yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دوستای عزیز از اونجایی که هر چی صبر کردیم vergil عزیز تشریف نیاوردن....من یه عکس میذارم.. هر وقت تشریف آوردن ازشون میخوایم که درباره عکسشون توضیح بدن...:girl_in_dreams: اینم عکس: . 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من بگم اسم این فیلمه رو؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب اینجا هر کی میاد باید بگه دیگه!! بووگوووو... 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ باریکلاااااااااااااااااااااااااااااا....:w70: حالا مجبوری عکس بذاریی:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بله.... الان من اسم فیلم و دیدم.... .بی زحمت آپش کن تا کسی نیومده!! 2 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ بيمار انگليسي كه فيلم بفروشي بود كلي هم بينوش باهاش معروف شد لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دوستای عزیز از اونجایی که هر چی صبر کردیم vergil عزیز تشریف نیاوردن....من یه عکس میذارم.. هر وقت تشریف آوردن ازشون میخوایم که درباره عکسشون توضیح بدن...:girl_in_dreams: . یه جوری میگی هر چقدر صبر کردیم انگار چند سالی شده... به هر حال اسمش این بود: life is beautiful 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ با اجازه شاه آرتور!:TAEL_SmileyCente: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ البته یاسی جان مارو ببخشه ولی آخه مسابقه بلاتکلیف مونده!! نوبته منه! 1 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ البته یاسی جان مارو ببخشه ولی آخه مسابقه بلاتکلیف مونده!!نوبته منه! راهنمايي كن خب من عكس نذاشتم منتظر بودم بياد تاييد كنه بعد بذارم ديگه:icon_redface: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اینم چندتا سکانس دیگه از فیلم! 2 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ از فسفر وقتي استفاده مي كنن كه يه فيلمو در گذشته ديده باشي و الان بخواي يادت بياد ولي وقتي نديدي مجبوري ببيني بازيگر سال توليد كارگردان و كلا بقيه مشخصاتش چيه تا شايد اين فيلم رو جايي شنيده باشي و يا اطلاعاتي داشته باشي در موردش وگرنه وقتي فيلمي رو نديدي و بخواي براي تشخيصش از روي عكس فسفر بسوزوني كه فسفرات هدر رفته:a030: 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ راس میگی افشین جون!:pichak: سال تولید فیلم 2010 هستش و ژانرشم Action-Fantasy-Thriller 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ legion عکس بعدی هم اینه آفلین!:pichak: یه راهنمایی بکن!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده