soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقا آقا شرمنده دیروز به علت شرایط جوی نتونستیم خدمت برسیم:icon_pf (34): ولی الان رسیدیم مثل هفتته های اخیر بهترین تاپیکو انتخاب میکنیم تا شب وقت دارید در این گزینش صبای عزیز کمک کرده تواپیک: 1-بزرگترین سوالی که ذهنتون رو مشغول کرده ؟؟؟؟ 2- ...روزهای یک تابستانِ..... 3-معجزه اقتصادی آلمان 4-چقدر مهمه باکره باشه؟(لطفا بیاید نظر بدید خصوصا پسرا) 5-مقايسه ايران و بريتانيا از ديد يك پزشك فارغ التحصيل انگستان 6-کیت کاربردی خزعبلات شناسی 7-بی وجدانی از بقیه بچه ها هم کمال تشکر رو دارم که واقعا تاپیکای خوبی زدن مخصوصا امین نپو که تاپیکاش با بد شانسی نتونست اینجا باشه 41 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي سهيل:icon_gol: انصافا همشون قشنگن ولي من سومي رو انتخاب مي كنم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ میخواستم به تابستان رأی بدم اما دستم رفت رو آلمان واسه منو اگه مساوی شدن تابستون بگیرین 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من ميخواستم 3 رو انتخاب کنم 5 رو انتخاب کردم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دوتا نمی شه رای داد؟؟؟:w127: من اعتراض دارم!!:w00::w00: آدمو به دو گانه گری می اندازین :w74: بین هوتن و سمن سخت بود ولی خوب هوتن خودش معروفه!کارش درسته سمنم رو انتخابیدم 2 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم همه اشو خوندم و دومی رو برگزیدم... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من میخواستم به تابستان رای بدم .....ولی 5 خیلی بهم چسبیده بود...... 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من میخواستم به تابستان رای بدم .....ولی 5 خیلی بهم چسبیده بود...... یعنی اونقد که مانعی برای وضو گرفتن بود؟!؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من دوست دارم این هفته سمنو انتخاب شه برا همین به 2 رای میدم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دهههههههههه این سمنووووووووووو چیه افتاده سر زبونتون دوشیزه سمندون 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی دوس دارم بدونم تو دقیقا مشکلت با مادوتا چیه؟؟ شما 2 تا هميشه مسير تاپيک رو تغيير ميدين و به انحراف ميکشونين... فکر کنم واژه اسپم رو از رو شما 2 نفر ساختن 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خدا وکیلی اینجا اسپم نکنین................ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده