SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من بگم چی شد: بیتا سوار ماشین دو تا جوون شد. تو ماشین هم آهنگ گوروپ گوروپ پخش میشد و بیتا هم ذوق کرده بود. بعدش بیتا که همیشه کیف میف صاحبای ماشینا رو میدزدید، یه کیف اونجا دید. دستشو آروم دراز کرد تا کیف رو قایمکی برداره که یکی از جوونا فهمید و نذاشت کیف رو برداره. بعدش چاقویی رو در آورد و بیتا هم به شدت گورخید. بیتا رو بردن تو یه خونه خالی و کشون کشون بردنش تو خونه. دهنش رو بستن که جیغ و داد نکنه. دست و پاشم بستن که این همه ورجه وورجه نکنه. لامصبا خونشون از این خونه ویلایی های شمال تهران بود و استخرینا هم داشتن. بعدش دوتایی به بیتا تجاوز کردن (جزئیاتش هم طولانیه من نمیتونم بگم) و چند تا نی نی هم تو دلش کاشتن تا عبرت سایرین بشه. بعدشم که دیدن داره میمیره و حالش خیلی خرابه و الانه که بپکه، برش داشتن انداختنش تو ماشین. هوا هم تاریک شده بود. بردنش حوالی یه اتوبان خلوت زیر پل انداختنش تا بمیره و خودشونم فلینگو بستن... و این داستان ادامه دارد. 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ قسمت آخرشو کی نشون داد؟ :banel_smiley_4: من بگم چی شد: بیتا سوار ماشین دو تا جوون شد. تو ماشین هم آهنگ گوروپ گوروپ پخش میشد و بیتا هم ذوق کرده بود. بعدش بیتا که همیشه کیف میف صاحبای ماشینا رو میدزدید، یه کیف اونجا دید. دستشو آروم دراز کرد تا کیف رو قایمکی برداره که یکی از جوونا فهمید و نذاشت کیف رو برداره. بعدش چاقویی رو در آورد و بیتا هم به شدت گورخید. بیتا رو بردن تو یه خونه خالی و کشون کشون بردنش تو خونه. دهنش رو بستن که جیغ و داد نکنه. دست و پاشم بستن که این همه ورجه وورجه نکنه. لامصبا خونشون از این خونه ویلایی های شمال تهران بود و استخرینا هم داشتن. بعدش دوتایی به بیتا تجاوز کردن (جزئیاتش هم طولانیه من نمیتونم بگم) و چند تا نی نی هم تو دلش کاشتن تا عبرت سایرین بشه. بعدشم که دیدن داره میمیره و حالش خیلی خرابه و الانه که بپکه، برش داشتن انداختنش تو ماشین. هوا هم تاریک شده بود. بردنش حوالی یه اتوبان خلوت تو بیابون انداختنش تا بمیره و خودشونم فلینگو بستن... و این داستان ادامه دارد. نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:w00::jawdrop: این حرفا چیه....................:167::167::167: آخرش اینه که بیتا از اونا عذر خواست اونام بخشیدنش ولی اون خواست خودکشی کنه از خجالتش:w16: اینجا از این اتفاقا نمیفته 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من بگم چی شد: بیتا سوار ماشین دو تا جوون شد. تو ماشین هم آهنگ گوروپ گوروپ پخش میشد و بیتا هم ذوق کرده بود. بعدش بیتا که همیشه کیف میف صاحبای ماشینا رو میدزدید، یه کیف اونجا دید. دستشو آروم دراز کرد تا کیف رو قایمکی برداره که یکی از جوونا فهمید و نذاشت کیف رو برداره. بعدش چاقویی رو در آورد و بیتا هم به شدت گورخید. بیتا رو بردن تو یه خونه خالی و کشون کشون بردنش تو خونه. دهنش رو بستن که جیغ و داد نکنه. دست و پاشم بستن که این همه ورجه وورجه نکنه. لامصبا خونشون از این خونه ویلایی های شمال تهران بود و استخرینا هم داشتن. بعدش دوتایی به بیتا تجاوز کردن (جزئیاتش هم طولانیه من نمیتونم بگم) و چند تا نی نی هم تو دلش کاشتن تا عبرت سایرین بشه. بعدشم که دیدن داره میمیره و حالش خیلی خرابه و الانه که بپکه، برش داشتن انداختنش تو ماشین. هوا هم تاریک شده بود. بردنش حوالی یه اتوبان خلوت زیر پل انداختنش تا بمیره و خودشونم فلینگو بستن... و این داستان ادامه دارد. در مورد این یه قسمتش بیشتر توضیح بده لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان به نظر من در قسمت آخر سریال فاصله ها اون قسمتی که بیتا میخواست کیف پول پسره رو بزنه بعدش.................................... چی شد؟؟؟؟چرا فیلمای ایرانی سانسور میشن!!!!:w00: یعنی شما واقعاً میشینین به مزخرفات این صدا وسیما نگاه میکنید؟؟؟ آخه کجا این آموزندست؟ بغیر از وقت تلف کردن وقت چیزی به دست نمیارید 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی شما واقعاً میشینین به مزخرفات این صدا وسیما نگاه میکنید؟؟؟آخه کجا این آموزندست؟ بغیر از وقت تلف کردن وقت چیزی به دست نمیارید :w16::w16: کلی میخندی..انگاری فیلم کمدی نیگا میکنی لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان به نظر من در قسمت آخر سریال فاصله ها اون قسمتی که بیتا میخواست کیف پول پسره رو بزنه بعدش.................................... چی شد؟؟؟؟چرا فیلمای ایرانی سانسور میشن!!!!:w00: میخواستی ادامه اشم نشونت بدن ها؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده