yasi * m 5032 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 خوب دوستای عزیز از اونجایی که هر چی صبر کردیم vergil عزیز تشریف نیاوردن....من یه عکس میذارم.. هر وقت تشریف آوردن ازشون میخوایم که درباره عکسشون توضیح بدن...:girl_in_dreams: اینم عکس: . 2
yasi * m 5032 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 باریکلاااااااااااااااااااااااااااااا....:w70: حالا مجبوری عکس بذاریی:dancegirl2: 2
yasi * m 5032 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 بله.... الان من اسم فیلم و دیدم.... .بی زحمت آپش کن تا کسی نیومده!! 2
vergil 11695 ارسال شده در 4 آذر، 2010 خوب دوستای عزیز از اونجایی که هر چی صبر کردیم vergil عزیز تشریف نیاوردن....من یه عکس میذارم.. هر وقت تشریف آوردن ازشون میخوایم که درباره عکسشون توضیح بدن...:girl_in_dreams: . یه جوری میگی هر چقدر صبر کردیم انگار چند سالی شده... به هر حال اسمش این بود: life is beautiful 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 5 آذر، 2010 البته یاسی جان مارو ببخشه ولی آخه مسابقه بلاتکلیف مونده!! نوبته منه! 1
apsh!n 202 ارسال شده در 5 آذر، 2010 البته یاسی جان مارو ببخشه ولی آخه مسابقه بلاتکلیف مونده!!نوبته منه! راهنمايي كن خب من عكس نذاشتم منتظر بودم بياد تاييد كنه بعد بذارم ديگه:icon_redface:
apsh!n 202 ارسال شده در 5 آذر، 2010 از فسفر وقتي استفاده مي كنن كه يه فيلمو در گذشته ديده باشي و الان بخواي يادت بياد ولي وقتي نديدي مجبوري ببيني بازيگر سال توليد كارگردان و كلا بقيه مشخصاتش چيه تا شايد اين فيلم رو جايي شنيده باشي و يا اطلاعاتي داشته باشي در موردش وگرنه وقتي فيلمي رو نديدي و بخواي براي تشخيصش از روي عكس فسفر بسوزوني كه فسفرات هدر رفته:a030: 4
Cinderella 9897 ارسال شده در 5 آذر، 2010 راس میگی افشین جون!:pichak: سال تولید فیلم 2010 هستش و ژانرشم Action-Fantasy-Thriller 2
ارسال های توصیه شده