beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فیلم رو ندیدم ولی از روی تریلر ها فکر کنم kick ass باشه بی تربیت درس بود:4chsmu1: نوفت شماس 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بی تربیتدرس بود:4chsmu1: نوفت شماس گه ربطی به بی تربیت داره؟kick ass یعنی نیرومند. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ گه ربطی به بی تربیت داره؟kick ass یعنی نیرومند. زنه جودی فاستره؟ 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ زنه جودی فاستره؟ نه.Gwyneth paltrow 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نه.Gwyneth paltrow اره شناختم Two Lovers 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اره شناختم two lovers درسته خاله بی معرفت.عکس بذار 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فروخی فیلم زیر خاکیاتو از کجا میاری..:w00: هی م میگی ساده..:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فروخی فیلم زیر خاکیاتو از کجا میاری..:w00:هی م میگی ساده..:w00: اینکه دیگه خیلی تابلوهه جیگر...عکسای دیگه ش رو بذارم تابلوتر میشه...الان حمید میگه... 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خب لااقل يه عكس از جلو ميذاشتي ما غير از دماغ چهره ي اينارو هم ببينيم من بازيگر شناس بهتري هستم تا فيلم شناس واسه همين بايد بازيگرارو بشناسم بعد فيلمارو بگم ... 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من که تو nine همشین صحنه ای یادم نیاد 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ nine:banel_smiley_4: آفرین جانی دپ......بازم تو... این دفعه دیگه مطمئنم!!! 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ clash of the titans آيا؟؟؟ نُچ ! :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ میشه راهنمایی کنی؟؟ بچه ها هرجوری راهنماییتون کنم فیلم لو میره!:pichak29: ژانره فیلمش Action-Drama-Thriller هستش و در سال 2007 ساخته شده! 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من نديدم اين فيلمي به نظرم ژانر تاريخي ميومد 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من نديدم اين فيلمي به نظرم ژانر تاريخي ميومد نه تاریخی نیست!!! میخای یه تیکه از داستانو بگم!! یه قبیله سرخ پوستن که یه سری آدم یورشی خفن خیلیم غارتگرو بیرحم بهشون حمله می کنن و خیلی از مردم قبیله رو می کشن بعدشم این پسره میاد همه اون آدم بدارو قتله عام میکنه!! فیلم خیلی قشنگیه!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده