هرچی به یه نفر فرصت بدی بدتر میشه....هیچ چیز هم قابل جبران نیس!!

وقتی یه میخ کوبیدی تو دیوار تا ابد جاش میمونه!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته موافقم

مجازات باید باشه

اما نه به این شکل!!!!!!

اولا میتونه مجازات بشه

که میتونه زندان باشه

اما کسی که لذت میبره از آزار دیگران مریضه و باید درمان بشه نه مجازات!!!!!!

بحث لذت بردن نیست یادم چند وقت پیش جایی خوندم پدر شوهری می خواست به عروسش تجاوز کنه عروس مقاوت کرده و پدر شوهر کشته اونو اینجا پدر شوهر سادیسم نداشته

یا دختری که به خواستگارش جواب رد میده و خواستگاره بلایی سر دختر میاره

اینا هیچ کدومشون از آزار دیگران لذت نمی بردن که درمان بشن

:w02:

خب به جای اعدام میتونستن فرهنگ رو بهبود ببخشن!!!!:hanghead:

وقتی میخ آهنی بر سر سنگ نمی رود باید چی کرد ؟

اونی که مجرم بذارن واسه خودش از زندگیش لذا ببره بگن باید فرهنگ درست بشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
فشار های عصبی پول حرام و .... خیلی در جرم و جنایت اثر داره اما اگه همین اعدام نبود آمار جرم ها خیلی بیشتر از اینی بود که الان هست

موافق نیستم:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تحت هیچ شرایطی بدی های آدما رو فراموش نمیکنم..بتونم سعی میکنم همشون و بنویسم!!!

همیشه هم تا الان برگ برنده دستم بوده!!!!

من به این نتیجه رسیدم هرچی به یه نفر فرصت بدی بدتر میشه....هیچ چیز هم قابل جبران نیس!!

وقتی یه میخ کوبیدی تو دیوار تا ابد جاش میمونه!!!!

خوب العان این حفظ کینه ها و ناراحتی ها واست چی داشته؟جز اینکه خودت رو اذیت کردی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
انتقام!!!

چخد تو وجودتون جا داره؟؟؟؟؟

چخد دلتون میخواد انتقام بدیهایی که بهتون شده رو بگیرید؟؟؟؟

قانون اسلامی میگه قصاص

چشم در برابر چشم :sigh:

ولی قانون انسانی چی میگه؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4:

گذشت

تا حالا به این واژه چخد فک کردیم؟؟؟

یه مثل هست که میگه لذت گذشت تو انتقام نیست :w02:

انسانی فکر کنید

قانون جنگل برای انسانها نیست!!!:imoksmiley:

در مورد قتل تصميم گرفتن وابسته به شرايطه ولي وقتي انتقام يكم از سنگيني غم ادم كم ميكنه چرا كه نه!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
هیچ آدمی بد و جنایتکار به دنیا نمیاد.....

اعدام و قطع عضو و قصاص نفرت انگیزه... مجازاتهای دیگه ای هم هست...

ولی اول باید فرهنگ ور درست کرد

:a030::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هیچ آدمی بد و جنایتکار به دنیا نمیاد.....

اعدام و قطع عضو و قصاص نفرت انگیزه... مجازاتهای دیگه ای هم هست...

ولی اول باید فرهنگ ور درست کرد

وقتی فرهنگ درست نیست باید چی کار کردبذاریم مجرم ها هر کاری خواستن بکنن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب العان این حفظ کینه ها و ناراحتی ها واست چی داشته؟جز اینکه خودت رو اذیت کردی؟

من اصن اذیت نمیشم!!

اینطوری هم حواست هس که خودت دست از پا خظا نکنی چون نمیتونی انتظار بخشش داشته باشی هم اینکه بیش از یه بار یه مورد گزیده نشدی!

• Like 2
لینک به دیدگاه
وقتی فرهنگ درست نیست باید چی کار کردبذاریم مجرم ها هر کاری خواستن بکنن؟

اگر قرار بود با این خشونت و اعدام و قطع عضو مجرمین بترسن و دیگه خلاف نکنن الان کشورای اسلامی بهشت بودن ولی میبینی که جرم و جنایت هر روز داره بیشتر میشه...

پس اینا راهش نیست...

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اصن اذیت نمیشم!!

اینطوری هم حواست هس که خودت دست از پا خظا نکنی چون نمیتونی انتظار بخشش داشته باشی هم اینکه بیش از یه بار یه مورد گزیده نشدی!

قصد توهین ندارم اما فکر نمیکنم یه آدم نرمال هر روز مجموعه ای از کینه ها رو با خودش مرور کنه و اذیت هم نشه....:ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه
قصد توهین ندارم اما فکر نمیکنم یه آدم نرمال هر روز مجموعه ای از کینه ها رو با خودش مرور کنه و اذیت هم نشه....:ws51:

نرمال از نظر کی؟!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما اصرار داری بگی من دارم اذیت میشم اما من اصلا اینطوری فک نمیکنم!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
متاسفانه هیچ کسی خودشو جای اون قربانی ها و داغ دیده ها نمی ذاره

اگه خودتون تو اینجور شرایط ها قرار بگیرید اونموقع نظرات جالب میشه

مسلما تو زندگی هر کس مواردی بوده که در مقام قضاوت قرار گرفته باشه....و این حق رو داشته باشه که راجب کسی که بهش ستم روا داشته تصمیم بگیره...

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینم خوبه

اما اون کسی که از آزار دیگران لذت میبره بیماره

باید درمان بشه

چون با آزار رسوندن به اون اولا شخصیت خومون رو از بین میبریم

دما اون جری تر میشه و کاراشو بدتر میکنه!!!!!!

62.gif

پزشک قانونی بودم...................یه مادرو دیدم که ضجه میزد...............پسر 7 سالش با پای خونی تو بغلش بود...................کارگر ساختمانی که در همسایگی اونها بوده پسر بچه رو برده بود و با سنگ فرز انگشتای پای بچه رو قطع کرده بود................چون روز قبل که اون کارگر داشته خونه اینها رو دید میزده بابای بچه اومده بوده بیرون و اعتراض کرده بوده...................و اون کارگر هم داد میزنه کاری میکنم که پشیمون بشی................

مادر بچه ضجه میزد ............میگفت ای خدا پاشو یکاری میکنم..............زبون بچه م بند اومده...............بچه از حالت ترس بیرون نمیومد........و نمیتونست حرف بزنه........دهنشو باز میکرد ولی صدایی بیرون نمیومد..................حالابریم به این کراکی جایزه بدیم......

بعد اون قضیه اینکه طرف کارو بدتر میکنه رو من حل میکنم براتون....................به نظر من ما نباید مجرم هارو مجازات کنیم...................بلکه باید الت جرم رو از اونها بگیریم....................طرف کلاه برداره ...............با چی کلاه برداری میکنه؟؟...............با مغزش اینجا الت جرم مغزه.................با دارو مغزشو ازکار میندازیم...............و میزاریم به زندگی نباتیش ادامه بده...................طرف قاتله ............با دست قتل کرده با چشمش دیده و با پاهاش رفته ................همه این الات جرم رو ازش میگیریم................و با یه لبخند بهش میگیم خوشگل من حالا برو جرم کن................

طرف دنبال نوامیس مردمه.....................خوب التشو از بیخ میبریم..............چون الت جرم نباید دستش باشه

البته هرچیزی تا ازش استفاده برای جرم نشده الت جرم نیست...................من اصلا اعتقاد به زندان ندارم..................اعتقاد دارم به گرفتن الت جرم از مجرم............

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما اصرار داری بگی من دارم اذیت میشم اما من اصلا اینطوری فک نمیکنم!!

اصراری ندارم....فکر میکنم فکر رخدادهای ناراحت کننده آدم رو ناراحت میکنه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پزشک قانونی بودم...................یه مادرو دیدم که ضجه میزد...............پسر 7 سالش با پای خونی تو بغلش بود...................کارگر ساختمانی که در همسایگی اونها بوده پسر بچه رو برده بود و با سنگ فرز انگشتای پای بچه رو قطع کرده بود................چون روز قبل که اون کارگر داشته خونه اینها رو دید میزده بابای بچه اومده بوده بیرون و اعتراض کرده بوده...................و اون کارگر هم داد میزنه کاری میکنم که پشیمون بشی................

مادر بچه ضجه میزد ............میگفت ای خدا پاشو یکاری میکنم..............زبون بچه م بند اومده...............بچه از حالت ترس بیرون نمیومد........و نمیتونست حرف بزنه........دهنشو باز میکرد ولی صدایی بیرون نمیومد..................حالابریم به این کراکی جایزه بدیم......

به نظر من کسی که بجای اعتراض به دید زدن همچین کار حیوانی میکنه سلامت روانی نداره...

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر قرار بود با این خشونت و اعدام و قطع عضو مجرمین بترسن و دیگه خلاف نکنن الان کشورای اسلامی بهشت بودن ولی میبینی که جرم و جنایت هر روز داره بیشتر میشه...

پس اینا راهش نیست...

اگه این قوانین بر داشته بشه مطمئن باشید آمار جنایت ها بیشتر میشه

نمونش تو راهنمایی رانندگی می تونید ببینید مدتی که پلیس گیر داده بود به کمر بند ایمنی و جریمه شدید می کرد مردم همه رعایت می کردن اما همین که یکم بی خیال شدن دوباره برگشت به حالت اول

بیشتر شدن جرم و جنایت هم دلایل زیادی داره که در یکی از پست هام گفتم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...