aminvo 346 ارسال شده در 14 دی، 2012 این فیلم خیلی فیلم قشنگی هست که بر مبنای یک فرد واقعی نوشته شده که یکی از شبکه های خارجی چندین بار مستندش را گذاشته، اسم فیلم هم اگه اشتباه نکنم مرد بارانی هست. سکانس هم سکانسی هست که اونطرف پول ها را بردن فک کنم 80000 دلار و حالا داستین میاد تا شانسش را روی چرخ گردان امتحان کنه که جواب نمیده. فیلم خوبی بود. 2
O-N 10553 ارسال شده در 14 دی، 2012 این فیلم خیلی فیلم قشنگی هست که بر مبنای یک فرد واقعی نوشته شده که یکی از شبکه های خارجی چندین بار مستندش را گذاشته، اسم فیلم هم اگه اشتباه نکنم مرد بارانی هست.سکانس هم سکانسی هست که اونطرف پول ها را بردن فک کنم 80000 دلار و حالا داستین میاد تا شانسش را روی چرخ گردان امتحان کنه که جواب نمیده. فیلم خوبی بود. درسته! اسمش مرد بارانیچقد این فیلمُ میدوستیدم! درسته عكس بعدي رو يكي بذاره لطفا 2
aminvo 346 ارسال شده در 15 دی، 2012 درسته عكس بعدي رو يكي بذاره لطفا من در حال حاضر عکس ندارم، عطر بارون اگه مقدور هست شما بزارید.
aminvo 346 ارسال شده در 29 دی، 2012 شرلوک هولمز ( از روی بازیگر و نوع لباس ها و ... حدس زدم) . فکر کنم 2 هست چون یک را من دیدم این سکانس را در ذهنم ندارم. 1
vergil 11695 ارسال شده در 30 دی، 2012 شرلوک هولمز ( از روی بازیگر و نوع لباس ها و ... حدس زدم) .فکر کنم 2 هست چون یک را من دیدم این سکانس را در ذهنم ندارم. شرلوک هلمز اوهوم شماره 1 ـشه یکیتون بزاره بعدی رو/ 2
al_laf1 454 ارسال شده در 31 دی، 2012 خیلی دور خیلی نزدیک ... این یکی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
aminvo 346 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 سلام دوستان، می بخشید دیر جواب دادم. ایرانیه ؟! خیلی دور خیلی نزدیک ... این یکی : بله ایرانی هست. نخیر متاسفانه خیلی دور خیلی نزدیک نیست. از یکی از کارگردان های معروف سینمای ایران هست. کار هم متعلق به دهه هفتاد هست. دوستان عکس را همه می بینند یا یکجای دیگه آپ کنم؟؟ 1
vergil 11695 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 بله ایرانی هست. ؟ به نظرت فیلم های ایرانی ارزش دیدن دارن ؟! عکس رو عوض کن چند روزه کسی نتونسته جواب بده ایرانی نزارید چون کسی نمیبینه و سخته حدس زدنش ! 1
ارسال های توصیه شده