Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام این تاپیک جهت اعلام درخواست شما عزیزان ایجاد شده است لطفا بعد از جستجو و نیافتن جزوه مورد نظر درخواست خود را اعلام کنید تا رسیدگی شود. با تشکر 5 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلام من جزوه تحقیق در عملیات 1 و کتاب نقشه کشی صنعتی 2 مهندس مرجانی جلد اول رو می خواستم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ تحقیق در عملیات 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام کسی ازدوستان جزوه mis داره؟ یکی دوتا برسونین ببینیم این دیگه چه بحثیه! پروژه هم خواستن ازمون ممنون 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز، کتاب سیستمهای اطلاعات مدیریت،ریموند مک لوید ،ترجمه مهدی جمشیدیان و اکبر مهدی پور خوبه . میتونه کمک کنه.و همینطور: کتاب سیستمهای اطلاعات مدیریت،دکتر صرافی زاده کتاب سیستمهای اطلاعات مدیریت ،دکتر هوشنگ مومنی. سیستم های اطلاعات is سیستم اطلاعات سیستمی است متشکل از مجموعه افراد،دستور العملها، داده ها ،سخت افزار و نرم افزار که به جمع آوری ،ثبت،پردازش و ارتباط داده ها در سطح عملیات و ارائه اطلاعات در پشتیبانی از تصمیم گیریهای مدیریتی است. سیستم های اطلاعات مدیریت mis سیستمی است یکپارچه ، کامپیوتر پایه ، کاربر ماشین ،که جهت پشتیبانی ازفرآیند تصمیم گیری سازمان طراحی و بکار گرفته می شود. 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ مرسی مهرداد جان اقا ما تغییر رشته دادیم برا ارشد الان تا بیاییم وخودمونو تطبیق بدیم یخورده کارمضاعف میخواد انگار دستت درست 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ یه جزوه تو تاپیک زیر هست: جزوات درس سیستم های اطلاعاتیMIS 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ یه جزوه تو تاپیک زیر هست: جزوات درس سیستم های اطلاعاتیMIS اون تاپیک به درد نمیخوره فایلاش پاک شدن خودم پیدا میکنم ومیزارم به زودی 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خب فعلا اینارو داشته باشیم بعدا تکمیلش میکنم دانلود جزوه سيستمهاي اطلاعات و مديريت mis تالیف مهدی یوسف خانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود جزوه سيستمهاي اطلاعات و مديريت mis تالیف عسگرزاده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه های خوبی بودن ،دستت درد نکنه،هر دو برگرفته از همون کتاب اولیه ست(ریموند مک لوید)که بهت معرفی کردم.آخه ما قدیمیا از تکنولوژی بدوریم . هنوز عادت داریم واسه خوندن مطالب به کتاب رجوع کنیم. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ جزوه های خوبی بودن ،دستت درد نکنه،هر دو برگرفته از همون کتاب اولیه ست(ریموند مک لوید)که بهت معرفی کردم.آخه ما قدیمیا از تکنولوژی بدوریم . هنوز عادت داریم واسه خوندن مطالب به کتاب رجوع کنیم. ممنون استاد عزیز حتما کتابش رو هم پیدا میکنم ومیخونم 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ ممنون استاد عزیزحتما کتابش رو هم پیدا میکنم ومیخونم :jawdrop:ها؟!! چی ؟!!! استاد؟!!!! با من بودی؟!!! داشتیم ؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
adomo 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام! جزوه يا مقاله براي آموزش نرم افزار tora مي خواستم! با تشكر 3 لینک به دیدگاه
coolboy90 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام!! جزوه درسی فناوری فرایند تولید رو میخواستم 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام!! جزوه درسی فناوری فرایند تولید رو میخواستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین این جزوه با سرفصلهای دانشگاهتون میخونه یا نه، ممکنه هر جزوه ای بدرد نخوره!!! 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ می خوام یه کتاب تحقیق در عملیات 2 رو بخرم تا این درس رو از پایه بخونم یعنی از صفر شروع کنم چون استادمون سنگین درس میده شما چه کتابی به من پیشنهاد میکنید یعنی مولفش چه کسی باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام، اگه سرفصلاشو میگفتی بهتر بود؟ ولی کتاب پژو هش عملیاتی نوشته دکتر محمد رضا مهرگان خوبه. 2 لینک به دیدگاه
alikheil 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام لطفاً جزوه های درس نقشه کشی صنعتی رو هم بذارین با تشکر 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یه سری مطالب اموزشی برای این مباحث میخواستم __ برنامه ریزی تولید با در نظر گرفتن کمبود __ زمانبندی انجام n کار روی ماشین __ روشهای wspt , EDD __ الگوریتم ماگسون یعنی میخوام جنبه آموزش و با ارائه مثال باشه اگه جزوه یا کتاب و یا هر مطلبی میشناسید بگید ممنون میشم... 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ یه سری مطالب اموزشی برای این مباحث میخواستم __ برنامه ریزی تولید با در نظر گرفتن کمبود __ زمانبندی انجام n کار روی ماشین __ روشهای wspt , EDD __ الگوریتم ماگسون یعنی میخوام جنبه آموزش و با ارائه مثال باشه اگه جزوه یا کتاب و یا هر مطلبی میشناسید بگید ممنون میشم... در این ارتباط می گردم و بهت تا فردا شب اعلام می کنم 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ جزوه مقاومت و فلزی بیر جانسون داره کسی ؟ برای رشته معماری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده