am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به این ضرب المثل تا حالا فک کردین؟؟؟؟؟؟ هرچه کنی به خود کنی، گر همه نیک و بد کنی =/= یکی از بچه ها داشت میگفت چن روز پیش عروسی پسر یه کارخونه دار (کارخونه لبنی) بوده از قضا تو مراسم عروسی رو میز ماست موسیر هم بوده با مارک همون کارخونه قسمت جالبش اینه که این دوست منم به واسطه آشناییش با دوماد دعوت بوده و تو ماست خودش یه تیکه از یه جونور (خزنده بوده یا مارمولک یا قورباغه یا همچین چیزایی) پیدا میکنه به خاطر رفاقتش هیچی نمیگه ولی به اطرافیانش میفهمونه از ماست نخورن این به کنار ماستش انخد شل بوده که بیشتر شبیه دوغ بوده (شاید دوخ بوده با بسته بندی ماست) خب حالا من موندم این یارو از کیفیت محصولش اونخد آگاه نبوده که حد اقل تو عروسی خودش نیاره ازون بده به خورد ملت؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون سر خودشم کلاه گذاشتن؟؟؟؟؟ بازم این به کنار به نظرتون این مسئول استاندارد ماستی دوخ نشان که توش ادویه مارمولکم ریخته میشه رو چطور بهش آرم استاندارد زده؟؟؟؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرتون این مسئول استاندارد ماستی دوخ نشان که توش ادویه مارمولکم ریخته میشه رو چطور بهش آرم استاندارد زده؟؟؟؟؟؟؟ خُب طرف ابتکــار به خرج داده! بهش آرمم دادن...! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خُب طرف ابتکــار به خرج داده! بهش آرمم دادن...! اینم یه حرفیه دلیل اینکه اون حرفو زدم "هرچه کنی ..." میدونی چیه؟؟؟؟؟ یه وختی یه جایی یه روزی اون مارمولکه میاد تو سفره بچه خودت همونجور که اومد تو سفره اون یارو!!!!!!!! کلا همیشه همینه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اینم یه حرفیهدلیل اینکه اون حرفو زدم "هرچه کنی ..." میدونی چیه؟؟؟؟؟ یه وختی یه جایی یه روزی اون مارمولکه میاد تو سفره بچه خودت همونجور که اومد تو سفره اون یارو!!!!!!!! کلا همیشه همینه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره بلــه.بهش اعتقاد دارم. هر چند که برخی از آدما میگن اینــا همش شعاره. اما به این که باید همون قدر برای دیگران ارزش قائل بشی که برای خودت قائلی موافقم. حالا شاید گاهی بدی ای که کردم به خودم برنگرده...ولی دلیل نمیشه که انجام بدم. 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بلــه.بهش اعتقاد دارم.هر چند که برخی از آدما میگن اینــا همش شعاره. اما به این که باید همون قدر برای دیگران ارزش قائل بشی که برای خودت قائلی موافقم. حالا شاید گاهی بدی ای که کردم به خودم برنگرده...ولی دلیل نمیشه که انجام بدم. خب ممکنه سر خودمون نیاد اما سر کس و کارمون میاد مسلما چرخ گردون مییندازد قرعه به نامت روزی / یا خود سوزی یا از آتشش کینه برفروزی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ جرا اینجوری میخندی راحت بخند اینجوری:ws28: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ جرا اینجوری میخندی راحت بخند اینجوری:ws28: شام زیاد خوردم معدم درد میگیره!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ امین مطالبت و موضاعتت با طرز تعریف کردنت خیلی هماهنگه خیلی جالب از اب در میاد همیشه ممنون 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ امین مطالبت و موضاعتت با طرز تعریف کردنت خیلی هماهنگهخیلی جالب از اب در میاد همیشه ممنون مرسی!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شایدم به اون مدیر اطلاعات غلط میدادن.در سطح کلانتر هم میتونیم از این دست مسایل ببینیم.یه جایی یه مدیری در حد استاندار چیزیو میگه که حتی یه فرد عادی جامعه هم میدونه که درست نیست. اما حالا تو این قضیه سازمان استاندارد و وزارت بهداشت و سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و انواع و اقسام سازمانهای دیگه کجای کارن خدا میدونه.شایدم شرح وظایفشون چیز دیگه ای باشه 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شایدم به اون مدیر اطلاعات غلط میدادن.در سطح کلانتر هم میتونیم از این دست مسایل ببینیم.یه جایی یه مدیری در حد استاندار چیزیو میگه که حتی یه فرد عادی جامعه هم میدونه که درست نیست.اما حالا تو این قضیه سازمان استاندارد و وزارت بهداشت و سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و انواع و اقسام سازمانهای دیگه کجای کارن خدا میدونه.شایدم شرح وظایفشون چیز دیگه ای باشه حالا شما حرص نخور.... غلط کرد 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ درس میگی، منم منظورم درکل بود، یه مثالم زدم براش! اما این خودش سهل انگاری مدیرو میرسونه، حداقل میتونه یه فرد مورد اعتمادو بزاره سر کارخونش یا حالا چیزای دیگه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ با آرم استاندارد آرم مارمولک:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده