vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ Nominated for Oscar. Another 23 wins & 11 2007 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ Nominated for Oscar. Another 23 wins & 112007 عــه چرا كسي اينو نگفته؟ راهنماييم داشت كه! Gone Baby Gone مي باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ Gone Baby Gone مي باشه؟ اوهوم عکس بعدی ! 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ اوهوم Next ?! هر دو مال يه فيلم هستن. به فاصله ي چند ثانيه. 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ هر دو مال يه فيلم هستن. به فاصله ي چند ثانيه. Action | Crime | Mystery 2010 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ Action | Crime | Mystery2010 اول فکر میکردم دیدمش اما ژانر و سال ساختش رو که گذاشتی دیگه مطمئن شدم ندیدمش! 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ اول فکر میکردم دیدمشاما ژانر و سال ساختش رو که گذاشتی دیگه مطمئن شدم ندیدمش! اين بازيگره خانومه. 1 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ اين بازيگره خانومه. نیکل کیدمن نیست؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ هرچی فکر کردم به دو تا نتیجه بیشتر نرسیدم 1- زنی در جنگل 2- زنی و سقوط از باگرد التبه مورد های دیگری هم بود که احتمال کمتری داشت، مثل زنی در حال دویدن، زنی با پیراهن سفید، زن، و ... تو این ژانر ها اصلا فیلم نمی بینم. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ هرچی فکر کردم به دو تا نتیجه بیشتر نرسیدم 1- زنی در جنگل 2- زنی و سقوط از باگرد التبه مورد های دیگری هم بود که احتمال کمتری داشت، مثل زنی در حال دویدن، زنی با پیراهن سفید، زن، و ... تو این ژانر ها اصلا فیلم نمی بینم. اون موقعي كه تازه اكران شده بود خيلي ازش تعريف شنيدم. ولي خودم كه ديدم خوشم نيومد. فيلم خيلي جالبي نبود. صرفا اكشن بود و سعي كرده بودن يه پيچيدگيهايي توش ايجاد كنن كه اونقدرا جذابيت بهش اضافه نميكرد. يني از اون فيلما نيست كه تو ذهن آدم حك شه. بعد از دو سال خودمم خيلي يادم نبود قضيه چيه. همينطوري رندوم رفتم سراغش ازش عكس گذاشتم! Ratings: 6.5/10 خانومه آنجلينا جولي هست. 3 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ این برای آخر فیلم هست که دستبند را باز می کنه، اصلا یک درصد هم به ذهنم خطور نمی کرد اگه شما نمی گفتی، salt. ولی سکانسی را گذاشتید که خیلی سخت بود، 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ این برای آخر فیلم هست که دستبند را باز می کنه، اصلا یک درصد هم به ذهنم خطور نمی کرد اگه شما نمی گفتی، salt. ولی سکانسی را گذاشتید که خیلی سخت بود، خب عکس بعدی رو بزار ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده