Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم همه به موفقیت ابدی برسند. آمین 12 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم همه به موفقیت ابدی برسند. آمین دستت درد نکنه! 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم همه به موفقیت ابدی برسند. آمین منم... منم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم ارزو می کنم همه ملت ایران سر عقل بیان اولیش خودم 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سال دیگه ماه رمضون مملکت آزاد باشه!!!! 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم ارزو می کنم همه ملت ایران سر عقل بیان اولیش خودم منم ارزو می کنم همه ملت ایران سر عقل بیان اولیش سارا-افشار! 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم ارزو می کنم همه ملت ایران سر عقل بیان اولیش خودم حالا با یه روز روزه گرفتن انتظار برآورده شدن این دعا رو داری؟برای این دعا باید تمام روزهای یک سال کبیسه رو با نیت خالص روزه بگیری و ............بقیش دقیقا" یادم نیست.بهتره از عالم مجتهد شیخ هوتن سوال کنی.............همینطوری که نیست 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا اون موقع باید 70 میلیون روز روزه بگیرم:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم هیچ دعایی برآورده نشه . . . . . . . . . بلکه یکی پابشه کاری بکنه. 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم هیچ دعایی برآورده نشه . . . . . . . . . بلکه یکی پابشه کاری بکنه. :icon_gol: زحمت نکش بهروز جان.احتیاجی به دعای تو نییست 3 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol:زحمت نکش بهروز جان.احتیاجی به دعای تو نییست :ws44: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ همه مریضا شفا پیدا کنن........... آمین 4 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بازم آرزو میکنم همه به موفقیت ابدی برسند. آمین 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم کسی از کسی کینه ای تو دلش نداشته باشه. آمین 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم.............همه به همون چیزی برسن که واقعا میخوان. 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم هیچ گرسنه ای تو دنیا نباشه..... هیچ کس هم تنها نمونه..... 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو می کنم روزی برسه که هیچ کس مجبور نباشه دستشو جلوی دیگری دراز کنه. 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم کسی مجبور نشه آرزو بکنه!!!! (البت این دعا رو یه وخ دیگه بخونین که ربطی به مسلمونا پیدا نکنه ) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همینطوری به آرزو کردن ادامه بدید... همه چیز خوب میشه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده