رفتن به مطلب

مي گيري يا نمي گيري؟؟؟؟؟

pianist

روزه مي گيري يا نه؟؟  

88 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. روزه مي گيري يا نه؟؟

• 45
    • 23
    • 20

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 254
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی چی اقا...

اینو شما آوردید بالا... منم فکر کردم امروز روز اول رمضونه... رفتم به همه گفتم... همه خندیدن مسخرم کردن... :shame:

• Like 9
لینک به دیدگاه
یکی به من بگه فایده 16 ساعت آب نخوردن اونم تو مرداد ماه اونم تو کشوری مثل ایران چی میتونه باشه؟ :banel_smiley_4:

خودکشی تدریجی

مقاومتت زیاد میشه دربرابر سختی ها...........

درمصرف آب هم صرفه جویی میشه..

.....

.

..

.

.

.

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون عزیزم..ولی جدی بپرسم حالا. خداوکیلی کسانی که میگن روزه برای بدن مفید هست بیان توضیح بدن چه فایده ای داره آدم 16 ساعت تو مرداد آب نخوره؟ اون هم در طول روز؟ غذارو کار ندارم ولی آب چی؟ نرسیدن آب به بدن برای مدت 1 ماه، روزی 16 ساعت در دمای متوسط حدود 30-35 درجه چه فایده ای میتونه داشته باش؟ (فرض میکنیم ضرر نداره)

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون عزیزم..ولی جدی بپرسم حالا. خداوکیلی کسانی که میگن روزه برای بدن مفید هست بیان توضیح بدن چه فایده ای داره آدم 16 ساعت تو مرداد آب نخوره؟ اون هم در طول روز؟ غذارو کار ندارم ولی آب چی؟ آب نخوردن چه فایده ای میتونه داشته باشه؟

تو گرمای 50-60 درجه خوزستان....اونم وسط تابستون....تو خرماپزون.....که تا 8/5 هوا روشنه......جز خود آزاری چی میتونه باشه که از قبل طلوع آفتاب تا حدود 9 شب آب نخوری!!!:ws52:

تازه وقتی بیرون که میری اون همه هم تازه آب بدنت رو از دست میدی به خاطر عرق کردن

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون عزیزم..ولی جدی بپرسم حالا. خداوکیلی کسانی که میگن روزه برای بدن مفید هست بیان توضیح بدن چه فایده ای داره آدم 16 ساعت تو مرداد آب نخوره؟ اون هم در طول روز؟ غذارو کار ندارم ولی آب چی؟ آب نخوردن چه فایده ای میتونه داشته باشه؟

فایده نداره که هیچ همش ضرره...ضرر جبران ناپذیر ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو گرمای 50-60 درجه خوزستان....اونم وسط تابستون....تو خرماپزون.....که تا 8/5 هوا روشنه......جز خود آزاری چی میتونه باشه که از قبل طلوع آفتاب تا حدود 9 شب آب نخوری!!!:ws52:

تازه وقتی بیرون که میری اون همه هم تازه آب بدنت رو از دست میدی به خاطر عرق کردن

:w16:

حالا یه عده میگن خدا قدرتشو میده. یعنی واقعا خدا یه کاری میکنه تو این گرما به خاطر از دست رفتن آب به بدن صدمه وارد نشه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w16:

حالا یه عده میگن خدا قدرتشو میده. یعنی واقعا خدا یه کاری میکنه تو این گرما به خاطر از دست رفتن آب به بدن صدمه وارد نشه!

خب به نظرت غیر از این چه توجیه دیگه ای میتونن بکنن؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب به نظرت غیر از این چه توجیه دیگه ای میتونن بکنن؟؟؟

خب خیلی دلم میخواد بدونم چیز دیگه ای هست که بگن یا نه؟

به نظرم بهتر میشه که هیچی نگن یا بگن دلمون میخواد، خودمون میدونیم، بدن خودمونه تو نمیخوای نگیر. ولی از این کار دفاع نکنن. یعنی من بودم دفاع نمیکردم. چون آب نرسوندن به بدن تو این گرما چه توجیهی داره؟ به ذهن من که هیچی نمیرسه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب خیلی دلم میخواد بدونم چیز دیگه ای هست که بگن یا نه؟

به نظرم بهتر میشه که هیچی نگن یا بگن دلمون میخواد، خودمون میدونیم، بدن خودمونه تو نمیخوای نگیر. ولی از این کار دفاع نکنن. یعنی من بودم دفاع نمیکردم. چون آب نرسوندن به بدن تو این گرما چه توجیهی داره؟ به ذهن من که هیچی نمیرسه!

حق با توئه عزیزم....

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب طرز فکر ادمها عوض میشه

من پارسال این سوال رو پرسیدم ولی الان فکر میکنم اصلا روزه گرفتن و یا نگرفتن، نماز خوندن و نخوندن هیچکس به کسی مربوط نیست!

اینها مسائل کاملا شخصی هستند که به خود اونها مربوط هست همونطور که در کشورهای غربی اصلا کار هب اعتقادات مردم ندارند.

تشکر... :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب طرز فکر ادمها عوض میشه

من پارسال این سوال رو پرسیدم ولی الان فکر میکنم اصلا روزه گرفتن و یا نگرفتن، نماز خوندن و نخوندن هیچکس به کسی مربوط نیست!

اینها مسائل کاملا شخصی هستند که به خود اونها مربوط هست همونطور که در کشورهای غربی اصلا کار هب اعتقادات مردم ندارند.

تشکر... :icon_gol:

درست میگی به کسی مربوط نیست ولی میشه در مورد بحث کرد اگه همه رضایت داشته باشن

نظرسنجی هم برای همین مخفی هست نتیجه ش!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...