Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ قربونت عزیزم....ایشالا یه روز ادمین بشی گلم :icon_gol:صورت حسابتم فردا پرداخت میکنم مرسی عزیزم:icon_gol::icon_gol: پس الان چک بده 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم:icon_gol::icon_gol:پس الان چک بده :banel_smiley_52: چک ندارم لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بالا بالا بالاتر..هرچه بالاتر بهتر!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودت تاپیک میزنی خودتم اسپم میکنی؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودت تاپیک میزنی خودتم اسپم میکنی؟:icon_pf (34): حمید جان شما که ماشالا اینکاره ای.حس اسپم که بیاد دیگه خودی و غیر خودی نمیشناسه که.دست خودت نیست. 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودت تاپیک میزنی خودتم اسپم میکنی؟:icon_pf (34): جدیده!! 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حمید جان شما که ماشالا اینکاره ای.حس اسپم که بیاد دیگه خودی و غیر خودی نمیشناسه که.دست خودت نیست. البت خود اسپم مدیریت محتوا میخواد!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ البت خود اسپم مدیریت محتوا میخواد!! البته استاد البته 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اسپم: سلام ای عشق!!! من تازه فهمیدم اسپم نمیکنیم.داریم درباره مدیریت محتوای اسپم بحث میکنیم 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حمید جان شما که ماشالا اینکاره ای.حس اسپم که بیاد دیگه خودی و غیر خودی نمیشناسه که.دست خودت نیست. من؟استغفرالله.نماز روزه ات قبول راستی.ایشالله خدا قبول کنه. جدیده!! کی جدیده؟کجای کاری؟این 2 روز دیگه یه تاپیک میزنه میگه میخوام مدیر بشم.اگه این کار و نکرد 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ البته استاد البته نگو این طوری استاد محسن!!!من تو مکتب شما مشق اسپم کردم!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من؟استغفرالله.نماز روزه ات قبول راستی.ایشالله خدا قبول کنه. قبول حق کی جدیده؟کجای کاری؟این 2 روز دیگه یه تاپیک میزنه میگه میخوام مدیر بشم.اگه این کار و نکرد مگه نون و ماسته؟اگه بدون هماهنگی باشه چنان زیر آبشو بزنیم که همینقدر امتیازاشو هم از دست بده. 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ای عشق عشق عشق سلام ای عشق همه با هم... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ای عشق عشق عشقسلام ای عشق همه با هم... اسپم نکن مریم:w00: بحث جدیه 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ای عشق عشق عشقسلام ای عشق همه با هم... مریم شما به عنوان یک پیشکسوت نظرت در مورد مدیریت محتوای اسپم چیه؟!؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم میرم سحری بخورم.بحث رو ادامه بدین.حتما" خودمو میرسونم لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خواستم نظر بدم ولی هرچی جلوتر رفتم دیدم بیشتر از بحث منحرف شدین و مرا نسزد پست دادن در تاپیکهای انحرافی و التقاطی چه وضعشه............... هی اسپم هی اسپم:w00: بیخود چشم دیدن این امین نپونو نداشتماااااااااا حالا قدرشو میدونم؛حالا که تالار آزاد به هیچ برگشته 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم میرم سحری بخورم.بحث رو ادامه بدین.حتما" خودمو میرسونم الان؟!؟!زود نی خیلی؟!؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده