.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. :ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
spow 44198 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. غیبتت زیاده برو با مامانت بیا ادمین تازه رو عشخه 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. دوستان عزیز... به گیرنده هاتون دست نزنید اشکال از مرکزه ... دوستان دارند تلاش میکنند تا این مشکل کوچیک درست بشه ... بازهم فقط شادمهرباز 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. ما سرباز توایم ممدی :banel_smiley_52: روح منی ممدی!!!!! 6 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. جای شما بودم همه ی کسانی که در این توطئه دستی داشتن رو خلع درجه میکردم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ با تشكر از محبت همه ي دوستان و دلسوزان انجمن ، عرض شود كه اين عنوان ها واسه كسي نمونده منم از دو ديقه بعد خودم خبر ندارم ولي تا وقتي اين عنوان روي دوشم سنگيني ميكنه تمام تلاشمو براي ارتقاء سطح علمي و فرهنگي انجمن با همكاري و همياري شما عزيزان خواهم كرد ...سپاس فروان از تمام محبتهايي كه به من شد درحاليكه من لايقش نيستم:w72: ای دیووووووووووونه سر کاریه :ws48::w00: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. هر چه سریعتر جلوی این کودتای مخمل قرمز رو بگیرین!! و گرنه اقدام به افشاگری خواهیم کرد :ws47: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ای دیووووووووووونه سر کاریه :ws48::w00: جدی می گی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): شادمهر؟؟؟؟؟؟:w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من طرف توام ای شادی...ای ادمین ما 12 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا بس کنید .... این سوء تفاهمی بود که برطرف شد ..... یا سوء برداشت یا .......... بگذریم ... لطفا دیگه ادامه ندید .... :167: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا بس کنید .... این سوء تفاهمی بود که برطرف شد ..... یا سوء برداشت یا .......... بگذریم ... لطفا دیگه ادامه ندید .... :167: جان؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادمهـــر شادمـــهر هــوهـــو:w155: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من استعفا ميدم ! :45645: 10 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا بس کنید .... این سوء تفاهمی بود که برطرف شد ..... یا سوء برداشت یا .......... بگذریم ... لطفا دیگه ادامه ندید .... :167: چشم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من استعفا ميدم ! :45645: نه بابا حالا بودی جدی سرکاریه؟ بابا کشتین مارو 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ تبريك مي گم!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: من چمدونامو كي ببندم بزنم به چاك!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده