Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم Pathfinder باشه اوهوم! :1238: بعدیو بزار که اومدم بحدسمااااااااا!!!:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها این دفعه یه فیلم آسون میزارم!!:Ghelyon: 5 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ فروغ عكس بذار همين الان اومدم نوشتم ديدم دو دقيقه زودتر نوشتي گفتم ويرايش كنم بهت بگم عكس بذار:ws3: 2 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اوهوم دوشسه.. ولی من فیلمش و بدون زیرنویس دیدم نفهمیدم اصلا" فیلم چه بود و چه شد:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اینو چند سال پیش دیدم اما اسم لاتینش رو یادم نیس اینجا هم پیر مرده داره یه عطر رو بو میکنه! -- حتما باید اسم لاتینش رو بگم؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اینو چند سال پیش دیدماما اسم لاتینش رو یادم نیس اینجا هم پیر مرده داره یه عطر رو بو میکنه! -- حتما باید اسم لاتینش رو بگم؟ نه معنی فارسیشو بگی هم قبوله... 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نه معنی فارسیشو بگی هم قبوله... Perfume: The Story of a Murderer 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ Perfume: The Story of a Murderer گفتی که! حالا عکس بذار 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ گفتی که!حالا عکس بذار خب اسمشو یادم اومد! نمیشه بازم خودت بزاری؟! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خب اسمشو یادم اومد! نمیشه بازم خودت بزاری؟! پلییییییز خودت بذار خیلی گذاشتم من.... 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ پلییییییز خودت بذار خیلی گذاشتم من.... باشه! ----------- 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ باشه!----------- 1900 درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ 1900درسته؟ اوهوم --- انگار بازم باید خودت بزاری؟! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اوهوم--- انگار بازم باید خودت بزاری؟! اوکی! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده