yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آآآخ ......دیدم این فیلمو هااا....اسمش یادم نیست....:icon_pf (34): این مرده انگار دوباره نوجوون میشد .... میره زنش و میبینه .... مدرسش رو میبینه...خیلی باال بود 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آآآخ ......دیدم این فیلمو هااا....اسمش یادم نیست....:icon_pf (34): این مرده انگار دوباره نوجوون میشد .... میره زنش و میبینه .... مدرسش رو میبینه...خیلی باال بود خیلی جالبه......... تفاوت دو نسل رو نشون میده......... یه کوچولو فکر کن شاید یادت اومد........ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یاسی اسمش 17 اگین .. با بازی زاک ارفون .. عخشه من 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یاسی اسمش 17 اگین ..با بازی زاک ارفون .. عخشه من درسته عزیز......:rose: فیلم بعدی رو بذارید.......... 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من امادگیشو ندارم فیلم بذارما..خودتون بذارین .. قربون دستون باوشه........ اینم فیلم بحدی....... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ فیلم خانه مومی .. (خانه ی مومی شکل ) حالا من بذارم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ فیلم خانه مومی ..حالا من بذارم :4chsmu1: شهر مومی که نه ولی تقریبا ترجمش همون میشه...که شما گفتی....... اسمش house of waxبود....:rose: بله فیلم بعدی رو بذارید........ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ از بس هول بودم سه بار اسم فیلم قبلی ویرایش کردم واااااااااااااااااااااااااااااای چه خوشحالم :62izy85: این فیلم امروز دیدم 6 ساعت طول کشید از بس تلم زنگ خورد نذاشتن ملت .. حالا بگید اسمش چیه!!؟ ..... ............ 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ Fracture آنتوني هاپكينز و رايان گوسلينگ نقشاي اصليشو دارند با اينكه اسمش تو عكسا بود ولي من اين فيلمو ديده بودم 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ لعنتی های بی آبرو نیست؟! 1 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ لعنتی های بی آبرو نیست؟! نه ياسي دقت كن اين فيلم محصول 2006 هست محصول 2006 بازيگران:برد پيت و كيت بلانشت كارگردان:آلخاندرو گونزالز اینیاریتو 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نه ياسي دقت كن اين فيلم محصول 2006 هستمحصول 2006 بازيگران:برد پيت و كيت بلانشت كارگردان:آلخاندرو گونزالز اینیاریتو مورد عجیب بنجامین باتن نیست؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مورد عجیب بنجامین باتن نیست؟؟؟ نه بابا:ws3: 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اين يه عكس ديگه از اين فيلم كه فك كنم ديگه جوابشو كاملا مشخص مي كنه 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اين يه عكس ديگه از اين فيلم كه فك كنم ديگه جوابشو كاملا مشخص مي كنه یافتم یافتم 4 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یافتمیافتم آفرين درست گفتي و باحال ترين پوسترش كه الان رو ديوارمم هست اينه: خب عكس بعدي رو بذار:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده