persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان به نظر من در قسمت آخر سریال فاصله ها اون قسمتی که بیتا میخواست کیف پول پسره رو بزنه بعدش.................................... چی شد؟؟؟؟ چرا فیلمای ایرانی سانسور میشن!!!!:w00: 5 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان به نظر من در قسمت آخر سریال فاصله ها اون قسمتی که بیتا میخواست کیف پول پسره رو بزنه بعدش.................................... چی شد؟؟؟؟چرا فیلمای ایرانی سانسور میشن!!!!:w00: :ws52: خوب دوست داشتي چي ببيني؟؟!!:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:خوب دوست داشتي چي ببيني؟؟!!:jawdrop: میخواستم ببینم چی میشه خب!!! نمیشه که ملت این همه بشینن پشت تلویزیون آخر فیلم نفهمن چی میشه!!!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ میخواستم ببینم چی میشه خب!!!نمیشه که ملت این همه بشینن پشت تلویزیون آخر فیلم نفهمن چی میشه!!!!:w00: :vahidrk::vahidrk::vahidrk: پاشو برو بگير بخواب 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ :vahidrk::vahidrk::vahidrk:پاشو برو بگير بخواب من حقم میخوام...باید همه چی شفاف سازی بشه:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من حقم میخوام...باید همه چی شفاف سازی بشه:167::167::167: بيا اينم حقت: :3384s::3384s::3384s::3384s: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ میخواستم ببینم چی میشه خب!!!نمیشه که ملت این همه بشینن پشت تلویزیون آخر فیلم نفهمن چی میشه!!!!:w00: یعنی واقعا نفهمیدی چی شده اون تو!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بيا اينم حقت: :3384s::3384s::3384s::3384s: نمیدونم چرا هرکی دنبال حقش باید کتک بخوره لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان به نظر من در قسمت آخر سریال فاصله ها اون قسمتی که بیتا میخواست کیف پول پسره رو بزنه بعدش.................................... چی شد؟؟؟؟چرا فیلمای ایرانی سانسور میشن!!!!:w00: خوب اینکه واضح بود چی شد اون آقاهه خیلی آدم با خیری بود کیف پول رو برداشت مقداری پول شمرد داد به بیتا گفت اگه بازم پول احتیاج داشتی بگو 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی واقعا نفهمیدی چی شده اون تو!!!!!! نه....یه حدسایی میزنم.....یه عده اون تو نشسته بودن نصیحتش کردن مگه نه!!!! 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا هرکی دنبال حقش باید کتک بخوره حالا غصه نخور :there::there::there::there: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ یکی کامل توضیح بدهمن ندیدم روم نمیشهههههههههه.....:icon_pf (34): جریان چیه؟؟ اینکه چرا سریال به این مهمی سانسور شد 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اینکه چرا سریال به این مهمی سانسور شد لابد مصلحت نبوده در جمع خانواده دیده بشه 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ روم نمیشهههههههههه.....:icon_pf (34): اینکه چرا سریال به این مهمی سانسور شد :banel_smiley_4: بچه پاشو برو بگير بخواب 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ لابد مصلحت نبوده در جمع خانواده دیده بشه چرا....مگه اونجا چه اتفاقی افتاد.... :banel_smiley_4:بچه پاشو برو بگير بخواب چراااااااااااااااااااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ چرا....مگه اونجا چه اتفاقی افتاد.... شما بگو اون قسمت چی بود و چی شد و چرا فکر میکنی سانسور شد تا من نظر کارشنسیمو بدم چون من نگاه نکردم 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شما بگو اون قسمت چی بود و چی شد و چرا فکر میکنی سانسور شد تا من نظر کارشنسیمو بدم چون من نگاه نکردم باشه..... دوتا پسره اومدن با ماشین بیتا رو سوار کردن بعدش اون خواست کیف پولشونو بزنه مچشو گرفتن رفتن تو یه خونه...................... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده